-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
A kerek gomb hiánya szerintem ne legyen szempont. Az m2 note-on és a most frissen megjelent m3 note-on kicsit szélesebb a gomb és nemcsak érintős, de fizikai is, ráadásul az m3 note-ban már ujjlenyomat olvasós is. Ráadásul az m3 note kezdőára igencsak csábító, talán még az elődök kezdőárán is túltesz (mínuszban), mire ideér. És ugye mindkét utód memóriakártyával bővíthető, míg az m1 note nem.
Persze félreértés ne essék, nekem is nagyon bejön ez a teljesen homogén (gomb általi kitüremkedést mellőző) előlap. Így garantáltan nem összetéveszthető más típussal.
-
cinemazealot
addikt
Alkalmanként szoktam mobilnetezni az m1 note-tal (Telekom, főváros környéke), főként úgy is, hogy WiFi hotspot-ként használom a másik készülékemhez (ilyenkor bent tartom az m1 note-ot a hátizsákomban, de úgy is stabil a vétel/adás). Viszont mivel nekem is kis előfizetésem van, a szolgáltató által belőtt max. sebességem 10 Mbps. Azonban a vételi minőségre, jelvesztésre stb. eddig sosem volt panaszom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest