-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NNG
csendes tag
MTK Engineering Mode-ban az Audio beállításokat (Normal + Loudspeaker) vissza lehet valahogy állítani default-ra (factory reset nélkül
)? Átállítás előtt elfelejtettem felírni a default értékeket
-
NNG
csendes tag
Mióta az alap rendszert frissítettem 5.1.3.0A-ra az automatikus fényerő állítás nem jó. Régen szép folyamatosan állította, most meg sokszor észre sem veszi, hogy állítani kéne, aztán egy nagy lépésben változtatja a fényerőt. Néha akkor is állítgatja amikor nem is változtak a fényviszonyok. Manuális fényerőn pedig sokkal sötétebb mint korábban. Más is tapasztalt ilyet? Van rá valami megoldás?
-
NNG
csendes tag
Flyme 5.1.3.0A rendszerben hol lehet rootolni? Ebben az új settings-ben nem találom :S
-
NNG
csendes tag
válasz
Falatkable #3291 üzenetére
Próbáltad már átteni a SIM1 helyre a kártyát?
-
NNG
csendes tag
Igen, m1 note és a kábel is a sajátja. Kiprobáltam a mérő progikat, de nálam sem pontosak. Az ampere 0,5-1A között mért, de egy másik 1,5A töltőre meg 4A-t... Most kipróbálom másik töltővel mennyi idő alatt tölti fel.
-
NNG
csendes tag
Az akku töltés nálatok is ilyen lassú? 1 óra alatt kb. 20%ot tölt vissza a gyári...
Van olyan dialer aminél műkodik a home gomb villogás a nem fogadott hivás után és meg lehet adni h melyik sim-et használja? Truedialert próbáltam, de nem villogott.
-
NNG
csendes tag
válasz
interstart #3137 üzenetére
Köszi, közben rajöttem, hogy összehajtogatva telefontartó "állvány" lesz
-
NNG
csendes tag
Sziasztok! Megérkezett az enyém is
Egyelőre barátkozunk, de eddig tetszik. A csomagban volt egy bankkártya méretű műanyag lap is különböző bevágásokkal. Az mire való?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest