Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz Arween #2802 üzenetére

Valóban nem volt egyértelmű a megfogalmazásom, ami természetesen minőség tekintetében nem állja meg a helyét a Versus tekintetében. Véleményem leginkább az 1-2 Dolláros kínai csodákra vonatkozott!

Illetve a Versus esetén a "nylon bugyi hátlap" szerintem undorító. :( De ez is csak egy vélemény. Ha neked tetszik, vedd meg.

Csak azt nem értem ilyenkor, hogy ha a kérdésem arra irányul hogy milyen alternatívát tudtok ajánlani a kicsit sem olcsó versus/illetve gyári tok helyett ami funkcióban és minőségben is okés, akkor miért jön nekem itt mindenki a "ne tegyél rá tokot mert ront az összképen" válasszal?

A mindenkiből én nem a te kérdésedre reagáltam. Pontosan leírtam azokat a fórumtársakat és a hozzászólásaik számát, amikre leírtam a magánvéleményemet. Szerintem egy picit "mellre szívtad" a dolgot. Leszögezem, felőlem azt veszel a telefonodra, amit akarsz. Ha neked a "nylon bugyi hátlap" tetszik, akkor vedd azt. Csupán a saját szubjektív véleményemet osztottam meg a témáról, s bevallom, inkább írok objektívabb és szakmaibb dolgokról, mint arról, hogy nekem mi tetszik, vagy nem. (Most sem közvetlenül a te kérdésedre reagáltam, hanem az azokra, mások által adott válaszokra írtam pár nyersebb (?) fogalmazású szót.)
    Más topikokban a topikgazda simán off-topikba tenné az ilyen irreleváns, egyéni preferencián alapuló kérdést és a válaszok mindegyikét, sőt, van, ahol külön off-topik van az ilyen "csevegésre".
    Mivel ez egy örömködős topik, s amúgy sem nagy a létszám és a hozzászólások száma, jómagam sokkal engedékenyebb vagyok ilyen téren. :)

Ha kérhetem, ezzel zárjuk is ezt a nagyon off kommunikációt.
    Köszönöm. :R

Új hozzászólás Aktív témák