- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matutitu
csendes tag
válasz
Goose-T #3747 üzenetére
Befrissítettem, de nem vagyok tőle boldog. Eddig ha meg akartam jeleníteni minden futó alkalmazásom (képernyő alján felfele simítom a képernyőt), akkor az elsőre ment, most random felét nem jeleníti meg csak sokadszorri újranyitogatásra. Kilövök minden programot, megnézem újra és jéé, még talált... apró dolog, de mindennapos kellemetlenség számomra.
-
Matutitu
csendes tag
Sziasztok. Előre is elnézést, ha már volt szó korábban az alábbiakról. Olyan problémám van, hogy az utóbbi időben és egyre gyakrabban, miután telefonáltam, majd bontottam a vonalat és lezártam a kijelzőt, kb 2-3 másodperccel később random a híváslistámról felhív valakit. Gyári rajta minden. Találkozott már más is ezzel problémával? Mi rá a megoldás?
-
Matutitu
csendes tag
válasz
janaman01 #847 üzenetére
Én is így jártam... és nagy meglepetésemre azonnal be is jelentkezett egy ügyfélszolgálatos, ő mondta el a további teendőket (megjegyzem rosszul, de az már más kérdés)
SMS 1430-ra (díjmentes): negatív jel, aztán csupa nagybetűvel, ékezet nélkül számtiltás, szóköz és a jelszavad.
Tehát: -SZAMTILTAS 12345
Ezután újraindítás és jónak kell lennie -
Matutitu
csendes tag
válasz
TheGerike #843 üzenetére
Szia! Nálam ugyanez a probléma tegnap jött elő, tegnap költöztem át a Meizuba. T-mobile-s vagyok, alapból engedélyezve volt a kártyán a hívószám küldése, mégis magánként csörögtem mindenkinél. Felhívtam a 1430-at, ahol először letiltottam a hívószám küldését, aztán pedig újra engedélyeztem (ezt amúgy lehet sms-ben is, ha gondolom leírom a menetét), újraindítottam a telefont és most már kijelzi. Ezt még megpróbálnám a helyedben.
-
Matutitu
csendes tag
Hol kell beállítani hogy a letöltött óra frissüljön? Valamikor már leírtátok mit kell engedélyezni, de már kétszer átpörgettem az utolsó 250 hozzászólást és nem találom...
-
Matutitu
csendes tag
Két problémám merült fel a kezdeti használat során: random programok használata közben megfagy a kijelző, ami csak a képernyő ki-, majd visszakapcsolásával szüntethető meg. Tapasztalt már valaki ilyet? Ezzel lehet valamit kezdeni?
A másik, hogy ha a play áruházban megnyitok egy bármilyen alkalmazásról készült mintaképet, nem tudok visszamenni, nincs visszanyíl, csak home gomb, play áruház leállítása, mert ugye ha újra megnyitom, visszalép a megnyitott képre. Ötlet? -
Matutitu
csendes tag
válasz
South Velen #628 üzenetére
Nálam a home gomb megvilágítása egyforma körbe, engem inkább az lepett meg, hogy nagyon halványan éjjel is világít. Olyan mintha foszforeszkálna
-
Matutitu
csendes tag
Hm... ezek után én már meg sem merem írni, hogy nekem nagyon tetszik ez a telefon
-
Matutitu
csendes tag
Most is van in stock a xiaomiforsale-n!
-
Matutitu
csendes tag
válasz
Lacika2013 #456 üzenetére
Már az enyém is.
Zityinek Pozsonyból jött. -
Matutitu
csendes tag
válasz
Lacika2013 #453 üzenetére
A delivery menüpont alatt azt írják, hogy a rendelés teljesítése után küldenek nyomon követési számot és linket is, ahol figyelhető a szállítás állapota.
Szerintem kedden várható a megérkezése, mert nálam ma csak egy státuszváltozás volt, hogy jelenleg összekészítés alatt áll a csomag, ha azt hétfőn átadják a futárszolgálatnak, akkor azt csak kedden hozzák ki. Már nagyon várom -
Matutitu
csendes tag
válasz
Lacika2013 #422 üzenetére
Megrendeltem én is
-
Matutitu
csendes tag
válasz
AllTheBest #418 üzenetére
Nálam 16 gigásból kék és fehér látszódik in stock-nak.
Én azt hiszem rendelek is egyet.Ez a verzió akkor képes a magyarországi 4g-t fogni, ugye?
-
Matutitu
csendes tag
Sziasztok,
a cseh mallnál már kapható, egész elviselhető áron, ez azt jelenti, hogy hamarosan elérhet minket is? Tudtok esetleg olyan osztrák webshop-ot, üzletet, ahol már kapható lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- LEGO klub
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Azonnali fotós kérdések órája
- DJI topic
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest