- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
Mondjuk úgy, hogy hosszan nyomsz az oldalon, ekkor felugrik egy szerkesztő ablak, ahol meg tudod ragadni az oldalt és vinni is tudod. Ha valamit törölnél, akkor akkor szintén rányomsz hosszan, majd felhúzod az oldal tetején megjelenő kuka ikonra.
Ha valami szerkeszthetőség terén nem jön be, még mindig használhatsz alternatív launchert! A Play tele van velük!
-
interstart
tag
Az előttem szólót kiegészítve jelzem, hogy várólistás rendszer folyik az oldalon, tehát előbb azokat fogják majd kiszolgálni a raktárkészlet tartalmával, aki régebb óta rendelt. Nyilván ez korrekt dolog, mert mint pl én is már kb lassan egy hónapja rendeltem a telefont, igaz még kedvezményes áron, de így se tudni, hogy mikor fognak tudni hozzájutni pár darabhoz. Ha lesz készleten, akkor utána 3 nap, de az még el fog egy ideig tartani, amíg lesz náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- MotoGP & WSBK
- BlitzWolf termékek topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest