- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigma7
aktív tag
Utolsó darab volt, a neten már nem is volt fent. Én is csak véletlen vettem észre, hogy lent a vitrinben van egy. A V20-as 99eFt-os ára miatt agyaltam pár napot, de aztán győzött a garancia...
Tényleg nagyon jó telefon. A hangja, a kamera, a stílusa még mindig nagyon rendben van. Az meg is lepett, hogy még a Oneplus 5T után se tűnik lassúnak. -
Sigma7
aktív tag
Nekem is pont ott van egy világosabb folt. Szerintem ott közelebb van a világítás a panelhez, mint kéne.
De sok embert ez nem zavar. Sajnos pont nem ilyet fogtál ki.
Engem csak azért nem zavar mert úgy is ki fog égni a kijelző, addig meg elviselem. Ez a második V10-esem. Az elsővel már végigjártam ezt...
Ezt két hete vettem, a Best byte-ban hevert, 89-et megért nekem. A fent leírtak miatt fontos volt a gyári garancia és pont emiatt nem akartam a V20-ast, pedig különben az lett volna.
De most ehhez is jó volt visszatérni. Még mindig nagyon korrekt telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest