- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NNG
csendes tag
MTK Engineering Mode-ban az Audio beállításokat (Normal + Loudspeaker) vissza lehet valahogy állítani default-ra (factory reset nélkül
)? Átállítás előtt elfelejtettem felírni a default értékeket
-
NNG
csendes tag
Mióta az alap rendszert frissítettem 5.1.3.0A-ra az automatikus fényerő állítás nem jó. Régen szép folyamatosan állította, most meg sokszor észre sem veszi, hogy állítani kéne, aztán egy nagy lépésben változtatja a fényerőt. Néha akkor is állítgatja amikor nem is változtak a fényviszonyok. Manuális fényerőn pedig sokkal sötétebb mint korábban. Más is tapasztalt ilyet? Van rá valami megoldás?
-
NNG
csendes tag
Flyme 5.1.3.0A rendszerben hol lehet rootolni? Ebben az új settings-ben nem találom :S
-
NNG
csendes tag
válasz
Falatkable #3291 üzenetére
Próbáltad már átteni a SIM1 helyre a kártyát?
-
NNG
csendes tag
Igen, m1 note és a kábel is a sajátja. Kiprobáltam a mérő progikat, de nálam sem pontosak. Az ampere 0,5-1A között mért, de egy másik 1,5A töltőre meg 4A-t... Most kipróbálom másik töltővel mennyi idő alatt tölti fel.
-
NNG
csendes tag
Az akku töltés nálatok is ilyen lassú? 1 óra alatt kb. 20%ot tölt vissza a gyári...
Van olyan dialer aminél műkodik a home gomb villogás a nem fogadott hivás után és meg lehet adni h melyik sim-et használja? Truedialert próbáltam, de nem villogott.
-
NNG
csendes tag
válasz
interstart #3137 üzenetére
Köszi, közben rajöttem, hogy összehajtogatva telefontartó "állvány" lesz
-
NNG
csendes tag
Sziasztok! Megérkezett az enyém is
Egyelőre barátkozunk, de eddig tetszik. A csomagban volt egy bankkártya méretű műanyag lap is különböző bevágásokkal. Az mire való?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest