- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
LewSmith #2176 üzenetére
Na de megoldódott
Más: lehet hülyének néztek de létezik olyan hogy bejáródik a kijelző? Mintha mostanában még lejebb kéne vennem bent a fényerőt...lehet placebó...nade a csúszkán látom hogy sokkal lentebb használom mint eddig...
Namilegyen : sajna nem tudom mert a gyari engem kiszolgál -
janaman01
addikt
válasz
LewSmith #2147 üzenetére
A képernyő alját elkezded simogatni felfele egy ujjal...előjön nek a futó alkalmazások sáv, ha lepöckölöd akkor az összeset bezárja, vagy egyesével fölfelé"kidobálod" őket:
Ui: nekem le volt körbe fóliázva a doboz , igy nem birt kicsusszanni a teló. Ird meg nekik ott azon a részen ahol vetted , details és irjad hogy oké minden de trehányan volt becsomagolva...Ja irták hogy felbontják mindegyiket mert az alapvető funkciókat ellenőrzik...nekem is mindkettő úgy jött, de mindkettő vacsi új volt..csak az egyik gyari hibás...
-
-
janaman01
addikt
válasz
LewSmith #2010 üzenetére
ha eu ból rendelted a héten megkapod , ( ha az a státusz hogy In preparazione Slovenia, akkor ha megkapod a nyomkövetési számot, már aznap a teló is a kezedben lesz
igen úgy látom hogy az m2 még a B20 se támogatja...innentől kezdve marhára nem éri meg az árát,ha valóban marad a 20 dolláros különbség... -
-
South Velen
addikt
válasz
LewSmith #1714 üzenetére
Nekem volt mindkettő.
Nagyon nem ér meg annyival többet az MX4. Amiben jobb az a fémkeret, és fenomenális (!) kijelzője van. Ilyen szép IPS kijelzőt, mint ami az MX4-ben volt még sohasem láttam. Picit jobb a kamerája is.
A mindennapi használat során viszont jobban bevált az M1 Note: nem melegszik (az MX4 nagyon fel tud forrósodni), jobb akkuidő, jobban össze van rakva (igaz a glossy-t nem szeretem de az m1 unidoby ezért nem recsegett, az MX4 igen) sebességben pedig nem éreztem különbséget.
-
interstart
tag
válasz
LewSmith #1694 üzenetére
Ebayen 59k-ba kerül vám nélkül a cucc (azt még sanszos, hogy bele kell számolni) + 1hónap amíg megjön. Namost ahogy írtad, én is javaslom a kivárásos módszert, ez költségkímélőbb és szerintem biztosabb is, igaz idegtépőbb. Nekem 05.08-as a rendelésem és egyelőre eszem ágában sincs lemondani a rendelést annak ellenére, hogy minden nap ugyanolyan elkeseredetten olvasgatom, hogy "Preparation In Progress"
Amúgy az eBay-es eladóknak kutya kötelességük, hogy raktáron legyen az, amit elad, szóval erről ennyit.
-
interstart
tag
válasz
LewSmith #1597 üzenetére
Hát igen...pozitívan állok hozzá a dologhoz, mint kiderült a rendszer nem zárt le időben, így túlrendelés lett a vége. Ezt le is írták. Nem tudni mikor postáznak, ami nyilván mindenkinek bosszantó, főleg azoknak akik előre fizettek. Már nem mondom innentől előre, hogy a héten lesz belőle, mert in-stock nem lesz egy jó darabig szerintem az előrendelések miatt. Az meg hogy kinek lesz hamarabb telefonja abból ami majd esetleg megérkezik az rejtély. Írták ugye hogy a kínai raktárban is hiánycikk a telefon, nemhogy az EU-sban. Úgyhogy most szerintem az játszik, hogy vagy várunk és várunk, vagy ha valaki nem tud várni az ír nekik és felmondja a rendelést. Kicsit vicc és egyben komoly dolog, hogy egyébként a fórum nagy része ebből áll ki, hogy vagy szeretne venni, vagy valaki már rendelt, de még nem küldték ki.
...a maradék meg boldogan tapicskolja a készüléket gond nélkül
-
robi1979
aktív tag
válasz
LewSmith #1545 üzenetére
Az én angolom is az, elég ha ennyit írsz nekik:
"Hello,
I have already ordered last week the Meizu m1 note 16gb white from you, but the package status is:"preparation in progress".
When can you ship my package?
Best Regards,
XxX"Én ennyit írtam, remélem hamarabb ide ér a teló mint ahogyan válaszolnának
-
cinemazealot
addikt
válasz
LewSmith #1501 üzenetére
Nyugodj meg, én is kártyával fizettem, és két nap alatt (keddről csütörtökre) megkaptam. Mondjuk, nekem annyiban szerencsém volt, hogy akkor még nem volt ekkora felhajtás körülötte és akkor még stabilan volt raktárkészlet, nem úgy mint manapság.
(#1502) AllTheBest
A fekete színhez nem feltétlenül kell ugorjon a garancia. Csak egy fekete színű műanyag/szilikon borítót kell venni rá és egy füst alatt megoldódott a fekete szín, valamint a csúszás- és törés gátlás kérdése is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest