- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
A BB Priv nem Super AMOLED, nem olyan vibráló, mint a Samsung. Szépek a színei, teljesen korrekt és megmaradt a QHD felbontás. A V10-é nagyobb volt méretre, emiatt kicsit kényelmesebb volt.
De mint mondtam, a billentyűzet volt a lényeg. Tudom, hogy bizonyos szempontból visszaléptem, de nem bántam meg a cserét. Viszont a V10-re úgy fogok emlékezni, mint az egyik legegyedibb és legjobb telefonomra. -
darthsmoke
Korrektor
válasz
gretzky77 #5106 üzenetére
Nem azért adtam el, mert gondom lett volna vele.
Régi titkos vágyam volt egy BlackBerry Priv, a fizikai billentyűzet miatt, és sikerült szert tennem egyre. A kijelző jobb (bár kisebb), a billentyűzet fantasztikus, de a szoftveres optimalizáció terén van még fejlődni valója a BB-nek. Nem bántam meg a cserét, de sajnálom a V10-et, bitang jó kis telefon, csak én idegrohamot kapok az érintőbillentyűzettől... -
darthsmoke
Korrektor
Itt hagylak benneteket, ma reggel elkelt a V10-em. Köszi szépen minden hozzászólást, tanácsot, jó kis közösség alakult ki. És baromi jó a teló is. Csak így tovább, LG!
-
darthsmoke
Korrektor
Hát én valószínűleg BlackBerry Priv-ra váltok, ott is gyanúsan nagy a csend a Nougat-frissítés körül.
Talán a Google-nek meg kéne érteni, hogy nem esztelen módon nyomatni kéne az újabb és újabb verziókat (már közeleg az Oreo), hanem rendesen meg kéne mondjuk csinálni valamelyiket, és esetleg el is kéne juttatni a telefonokra (a Nougat részesedése kb. 1%?)...Örülök neki, hogy a Fuji jól megy. Én azóta sem találom az "igazit", bár most egy Venue Pro 11-em (Atom) van, és elég jónak tűnik...
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Yondaime 四代目 #4922 üzenetére
Nem baj, mert ahol van Nougat, ott meg jó bugos
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
MaxxDamage #4911 üzenetére
Szerintem a PowerAMP-nál jelenleg bármi jobb (lenne). Az alpha változatot lassan egy éve nem frissítik, tele van buggal...
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
zozzzzzzzzzz #4583 üzenetére
Én a "Swipe" nevű alternatív kliensről hallottam, azon gondolkodom, hogy meg kéne venni (1000 Ft kb.).
Valaki használta azt esetleg? -
darthsmoke
Korrektor
válasz
darthsmoke #4536 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem a gyári aksi van benne, hanem az itt is ajánlott 3500 mAh-s.
Most kikapcsolva töltöm egy elég erős (2A) töltővel, és fél óra alatt kb. 8%-ot töltődött, ami szerintem nagyon kevés.
Ez azt jelenti, hogy az aksi feladta? -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Van egy kis gondom... Vettem egy Amazfit Pace okosórát.
Mióta ma reggel felraktam az appot hozzá, azóta úgy merül a telóm, hogy tölteni alig tudom (két óra alatt 50%-ot merült). A hivatalos aksistatisztika szerint nem az új app meríti...
Lehet, hogy független a kettő, mert az app törlése után is folytatódott a merülés.Van ötlet, mit tudok tenni? Van olyan app, ami normálisabb aksi statisztikát készít?
Köszi előre is,
Gábor -
darthsmoke
Korrektor
Nem kezdtem el a matricával szenvedni, és esetleg tönkretenni a gyári hátlapot...
Én ilyet vettem: [link]
Ez hátlap és tok egyben, tökéletesen passzol, becsukva altatja a telefont és a látszat ellenére nem bőrhatású, hanem olyasmi, mint a gyári hátlap, de nagyon igényes!
Én nem bántam meg... -
darthsmoke
Korrektor
válasz
gretzky77 #2396 üzenetére
Köszönöm!
Remélem, senki nem haragudott meg, amiért beszámoltam a kedvező vételről, nem akartam vele dicsekedni, vagy ilyesmi...Lenne kérdés is: ha a zárképernyőn látszik egy értesítés, akkor ha rábökök, akkor egy szürke téglalap jelenik meg alatta, és nem történik semmi... Ez miért lehet? (Android 6.0)
-
darthsmoke
Korrektor
Rögtön Bridge-dzsel frissítettem, nem bízom az OTA-ban... Így meg persze nem talál már frissítést...
Normál, általános LG garijegyet kaptam, ami a tévékhez is van. Rá van ragasztva az IMEI számos matrica, rajta van a pecsét is, minden. A leírásban az szerepel, hogy a telefonokra 1 év a garancia.
Mindegy, nem rugózom tovább ezen, örülök a telefonnak, és remélem, nem lesz semmi baja.Más: a SmartWorld-ön kívül lehet máshonnan témát, betűtípust letölteni?
Köszi,
G. -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Ma beléptem én is a klubba.
Én itt vettem, 110e Ft-ért: [link]Az a durva, hogy tényleg hivatalos LG garanciapapírt és teljes csomagot adtak, bontatlan tartozékokkal, ahogy a topicindítóban le van írva. Stimmelt az IMEI szám is, hibátlanul felment a Marshmallow. Azóta azon gondolkodom, miért lehetett ilyen "olcsó", de lehet, hogy már paranoiás vagyok.
Mondjuk 27% ÁFA-s számla az nincs.Üdv,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest