Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bg2001
csendes tag
Sziasztok! Nekem I-s a telefonom most a 4.2.0.6i van fent. Le töltöttem a frissítést de nem raknám fel. Mert ez a rendszer elég jó. Szóval miben más a 4.5.6i? És ezzel is csak az a teendő hogy a dokumentumok kezelőjében megnyitom? Ha nem egészséges vissza tudom állítani a mostanit?
-
bg2001
csendes tag
válasz
thenameless #3261 üzenetére
Hogy tudom meg ragasztani? Videót nem találtam. Ennyiért nem akarom garanciáztatni. Plusz ha kicsit rá ütök a hátuljára mintha a helyére ugrana. Nem lehet hogy csak a csavarokat kell meghúznom? Kell még csavarhúzót is szereznem. Gondolom van ilyen készlet a neten.
-
bg2001
csendes tag
Sziasztok! Mi van akkor ha a kijelző egy részén pattog, ropog. Mintha nem lenne a helyén vagy nem lenne leragasztva. Ha hozzá érek kicsit el is vállik a keretől. Lehet hogy ragasztó engedett vagy ilyesmi. Mondjuk ha oldalról kicsit össze nyomom akkor meg szűnik.
-
bg2001
csendes tag
válasz
interstart #3160 üzenetére
Nos, próbáltam de egy IMEI számhoz csak egy regisztrációt lehet csinálni. Igazán nem nagy probléma ha a nem kell majd root jog az android 5 frissítéshez. A Flymeem i-s azt tudtam a nélküli is frissíteni.
-
bg2001
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van aminek viccnek kéne lennie 2015-ben. Nem tudom rootolni a telefont mert a Flyme fiokom regisztrációjánál freemailes email címet adtam meg és a freemail nem támogatja a kínai karaktereket. Már a szerverük vissza dobta a vissza igazolást. (felhívtam öket. Nem tettek semmit.) Írtam a gyártónak. A mall. hu nem hivatalos partner még a számla bemutatása sem volt elég. A kérdésem hogy más úton módon lehet-e rootolni a készüléket?
-
bg2001
csendes tag
Ma jött ki a 4.2.0.6 i a meizu Facebook-ja szerint. Én azt nem értem miért nem frissül automatikusan. Le lehet tölteni. 630M. De akkor minek a rendszer frissítés app???
-
bg2001
csendes tag
Sziasztok!
Meizu note1-em van és nem tudom elő hozni a
a firmware-t. Ha a hangerő le és a bekapcsoló
gombot nyomom akkor a jobb sarokban
ez jelenik meg =>FIRMWAER MENU...
nagyon apró betűvel. Ezenkívül semmi nem történik. Lehet hogy keveset vártam (kb. 2 percet)? -
bg2001
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy ilyen fantasztikus készüléket.
Nagyjából be is állítottam.
Amit nem találok az a gyári időjárás widget
és témát sem tudok letölteni.
A GYIK-ban van valami de az ott megadott kódra
nincs reakció.
Szóval kéne egy kis segítség.bg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest