- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
RGida85 #3476 üzenetére
kijelző csere hónapokkal ezelőtt volt és ja, van térerő tehát ez valami rejtély....
a tiszta telepítést nem próbáltam még 4.2.0.5.A-s ROM van most fent. ha valaki linkelne egy kevésbé bugos lolli alapú ROM-ot, azzal megpróbálnám. bocsi hogy ilyen "lusta" vagyok csak nem sok időm van ezzel (sem) foglalkozni és most nem lapoznám át több ezer hsz-t hogy melyik az amelyik nem beteges ás az A-s ROM-ra rámegy... hálásan köszi előre is!
-
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Goose-T #3458 üzenetére
feltűnt a pannon kissé oldschool mivoltja,
ezt a telenoros leírást én is megtaláltam, csak más webhelyen. Most így van beállítva minden, de nem megy a cucc. Kaptam olyan véleményt ami szerint elbaltázott APN esetén rá sem áll a 3-4G hálózatra. Itt meg ugye van hálózat, csak net nincs
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
OCs_Csabi #3454 üzenetére
na, közben baszkuráltam az APN-eket, az tűnt fel, hogy a "Pannon MMS" című APN az aktív, a "pannon NET GPRS" című pedig szürke, haloványabb. Van benne egy "APN engedélyezése" kapcsoló, ami ki van kapcsolva, de inatív, nem lehet átkapcsolni. Ha létrehozok egy másik APN-t amit beállítok mondjuk egy másik telefon alapján, az is ugyanígy inaktív lesz, benne a kapcsoló is szintén inaktív. Mi leheet a hiba? oké, be kell kapcsolnaom, engedélyeznem kell az APN-t, de hogyan? Tovább megyek, mi a frásztól lett inaktív, és maradt olyan egy factory reset után...?
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
RGida85 #3447 üzenetére
az a fura, hogy hónapok óta használom jelenlegi formájában a telefont, eddig ment minden. semmit nem változtattam rajta, egyik pillanatról a másikra nem hajlandó netet használni 3/4G-n keresztül. nem nyúltam az APN beállításokhoz, meg más sem az biztos.... mindezek ellenére ha valaki le tudná írni nekem egész pontosan hogy hogyan néznek ki a működő beállítások telenor-os op esetén, azt megköszönném, mert azért csak leellenőrizném... hátha
-
OCs_Csabi
csendes tag
Sziasztok!
Ismert probléma hogy egyik pillanatról a másikra megszűnik a mobil internet a készüléken? WiFi-ről megy minden, a SIM másik telefonban hibátlan, ám az M1 note-ban nincs mobilnet. A 3G vagy 4G kijelzés még megvan a térerő pálcikáknál, de internet az meg nincs.
Másik SIM-mel sem hajlandó (másik szolgáltató).
Factory Reset sem (!) segített. Ötlet valakinek a megoldásra? köszi előre is! -
OCs_Csabi
csendes tag
nagyon szeretnék neked jó tanácsot adni, persze nem vagyok benne biztos, de 99% hogy én nem vennék keret nélkül. A keret nélküli LCD-vel az a baj, hogy nagyon nehéz a keretet lebontani, majd a másik LCD-t normálisan ráragasztani. Nekem pl maradt egy fél mm légrés, ezért a közeledés érzékelő hülyeséget csinál. teló újonnan kb 65 ezer Ft mire itt van, a különbség meg talán pár ezer Ft a frames, vagy az a nélküli LCD közt, szerintem ne spórolj ezen, az én káromon okulva legalábbis ezt javaslom. Én magam nagyon megbántam hogy nem vártam még vele pár hetet, de persze nem lehetett előre tudni hogy lesz frame -es kijelző is
-
OCs_Csabi
csendes tag
-
OCs_Csabi
csendes tag
nagyon nagy szívás leszedni, ragasztva van, ezer darabban törik le róla, még melegítéssel is nehézkes a dolog. ahogy nézem 32-36 dolcsi körül indulnak az árak, és igen: én is az aliexpress-ről rendeltem. meglepően hamar, kb 2 hét alatt (!) meg is érkezett. Ha keresel mindenképp írd be akeresőbe a "frame" szócskát is, de jól nézd meg a találatokat, mert kiad olyat is néhányat amihez nincs frame. ez egy ezüst színű csík a kijelző körül, így tudnám leírni, de mindjárt vadászok két képes amin összehasonlítva látszik a különbség....
-
OCs_Csabi
csendes tag
együtt a kettőt! és eszedbe ne jusson olyan kijelzőt rendelni amihez nincs az úgynevezett "frame" , mert iszonyat szopás leszedi a gyár LCD-ről és felragasztani az újra, nekem is ebbe tört bele az új kijelzőm. a frame-mel együtt megvásárolható LCD nagyjából ugyanannyiba kerül mint a szóló, tehát nem érdemes az utóbbit választani.
-
OCs_Csabi
csendes tag
Hi mindenki!
Megválok a készüléktől.
Olcsón adom, mert nem kifogástalan. a második belekerült kijelző is elrepedt, a frame-mel történt összeragasztás után,
a közeledés érzékelő sem működik 100%-ban megfelelően. A repedés a használatot nem zavarja, a másik hibával kell megbarátkozni. Ezt leszámítva megy a készülék rendesen. 40 ezerért vihető. Vérzik a szívem de nem tudok több pénzt beleölni... és sürgősen egy vízálló telefonra lesz amúgy is szükségem a melóhoz, sony M4 aqua vagy Cubot x-11 érték egyeztetéssel csere alap lehet. Érdeklődni privátban.
-
OCs_Csabi
csendes tag
Lolli alapú FlyMe már tudja, a kitkat alapúnál nincs mit tenni, a szolgáltatónál kell engedélyeztetni. Nekem is így meg a T-s kártya már egy ideje. Ha minden kötél szakad egy-egy hívásnál be lehet írni a *31#-et a hívandó szám elé, persze ezt minden hívásnál megtenni agyrém
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2892 üzenetére
Kérlek linkelj nekem egy ilyen LCD-t! nagyon köszi!
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #3011 üzenetére
új ötletem támadt! visszaküldöm a forgalmazónak a pixelhibás LCD-t, visszakérem a pénzt, rendelek egy olyan LCD-t amihez frame is van, azt beleteszem és hopp, máris jó lesz a telóm! (maga a szenzor üzemel, csak a rossz minőségű összeszerelés miatt nem jó) csak így 3-4 hétig megint várhatok...
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
janaman01 #3007 üzenetére
meg van a hiba! basszus, nem működik a proxy-sensor, csak ha rányomom a kijelzőpanelt a házra szemből! Összeszerelés során a ragasztás nem lett elég tartós és ezért csinál hülyeségeket. Kalibrálni is csak úgy hagyja a szorítom a házat! Na ezek tükrében lehet hogy megválok a készüléktől, mi lehet a reális ára? Újra kell ragasztani a frame-et + 1 db pixelhiba, ezt leszámítva jó és karcmentes. flip tok is van hozzá.
AllTheBest: köszi neked is a választ! -
OCs_Csabi
csendes tag
kész a kijelzőcsere. csalódott vagyok. a képen látható szöveg 10 feloldásból 2-3-szor előjön nem tudom miért, mert ha a közelség érzékelő lenne bibis, akkor hívás közben sem venné el a kijelzőt és kapcsolná vissza ha elveszem a fülemtől... kissé tanácstalan vagyok hogy mi legyen a készülékkel, ja és ha ez nem lenne elég, az új kijelző pixelhibás... mondjuk a nagy felbontás miatt ha nem keresed tán észre sem veszed, de akkor is... de kár volt leejteni
-
OCs_Csabi
csendes tag
SOS help please!
Szét van szedve a készülékem (m1 note), cserélném az LCD-t, de az új kijelzőn nincs frame. Rendeltem hozzá ragasztó csíkot is, az is itt van. A kérdés: hogy jön le a frame a régi kijelzőről, illetve kell-e? vagy a ragaccsal rögzítem az új LCD-t a frame helyett? köszi előre is!
még 1 kérdés: az alján a 2 csavar ahova rögzül, ez a rész szintén nincs az új LCD-n, azt is a régiről kell bontani?
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2892 üzenetére
baaaaaaaker! ma jött meg a kijelzőm
persze nyilván nem a frame-es verzió hanem a másik... na mindegy, a kétoldalas ragacs még nem érkezett meg, az még kell a frame átrakáshoz, úgyhogy a műtét még csúszik picit, de most már nem rendelnék frame-es kijelzőt, nem bírok ennyit váni... arról nem is beszéllve hogy a repedések egyre csak nőnek, több helyen elérték a keretet, tartok tőle hogy egyszer csak kakukk és nem lesz több tapi érzékelés.
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2875 üzenetére
mondjuk nekem van jópár dolog rajta. meg anno még panaszkodtam hogy a tárcsázója sz*r, azóta találtam egy nagyon király ingyenes tárcsázót, ami nagyon jól kezeli a dual sim dolgokat is, szóval van még plusz 1-2 olyan app is amit a gyári kiváltására tettem fel, így aztán lehet hogy más a leányzó fekvése
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2867 üzenetére
érdekes kérdés ez a melegedés megoldás, meg hogy mennyire lehet észrevenni. én sem a játékokra gondolok, hanem a mindennapi használatra. nekem már 1,3 GHz környékére visszavett órajel esetén is kiütközött a különbség, például olyan progik amik szempillantás alatt elindultak 1-2 másodperces késéssel nyíltak meg, így aztán visszaállítottam 1,7-re
tegye csak a dolgát! akkuval még így is nyüstölve is simán elmegy egy napot
ki van fizetve minden MHz
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Matexx99 #2811 üzenetére
...és még egy tipp ezenkívül. "Azt láttam, hogy van valami magyarországi bolt ahol meg lehet vásárolni" ha ezen a supergamer-t érted, akkor szerintem ne erőltesd őket. Hazudnak mint a híradó. Eleinte tőlük rendeltem én is, megjött a visszaigazolás hogy úton van a készülék és 7-10 napon belül megérkezik. Eltelt a 10 nap és semmi, a 12. napon jött egy mail, hogy nem kapható már náluk a készülék. Elb@sztam 2 hetet, mire megrendeltem a honorbuy-ról és 2 nap alatt itt volt
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2740 üzenetére
na jó, pont kérdezni akartam hogy milyen launcher-t érdemes felrakni manapság, de látom itt a Buzz és a Themer nevét is, kipróbálom őket
a ThL W8s-en még a next 3D volt a sztár nagyon sokáig, majd KK launcher Lolli-s témával, de ezek uncsik már számomra és a FlyMe felületet is kezdem picit unni
így most lesz mit próbálgatni. Esetleg érvek + és - a Themer és a Buzz kapcsán?
-
OCs_Csabi
csendes tag
olyat tapasztalt már valaki hogy a bluetooth jelerősség gyengusz? sony SBH-50-essel zene hallgatás közben meg valami régebbi (sonyericsson XXX-710-es talán) mono fülessel is azt tapasztalom, hogy ha a telefon és a headset közé kerül valami (jelen esetben a csöpp kis 125 kilós testem
) akkor recseg-ropog, élvezhetetlen lesz a minőség. Elég zavaró hogy jobb fülben a headset és bal zsebben a telefonnal már nem akar működni, ugyanez igaz ha a smart füles jobb oldalra csíptetem fel és a telefon a jobb zsebben van akkor még szoszo hallgatható, de így is néha akadozik! Főleg ha kézbe fogom a füles központi egységét akkor game over!
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2694 üzenetére
köszi, a link amit küldtél azt írja:
"What is in Hard Box ?
l Original lcd screen
l 1 set of Free tools "jól értem, hogy akkor a tapadókorong, a csavarhúzó, a "pengető" meg minden ami kell a művelethez az benne is van a dobozban? Persze ragasztó nyilván nem, de az ott van a másik linken, azt is köszi szépen! Szerintem meg fogom rendelni, mert ez a 4 dolcsi már olyan mindegy... ne ezen múljon, csak legyen már jó a telcsi.
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2684 üzenetére
köszi mindenkinek a tanácsokat, azt hiszem lemondok az olcsóbb megoldásról és komplett LCD-t cserélek.
Ez a frame melegítés ez hogy? a meizu-s linken nem láttam ilyesmit, mondjuk ott kiveszik kompletten az LCD-t aztán félre teszik és el is köszönnek tőle, csak a telót boncolgatják tovább. Másik kérdés ezzel kapcsolatban: lehet ilyen frame-et venni külön? Gondolom nem lehet egy nagy beruházás, akkor meg inkább legyen az is új, ne kelljen fűtögetni semmit ha nem muszáj.
-
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
purpledonkey #2671 üzenetére
köszi a segítséget, ez a 13 dolláros csak touch panel-es (?) megoldás nagyon szimpinek tűnik, ehhez adnak csavarhúzót is... nagyon el voltam keseredve amikor megláttam a pókhálós picurka repedéseket, de most már nem találom annyira reménytelennek a helyzetet! A vicc az hogy nem is esett nagyot, de pofával lefelé (nyilván... mint egy jó zsíros kenyér), párhuzamosan a padlóval. Kb 40 centit ha zuhant szabadon. Tok volt rajta, aminek a kerete vagy másfél mm-rel kiemelkedik... nem is értem hogy törhetett be, lehet hogy pont maga alá temetett egy pici kavicsot, vagy a padló nem volt síkban...
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
purpledonkey #2671 üzenetére
Nagyon köszönöm a tippeket, most még dolgozom, ha haza értem meg is nézem a linkeket is!
-
OCs_Csabi
csendes tag
Help! Sikerült pofával leejteni a telót, a kijelző berepedt. Működik és olvasható, de szeretném javítani. Ötlet vagy donor telefont várok. :-(
-
OCs_Csabi
csendes tag
T-vel a 4G brutálisan gyors Bp. szerte, máshol nem próbáltam. Előző tapasztalataim alapján (igaz csak 3G-s volt a telóm akkor) Telenor nagyon gyenge. Itt ahol lakom sokszor telefonálni sem tudok, mert akadozik a vonal ha nem vagyok közel az ablakhoz, ezzel együtt a T-nek még a pincében is van lefedettsége, még net is van. Bp-en belül természetesen ez is.
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
MittuDomain_ #2601 üzenetére
enyém is a Honor-ról van, igaz hogy 40 dolcsi a kiszállítás, de 2 nap alatt itt van és jobbakat olvastam itt a fórumban a Honorbuy-ról (pl garancia ügyintézés!), Xiaomiforsale-t sokan szidják... mérlegelni kell
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
janaman01 #2555 üzenetére
na most lesz gyári visszaállítás, sikerült elbaltázni a home gombomat valahogy!
DB editort ami működött volna nem találtam, ezért text-ként a mode_ring_up értéket írtam át 1-ről 0-ra, aztán restart, majd újra be kellett állítani a csengő és értesítési hangokat, mert mindent elfelejtett. Aztán az tűnt fel, hogy a home gomb nyomására rezzen ugyan, de nem lép ki sehonnan, a képernyőzár sem működik....
de... most nézem... jujjujjuj, nagyobb a baj, wifi kikapcsolva, hálózat nincs, a keyboard visszaállt valami gyárira, értesítési sáv nem húzható le... basszus...
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
cinemazealot #2557 üzenetére
igazából magam sem tudom akkor mi volt amikor sz*rul tette be a hátteret, szándékosan biztosan nem nagyítottam rá. De mivel egy restart után hibátlan a dolog, szerintem sose tudom meg mi volt a gond, minden esetre örülök hogy most rendben van!
AllTheBest: igen, a zedge-n futottam bele 1-2 silányabb minőségű képbe. amúgy nagyon zsír kis program, szeretem. csak már ráférne egy kis ráncfelvarrás: nem ártana a képeket kategorizálni felbontás szerint, hogy ne is lásd az olyan képeket amiket nem raknál ki mert csúnya lenne nagy kijelzőn, illetve az sem lenne hátrány ha nem mindig a file méretből kellene következtetni a felbontásra ha valami megtetszik
-
OCs_Csabi
csendes tag
ezek tükrében nem lehet hogy maradok én is még a 4.4-es verzión... a hívószám kijelzés nem nagyon érdekel, mert szerintem napokon belül kirúgnak, így aztán a céges kártya ugrik, a saját meg akármilyen is lesz, az tudni fogja szolgáltató szinten a számkijelzést. Az emelkedő hangerővel meg már a célegyeneseben vagyok, megvan a db file, már csak arra kell keresni módot hogy szerkeszteni is tudjam
-
OCs_Csabi
csendes tag
na, most van az hogy elmegyek inkább aludni... a fél éjjelem arra ment rá hogy be tudjam állítani az emelkedő hang kikapcsolását vagy a hívószám elküldését. Nem sikerült.
a hang parára ezt találtam: [link]
ami ugyan nem írja le pontosan hogyan, de jó kiindulási pontnak bizonyult, meglett a db file is meg az átkozott 77-es sor is amit át kell írni de nem... nem tudom mert sql szerkesztők nem néznek a root mappába, root explorerrel meg open with menüpontban minden sz*rt felajánl de gondosan ügyel arra hogy a feltett néhány SQL szerkesztőből egyiket sem.
a hívószám bulira jogos a szolgáltatónál történő beállítás, mint ahogy itt is írva van:
[link]
de azért ne húzza nagyon le magát aki nem éri el a 1230-at mert rég nem üzemel (1430-on megy), meg ha mondjuk céges zsugád van, azt nem biztos hogy el tudod intézni olyan egyszerűen a jogosítások nélkül (ügyfél szintű jelszó, kártya szintű jelszó, ügyfélszám, vagy ilyesmik).ötleteket nagyon szívesen veszek, hogyan tovább?
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
janaman01 #2550 üzenetére
Köszi szépen az információkat, azt hiszem mindenképpen megvárom a frissítést, aztán eldöntöm hogy a recsegős dologgal együtt tudok-e élni, vagy gari lesz. Még egy kérdés: kiküldeni is EU warehouse-ba kell? Illetve mennyi idő alatt ér ki és mennyiért lehet odajuttatni?
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2549 üzenetére
Köszi a választ! Röhej, de pont a ZEDGE-es háttérrel állt fenn a jelenség. :-D ami még furább : egy restart után átméretezte a képeket, azóta rendesen illeszti és nem pixeles, bármit állítok be \o/
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2545 üzenetére
A háttérképre: nem egy kis felbontású képet akarok használni, a kép a galériában kiba' jól néz ki, még nagyítva is! De amint alkalmazom háttér képnek, akkor csak a középső része kerül be tapétának, de az már csak egy pixeles csúfság. A w8s is full HD volt, (igaz csak 5") és ha háttér volt egy kép vagy a galériában néztem, az ugyanolyan volt. Nem vágta le az alját és a tetejét. A nagy felbontás miatt főleg nem értem miért vág le a meizu a képből ha háttérként alkalmazom.
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2545 üzenetére
Nem volt még telefonom ami ilyen szépen futtatta volna a ui-t. Volt nálam kölcsön Samu s3 is, magam egy thl w8s-t nyúztam 2 évig, mielőtt meglett volna az m1 note. Nem vagyok benchmark-nazi, de az AnTuTu eredmények igazán meggyőzőek, és azok alapján is megállja a helyét a dupla ilyen árú telókkal szemben is.
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
janaman01 #2543 üzenetére
Szia, az emelkedő csengőhang és a hívszószám kijelzés is megoldható lenne a kitkat alapú "régi" flyme-n is? A *31# megoldás helyett lenne tényleges? Mert akkor átnézem újra a fórumot :-D a Recsegés meg... Nem tudom mit tegyek... Gari milyen átutalással működik honobuy-nál? Soká jön meg a csere készülék?
-
OCs_Csabi
csendes tag
Hello mindenki!
Nem akarok ünneprontó lenni, de azt hiszem megvannak azért ennek a készüléknek is az árnyoldalai... nyilván gyanús, hogy a 130-140 ezer Ft-os kategóriát megszégyenítő hardware-rel szerelt telót 60 ezer körül hozzávágnak az emberhez, de azét bosszantóak számomra a hibái mert nem feltétlenül lenne drágább tőle ha ezek normálisan működnének. Azért is írom le őket, mert a a sw-es dolgokra megoldási javaslatot várok:
- legfájóbb pont: kijelzőt nyomkodva (nem mint a barom, de az érintéshez képest picit határozottabban) recseg, ropog a keret és a kijelző találkozásánál... kiábrándító
-Dual SIM kezelés butácska, kevés a beállítási lehetőség
- több programnál tapasztaltam (pl hivatalos facbook is ilyen) hogy nem jön elő a "három pötty egymás felett" ikon, ami az adott dolog beállításait hivatott megnyitni. Ezáltal a program alapértelmezett beállításain képtelen vagy változtatni, ha nincs neki külön dedikált ikonja erre a célra.
- ha hátteret állítok be, valamiért kinagyítja találomra, (nem a kijelzőhöz igazítja) levág a tetejéből, aljából, középen meg csúnya, pixeles lesz a kép ha nem egy FullHD vagy még nagyobb felbontásút használsz.
-tudom már téma volt, T-mobilos SIM-nél nincs számkijelzés, ígéret szerint lollival már jó lesz (de akkor is! 320 éves NOKIA már tudta! )
-hangszóró recseg, sz@r minőségű a hangja és halk
-Tárcsázója, telefonkönyve nagyon buta és nehézkes (jó, ezt lehet play-es progikkal orvosolni)
-emelkedő hangot nem lehet kikapcsolni (WTF?????)Tehát most nem tudom mi tévő legyek... küldjem vissza gariba? vagy ez ilyen, ennyit tud, ilyennek kell lennie ennyiért? azon is gondolkodtam hogy eladnom
ha valaki tud segíteni hálás köszönetem!
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2518 üzenetére
jól gondolom, hogy mire a hivatalos, OTA-n is elérhető verzió is megjelenik, ezeket azért ki fogják javítani?
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
AllTheBest #2506 üzenetére
Köszi a választ!
A *31#-es trükköt ismertem, csak nagyon nem szeretném minden egyes kontakthoz beírogatni, ezért valami programot keresnék amit feltelepítve tudja orvosolni a problémát. Play áruházat már túrom egy ideje, se semmi hasznos, megnézek még 1-2 dolgot, aztán ha nem akkor feladom. Úgyis csak céges kártya, majd kitalálja az illető hogy ki keresi
Remélem a Lollis verzió f*sza lesz, mert eddig ami láttam itt -tudom még csak béta van kint- kapott rendesen hideget, meleget!
-
OCs_Csabi
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta magam is tulajdonosa vagyok egy m1 note-nak, a sok kérdésem közül a jelenleg legfontosabb: hogyan tudom megoldani hogy T-mobilos SIM kártyával használva kijelezze a számom a hívott félnek? A T-nél ez alapértelmezettként tiltva van, és a menüben nem találtam erre vonatkozó beállítást! Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest