- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #4141 üzenetére
uhh, az tényleg gáz... én meizu m3s-t néztem ki, mert az enyém is befarcolt...
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #4139 üzenetére
és mi lett vele?
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #4125 üzenetére
Naná, hogy levettem! Először kellemetlenebb a meló, de aztán simán jön, több helyen mondják, hogy hajszárítóval érdemes melegíteni, mert a kijelzőnek ugye már mindegy, de a folyamat könnyebb. A Palma pedig már jóval egyszerűbb meló, sajnos már kétszer kellett cserélni (mert van egy 14 hónapos lányom, aki már kütyümániás, csak még nem finomkodó...
). Finom smirglivel érdemes átmenni felragasztás előtt a frame-n, hogy jobban tapadjon, persze előtte szépen megtisztítva asszony körömlakk-lemosójával!
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #4123 üzenetére
Frame nélkülit rendeltem direkt, mert nem gáz a csere, csak kell hozzá célszerszám. Nekem ilyen kék gitárpengető-szerű műanyagom van, amivel gyönyörűen feljött és Palmatex kiválóan megragasztotta!
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #4121 üzenetére
Frame-mel? Mert nélküle 4,5k és egyszerű a csere...
-
rasky
senior tag
válasz
namilegyen #4045 üzenetére
áhh, 5 colnál meghúzom a határt.
-
RGida85
tag
válasz
namilegyen #4025 üzenetére
Nem rendeltem. De ha szétszedem a telót, akkor ragacs nélkül össze is tudom rakni? Regebbi mobiljaimhoz kétoldalú ragasztó szalag kellett a kijelző ragasztásához...
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
namilegyen #3971 üzenetére
Nagyon köszönöm,inkább egy alaplap kellene,mert biztosan én toltam el valamit.A kijelzőm korábban működött.Ha esetleg valakinek van egy törött komplett telefonja az érdekelne.
-
Goose-T
veterán
válasz
namilegyen #3947 üzenetére
Abból a verzióból lett ez a legújabb, 5.1.5.0-ás. Más a számozása a bétás és a stabil szoftvereknek a Meizunál. Jelenleg ez a legfrissebb verzió, nincs ennél újabb béta sem.
-
Falatkable
csendes tag
válasz
namilegyen #3940 üzenetére
Koszi a tippet, sztem ez lesz a nyero. Lecserelem lassan az m1et
abban tudsz segiteni, hogy ezen vajon telenornal van 3 meg 4G?
-
Goose-T
veterán
válasz
namilegyen #3806 üzenetére
Megnéztem, nekem tegnap szinkronizált utoljára. Kikapcsoltam, bekapcsoltam, és tényleg rossz lett, el is tűntek a kontakjaim. Párszor ki-bekapcsoltam, buzeráltam a naptár beállításait (ki-bekapcsoltam a gmailes fiókom naptárbejegyzéseinek a megjelenítését), és egyszer csak jó lett. Érdekes.
-
kidnou
őstag
válasz
namilegyen #3802 üzenetére
nálam rendesen megy
-
Goose-T
veterán
válasz
namilegyen #3802 üzenetére
Nálam megy mindenféle sync, pedig hat fiók van bekötve (egy Facebook, három Gmail, egy Yahoo és egy saját szerveres email).
-
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #3749 üzenetére
Ha jól emlékszem iphone 4 -nél használt csavarhúzókészlet tökéletesen megfelel hozzá, vaterán meg jófogáson is tudsz szerezni pár száz forintért, de lehet, hogy érdemes lenni elugrani egy sufni telefonszervizbe, hogy azt a 2 csavart alul szedjék neked ki
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3651 üzenetére
Root van? Mert ha igen, próbáld az unroot + újraindítás + frissítés kombót! ,)
-
kidnou
őstag
válasz
namilegyen #3645 üzenetére
Nem ertek veled egyet. Asszonynak redmi van igy azt tudom mondani a flyme stabilabb főleg az új ötös verzió. Flyme alatt nem igazán találkoztam idegesítő buggal miuinal elég sok van. Nem véletlen a heti frissítés
-
Elektrosokk
veterán
válasz
namilegyen #3647 üzenetére
oké, lehet hogy adok elhetőséget neki. Köszi a megnyugtatást!
-
Elektrosokk
veterán
válasz
namilegyen #3645 üzenetére
elsőre nekem is úgy tűnik, de valami oka csak van annak hogy rengetegen CM romot raknak a xiaomi készülékekre, ha belenézel pl a redmi note 2 topicjába kevesen vannak akiknek minden működik a telefonjukon. .
most egy huawei mate 7-est használok, a felület nagyon tetszik, és semmi probléma a telefonnal, csak túl nagy, ezért 5.5-öset szeretnék, esetleg 5 col. de az már xiaomi vagy meizu lenne. Viszont azt szeretném hogy a készülék úgy legyen használható hogy ne kelljen heti szinten romolgatnom, mert kedvem még lenne de időm nincsen.
szóval eleinte a redmi note 2 volt a befutó, de már inkább a meizu felé hajlok.
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3614 üzenetére
Az úgy fura, mert a changelog szerint fordítva kellene működnie. Mondjuk ha így marad, csak örülök, mert így szoktam meg...
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3612 üzenetére
Rá, vagy tiszta telepítés?
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3410 üzenetére
Ezzel egyetértek! Ezelőtt egy Alcatel Idol S telóm volt. 2 év alatt egy frissítés, de maradt 4.2.2 alapokon. Le is cseréltem... A Meizu jobban is tetszik. De ez már off.
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3406 üzenetére
Most jött ki! Tehát elvileg abban van magyar? Egy másik fórumon rákérdeztem, most várom a választ. (Meizufans) Viszont ha jól láttam, az A verzióra sűrűbben jön update, igaz? Nomeg ha feltenném az I romot, akkor bajosan menne rá az A később. Ajj, miért nem tudnak egy verziót fejleszteni...?
-
kidnou
őstag
válasz
namilegyen #3388 üzenetére
Gyárit használom semmi gond vele
-
RGida85
tag
válasz
namilegyen #3386 üzenetére
Nem rossz. Masszívabbnak tűnik a rendszer, talán kicsit gyorsabb is. Nekem olyan mintha lenne egy kis érzéketlenség a kijelző szélén, vagyis mikor gépelek a billentyűzet (swiftkey) szélén a "p" betűt nem mindig tudom beütni.. Igazából jó döntés volt felfrissíteni, csak hiányzik a magyar menü, de szokható. Kb ennyi.
-
kidnou
őstag
válasz
namilegyen #3380 üzenetére
Ezért szoktam teljes tárhely törlést csinálni telepítés elött. Programmaradványok tudnak néha érdekes dolgot produkálni
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3377 üzenetére
Ha fennálna az a helyzet, ami nekem volt, hogy 4 kB/sec sebességgel töltené, akkor a megoldás a webes felület és az onnani letöltés, mert úgy 400 kilóval jött. Még az sem az igazi, de azért na...
-
RGida85
tag
válasz
namilegyen #3377 üzenetére
koszi. Gorgetes sebesdeget lehet novelni? Idegesitoen lassu...
-
zolszi
tag
válasz
namilegyen #3205 üzenetére
oda se lép be
-
zolszi
tag
válasz
namilegyen #3200 üzenetére
már kb. 15 perce rádugtam, de semmi. azt tudtam, hogy csinál ilyet. Majd reggelig kiderül. Remélem nincs baja.
-
interstart
tag
válasz
namilegyen #3185 üzenetére
U-s verzióra fel lehet tenni az 'A'-s verziót. Nekem is U volt fent, most 4.5.5A van fent és semmi gond nincs.
-
interstart
tag
válasz
namilegyen #3183 üzenetére
"A"-s verzióra feltételezem az új frissítés OTA-n is felmegy. "U, I" verzióra meg kérdéses, hogy ha jön akkor mikor fog jönni.
-
Falatkable
csendes tag
válasz
namilegyen #3034 üzenetére
Nem. Szobaban volt, du otkor nincs rajta semmi, este meg mar igen. Reggelre a ket also sarok is elszinezodott.
-
Kowi84
aktív tag
válasz
namilegyen #2649 üzenetére
Engem az zavar, hogy a kijelző "hasznos" felületéből vesz el. De mit vált ki a home gomb felhúzása? Attól még ugyanúgy ott lesz, nem?
-
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #2644 üzenetére
Mondjuk nálam is főleg akkor ha mxplayerben videót nézek szoftveres dekódolás mellett. Nyilván a a kamera körül van ott az mt6572 és azért melegszik ott
-
janaman01
addikt
válasz
namilegyen #2628 üzenetére
A térképet valóban elkuffantja , viszont nálam a youtube tökéletesen működik már kb 1 hónapja, és szerintem gyorsabban is nyitja meg.
-
gretzky77
veterán
válasz
namilegyen #2182 üzenetére
Amúgy azt próbálta valaki,hogy nem bővithető e valóban ha sim2 helyére microsd megy?
-
interstart
tag
válasz
namilegyen #2177 üzenetére
Az alsó szoftveres vissza gombot a gyári alkalmazásokon kívül le lehet tiltani, helyette használhatod a home kör +felfelé csúsztatás opciót. Ezt az opciót ha bekapcsolod, akkor tiltja le a szoftveres gombot. Beállítások -> Kisegítő lehetőségek -> Intelligens menüsáv
A gyári appokban alapból bele van programozva a vissza gomb, ezért azt nem lehet kikapcsolni, de pl a playről leszedett appoknál már működik, hogy nem jelenik meg a fehér sáv. Remélem erre gondoltál
-
janaman01
addikt
válasz
namilegyen #2174 üzenetére
Szerintem másik launcher a megoldás
-
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #2150 üzenetére
Nagyjából minden funkciót elő tudsz hozni külön alkalmazásokkal
Szinte mindenre van alternatíva, elég leleményesek az emberek, ha nincs samujuk, de megtetszik valami, akkor azt megcsinálják maguknak...
Kicsit off, de nem kéne összedobni egy magyar videót magáról a flyme os-ról és annak működéséről?
Megpróbálhatom megcsinálni, de nincs túl sok eszközöm amivel megfelelő minőségben tudnám rögzíteni a videót, csak egy Sony as20, ami ugye eléggé eltorzítaná a telefon képét a nagy látószög miatt, meg egy tablet, mondjuk azzal lehet felvenni 1080p-ben ha jól emlékszem, csak kérdés, hogy milyen a minőség...
-
janaman01
addikt
válasz
namilegyen #2146 üzenetére
Milyek samuról váltottál ?
-
Lacika2013
tag
válasz
namilegyen #2061 üzenetére
Hát lehet az lesz,baszódjanak meg
-
janaman01
addikt
válasz
namilegyen #2061 üzenetére
Nem 10 es...már csak 6200ft a különbség...
Americanidiot ez fb messenger? Vagy melyik?
-
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #1030 üzenetére
Rendben, örülök, hogy segíthettem dönteni
-
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #1011 üzenetére
-
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #1011 üzenetére
5 perc és küldök pár képet
Xiaomiforsal-eről jön ki a legolcsóbban, utánvéttel rendeltem és ha jól emlékszem akkor 56 ezer körül jött ki a végleges költség szállítással együtt, 4 nap alatt jutott a kezembe a telefon.(Egyébként pár hozzászólással feljebb tokkal együtt van pár kép a saját kék note-omról)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest