- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- 
			  Mobilarena Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

interstart tag válasz  exorcis2

üzenetére exorcis2

üzenetéreÉn rendeltem ehhez a telefonhoz tempered glass-t, eléggé strapabírónak tűnik, bár még mivel nincs raktáron a telefon, így nem tudtam kipróbálni. A YouTube tele van ilyen videókkal: [videó] Szerintem megéri az árát, ebayről volt egy ezres, bár már GorillaGlass3-nál megkérdőjelezhető a szükségessége, mindenesetre ha kijelzőre ejted a telefont, akkor először ez fog törni, ha törik és nem a kijelző. 
- 

Goose-T veterán válasz  exorcis2

üzenetére exorcis2

üzenetéreHátlapra én ezt rendeltem, kijelzőre nem rakok semmit, gyertyára nem kell kotont húzni.  Ha nem kulcscsomókkal teli homokozóban hordod a telefont, akkor nem karcolódik a Gorilla Glass. Nekem ez a harmadik GG-s telefonom, és egyik se karcolódott, maximum mikrokarcok, amik szabad szemmel csak nagyon nehezen észrevehetőek és nem zavaróak. Akit meg zavar, hogy karcolódik a telefon, az tartsa otthon bársonnyal bélelt páncélszekrényben, és csak selyemkesztyűben érjen hozzá. Ha nem kulcscsomókkal teli homokozóban hordod a telefont, akkor nem karcolódik a Gorilla Glass. Nekem ez a harmadik GG-s telefonom, és egyik se karcolódott, maximum mikrokarcok, amik szabad szemmel csak nagyon nehezen észrevehetőek és nem zavaróak. Akit meg zavar, hogy karcolódik a telefon, az tartsa otthon bársonnyal bélelt páncélszekrényben, és csak selyemkesztyűben érjen hozzá. Mondjuk én nem eladásra vettem a telefont, hanem használom 1-2 évig, amíg meg nem unom, utána meg nekiadom valamelyik családtagnak, aki épp igényt tart rá, én meg veszek újat. Mondjuk én nem eladásra vettem a telefont, hanem használom 1-2 évig, amíg meg nem unom, utána meg nekiadom valamelyik családtagnak, aki épp igényt tart rá, én meg veszek újat.Más: egész jól szól a telefon, egy Superlux HMD660-on nagyon muzikális a megszólalása, pedig az egy 150 ohmos batár fejhallgató, amit nem könnyű meghajtani. Mondjuk ezen nincs is nagy hangereje, cserébe szépen szól, irodába így is elég. Nagyon részletes a középtartomány, emiatt jól átjönnek a harmóniák. Nincs dobozhang, felesleges kiemelések. Pedig csak a Tankcsapdától hallgatom a Connektor:567-et, aminek azért nem világszínvonalú a keverése. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha nem kulcscsomókkal teli homokozóban hordod a telefont, akkor nem karcolódik a Gorilla Glass. Nekem ez a harmadik GG-s telefonom, és egyik se karcolódott, maximum mikrokarcok, amik szabad szemmel csak nagyon nehezen észrevehetőek és nem zavaróak. Akit meg zavar, hogy karcolódik a telefon, az tartsa otthon bársonnyal bélelt páncélszekrényben, és csak selyemkesztyűben érjen hozzá.
 Ha nem kulcscsomókkal teli homokozóban hordod a telefont, akkor nem karcolódik a Gorilla Glass. Nekem ez a harmadik GG-s telefonom, és egyik se karcolódott, maximum mikrokarcok, amik szabad szemmel csak nagyon nehezen észrevehetőek és nem zavaróak. Akit meg zavar, hogy karcolódik a telefon, az tartsa otthon bársonnyal bélelt páncélszekrényben, és csak selyemkesztyűben érjen hozzá.