- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
válasz
exorcis2 #1616 üzenetére
Én rendeltem ehhez a telefonhoz tempered glass-t, eléggé strapabírónak tűnik, bár még mivel nincs raktáron a telefon, így nem tudtam kipróbálni. A YouTube tele van ilyen videókkal: [videó]
Szerintem megéri az árát, ebayről volt egy ezres, bár már GorillaGlass3-nál megkérdőjelezhető a szükségessége, mindenesetre ha kijelzőre ejted a telefont, akkor először ez fog törni, ha törik és nem a kijelző.
-
Goose-T
veterán
válasz
exorcis2 #1616 üzenetére
Hátlapra én ezt rendeltem, kijelzőre nem rakok semmit, gyertyára nem kell kotont húzni.
Ha nem kulcscsomókkal teli homokozóban hordod a telefont, akkor nem karcolódik a Gorilla Glass. Nekem ez a harmadik GG-s telefonom, és egyik se karcolódott, maximum mikrokarcok, amik szabad szemmel csak nagyon nehezen észrevehetőek és nem zavaróak. Akit meg zavar, hogy karcolódik a telefon, az tartsa otthon bársonnyal bélelt páncélszekrényben, és csak selyemkesztyűben érjen hozzá.
Mondjuk én nem eladásra vettem a telefont, hanem használom 1-2 évig, amíg meg nem unom, utána meg nekiadom valamelyik családtagnak, aki épp igényt tart rá, én meg veszek újat.
Más: egész jól szól a telefon, egy Superlux HMD660-on nagyon muzikális a megszólalása, pedig az egy 150 ohmos batár fejhallgató, amit nem könnyű meghajtani. Mondjuk ezen nincs is nagy hangereje, cserébe szépen szól, irodába így is elég. Nagyon részletes a középtartomány, emiatt jól átjönnek a harmóniák. Nincs dobozhang, felesleges kiemelések. Pedig csak a Tankcsapdától hallgatom a Connektor:567-et, aminek azért nem világszínvonalú a keverése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest