- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
aTe014
aktív tag
Én pénteken rendeltem meg a G6-ot (150 papírért), holnap hozza a futár. Biztos más érzés lesz az üvegház a V10-hez képest, de nekem sokat számít, hogy kisebb és könnyebb lesz hasonló képernyőmérettel.
u.i.: Úgyhogy nemsokára elköszönök innen, a V10 még azért családban marad, úgyhogy érkezhetne már a Nougat.
-
aTe014
aktív tag
válasz
lezuvius #5365 üzenetére
Érdeklődj a V20 topicban.
-
aTe014
aktív tag
Külföldi fórumokon biztos lesznek ehhez kapcsolódó topikok, amint egyre inkább elterjed a hivatalos frissités. És azután pedig az itteni Topikgazda biztosan gondoskodik róla, hogy bekerüljön ide is (legjobb esetben magyar nyelven) az összefoglalóba.
@hcd57: természtesen nem kötelező folyamat, mindenkinek "szíve joga" eldönteni, hogy rászánja-e azt az isőt az új rendszerre, amit később hónapokig szeretne hibamentesen használni.
-
aTe014
aktív tag
Szerintem a frissítés előtt érdemes az SD-kártyát formázni, és utána visszapakolni rá a tartalmat (ha nem tartalmaz körülményesen, hosszasan visszaállítható dolgokat), majd a főverzióváltással járó frisíités után mindenféleképpen ajánlott egy gyári visszaállítás, és az alkalmazások újrarakása.
-
aTe014
aktív tag
Eddig csak a koreai verziókra jött ki, elvileg.
A Mobilaréna is lehozta cikknek, meg hogy a kdz is leszedhető valahonnan, de linket nem tettek közzé.ui.: Tegnap este ránéztem az LGBridge-el, de nem jelezte a Nougatot.
-
aTe014
aktív tag
Megérkezett a Nougat egyes verziókra:[link]
-
aTe014
aktív tag
válasz
attis1990 #5194 üzenetére
Sajnos előfordult már másnál / másoknál is, pont tegnap került szóba.
Élő garancia esetén érdemes kicseréltetni a kijelzőt.
-
aTe014
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5061 üzenetére
A V30 bejelentését/specifikációit én is várom, a V10 utódja vagy a G6 vagy a V30 lesz. Viszint eddig a G6 nagyon megvett a 18:9-cel, a kisebb mérettel és "súllyal", de hasonló méretű kijelzővel, a vízállósággal, kicsit nagyobb akkuval, gyorsabb töltéssel stb..
Jelenleg a V10 súlya zavar egy kissé, a DAC-ot nem igazán használom ki az mp3-as zenéimmel, illetve a másodlagos kijelzőt hajlandó lennék lecserélni az 'always-on-display'-re.
Őszig remélem megérkezik a 7.0 a V10-ünkre, addig én is boldog tulajdonosa leszek.
-
aTe014
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5058 üzenetére
Még 1 helyen rendelhető talán, ahonnan én is vettem októberben, ezt a boltot az árösszehasonlító oldalak nem listázzák.
Már az MM sem ad ki találatot, tehát nagyon úgy néz, hogy szépen lassan kihal és így kevés új tulaj várható...
-
aTe014
aktív tag
-
aTe014
aktív tag
válasz
Csillag01 #4935 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások
Ha ott van, akkor valoszinu el van rejtve az App Drawer-ben, azt a jobboldali 3 pöttyre kattintva, az Alkalmazások megjelenítése/elrejtése funkcióval ellenőrizheted.
Ha nincs elrejtve, akkor nyomj egy gyári visszaállítást, azután már ott kell lennie. -
aTe014
aktív tag
-
aTe014
aktív tag
válasz
stemplar07 #4708 üzenetére
Egy B&O H2 fejhallgatóval úgy is elérhető, hogy AUX-nak érzékelje, ha előbb a telefonba dugom be a hozzáadott 3,5mm-es vezetéket, majd utána a fejhallgatóba, és ekkor érezhető, hogy ugyanakkora hangerőn hangosabb.
Tehát ez a trükk minden olyan fejhallgatóval megoldható lehet, amelynél lecsatlakoztatható a kábel. Viszont én inkább nem használom AUX-ként a H2-t, nehogy a "vesztét okozza", illetve normál audiókészülékként is elég hangos.
Ez "nyomógombos trükk" nekem nem müködik, valószínűleg azért, mert a hangosítógombokat sajnos nem érzékeli a teló, csak a play/pause gombot, és ennek az oka pedig az lehet, hogy a H2 "made for iPhone/iPad/iPod".
-
aTe014
aktív tag
Szerencsére nem te vagy az egyetlen, Kisbea.
Én sem vettem észre semmilyen drasztikust merülést (kop-kop), pedig "nem kímélem" a telefont, és a normál fb+messenger appokat használom. Talán még javult is a helyzet most így télen azzal, hogy max. 50%-os fényerőn használom a telót, nincs szükség 70, vagy akár 90%-os fényerőre, így az eddigi 3 óra körüli kijelzőidőmből majdnem 4 lett (ahogy a képen is látszik: 3 és félnél vagyok 20%-nál).
Egyébként, ami a legmeglepőbb, hogy a facebook app december 13-a, a messenger app pedig december 12-e nem is frissült, pedig én imádok frissíteni!
(Azelőtt kb. minden héten legalább egyszer.)
-
aTe014
aktív tag
válasz
-Mosquito- #4524 üzenetére
A single SIM-es, európai, H960A modellhez a 20c, igen.
-
aTe014
aktív tag
Nemsokára akkor szerintem frissités várható az európai modellekre is, novemberi biztonsági szinttel.
[LG G4 and V10 on AT&T getting security updates] -
aTe014
aktív tag
-
aTe014
aktív tag
válasz
MaxxDamage #4142 üzenetére
Az én módszerem, hogy ha sok alkalmazás frissül (főként egy fb és messenger), akkor miután már 5-10%-ra merült, feltöltöm teljesen, és akkor nyomok egy újraindítást, vagy ki is kapcsolom pár percre, amikor nem várok telefonhívást.
Már több éve így járok el az okostelefonok terén, és még soha nem volt gondom egy appal sem.
ui.: persze heti max 2-3-szor indítom újra, nem mindennap
-
aTe014
aktív tag
Hogy egy kicsit ON is legyek:
LG V20 vs LG V10 - Speed Test!Csak nekem használhatatlanra tört össze, így csak akkor rendelték meg az alkatrészt, amikor leadtam. Szerintem 3-4 munkanap mindenféleképpen kell.
-
aTe014
aktív tag
-
aTe014
aktív tag
válasz
stemplar07 #3997 üzenetére
Nekem semmi problémám a 20c-vel, pedig már majdnem napra pontosan 1 hónapja van fent factory reset nélkül. Szóval a problémákat nem lehetne általánosítani a frissítésre.
Kisbea:
A hálózat eldobálását érdemes lenne összehasonlítani egy másik telefonnal ugyanazon a helyen, ugyanazzal a szolgáltatóval, megfigyelve a jelerősség szintjét (beállítások, általános, a telefonról, hálózat). -
aTe014
aktív tag
Akkor a 2. kérdés tárgytalan, valóban még az LG4XHD-korszakomból ragadt rám.
Nem panaszkodom a teljesítményre, a 3órás kijelzőidő is bőven elérhető és nagyon sokat javultak a színek (főleg a fehér) a G3 óta. -
aTe014
aktív tag
2 kérdés merült fel bennem így 1 nap használat után:
1. A Smart Settings-hez szükséges beállítani és szeretném használni a 'helyeim'-et, de én azt nem tudom bekapcsolni. Talán azért, mert még csak itthon használtam a telefont, vagy mi lehet az oka?
2. A fejlesztői opciókban érdemes valamit átállítani a jobb teljesítmény érdekében?
(Az animációs skálákon kívül.) -
aTe014
aktív tag
válasz
saddybaddy #3686 üzenetére
köszönöm a javaslatokat, akkor körbenézek üvegfóliából, bár abból matt nincsen, gondolom én.
-
aTe014
aktív tag
Végre csatlakoztam én is a táborhoz, eléggé örökkévalóságnak tűnt ez a 3 nap, amíg a házhozszállítást vártam a mobilvarázstól
(mobilkereskedéstől hiába rendeltem amikor 'raktáron' felirat volt az oldalon, a megrendelés után hívtak, hogy ott nem lesz mostanában.)
Méretben és működésben tökéletes, egyedül a súlyát kell megszoknom. Lehet beszerzek hozzá egy B&O H2-t, ha már a feketéhez is fehér fülest adnak..Egyébként használ valaki matt kijelzővédő fóliát, ha igen, milyet érdemes ?
-
aTe014
aktív tag
Én nem láttam sehol, hogy számottevően csökkent volna a V10 ára a V20 bejelentése óta, persze ez azért is lehet, mert még seholsem kapható, nem hogy itt.
Égyebként nekem nem lesz hiányérzetem, akár a V20-al szemben sem, ha a V10 Snapi 808-al megkapja a 7.0-át
Pl. a fekete-mód, a betűméretcsökkentés, es a duplakoppos alkalmazásváltás miatt nagyon örülnék neki.
@saddybaddy
sőt én még a 2/16GB-ról váltok -
aTe014
aktív tag
válasz
MaxxDamage #3578 üzenetére
Le is csaptam egyre, remélem keddre ide is ér...
Nálam győzött a V10 külseje, a V20 belső tulajdonságaival szembenÚgy érzem, a V10 is méltó utódja lesz a G3-nak
-
aTe014
aktív tag
válasz
MaxxDamage #3489 üzenetére
Külsőre (főként hátlapra) számomra is megnyerőbb a V10, 2 dolog miatt "ódzkodom" jelenleg a V10 vételtől, és inkább várok februárig-márciusig a V20-ra. (Reméljük addigra ideér valami importba.)
1. Tényleg ennyire drasztikus lenne a fényszivárgás a kamera felüli részen kikapcsolt kijelzőnél és ilyen sok értesítésnél?
(A teljes videó itt megtekinthető: lg v20 hands on, compared to v10)
2. Az Android 7.0 miatt. Jelenleg a G3-on is teljesen hasonló MM van, és jobban húz a szívem arra, hogy ha már új telót veszek, akkor 7.0-val vegyem. (Amint megkapja a V10 a 7.0-át, megveszem?!
)
-
aTe014
aktív tag
V10-ről én sem váltanék, viszont már hónapok óta tervezgetem a G3 cseréjét (kibírva, hogy nem vettem V10-et és izgatottan várva a tegnapi/mai napot), így nekem valószínű a V20 lesz az utódja
Egyedül azzal a kiálló kamera-szerkezettel kell megbarátkoznom, az esztétikailag annyira nem bejövős eddig.
-
aTe014
aktív tag
Tényleg szép írás, E2E4!
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy a Hi-Fi üzemmód "jótékony hatása" ilyen csatlakozásnál is érezhető?
Tehát amikor pl. egy jack-jack, vagy jack-rca kábellel házimozira vagy kocsiban rádióhoz van kötve.
-
aTe014
aktív tag
válasz
Litván Zongora #1256 üzenetére
A facebookban, a messengerben, és a sima beállításokban is van lehetőség külön-külön értesítési hang beállítására, illetve mindenhol lehet ugyanazt is!
Tehát van olyan, hogy "alkalmazásonként".
(nekem pl. a messenger twinkle, a facebook és a sima pedig ticket) -
aTe014
aktív tag
válasz
Pityukaka #1076 üzenetére
Ahogy én gondolom, a V10 az akksi-időt kivéve mindenben jobb lehet, ezért tervezek én is egy G3-ról váltást.
A picivel nagyobb alapkijelző és másodlagos kijelző, és talán a hangchip az, ami lejjebb viheti az akksi-időt.
Kamerában egyértelműen jöbb a V10, már csak a manuális dolgokat nézni is.
A RAM pedig a multitasking során hatalmas előny (a kiskijelzőn elhelyezhető appok közötti váltás szerintem rettentően gyors lehet).
Youtubeon érdemes 6.0-t futtató V10-es videókat nézni.Üdv, egy leendő V10-tulaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest