- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
válasz
saddybaddy #6587 üzenetére
Pont az S7 Edge volt az a telefon, amivel részletesen összehasonlítottam a V10 kameráját, amikor még azt használtam....nagyon-nagyon nem egy kategória a kettő, gyakorlatilag nem volt kép, ahol a V10 ne verte volna szarrá az S7-et.
Csak manualban használtam őket, minden esetben letámasztva, nem kézből, egymás mellett, a lehető legegyformább beállítások használatával.
Már jó ideje eladtam a V10-et, V20 van most, de én azt mondom, hogy a V10 kamerája jobb volt....nem minden esetben, de amikor még mind a kettő megvolt, akkor rengeteget hasonlítottam a két telóval lőtt képeket és bizony sok esetben jobb lett a végeredmény, mint amit a V20 produkált. -
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #6548 üzenetére
Passz, csak a munkalapot kaptam, amin az alaplap csere volt feltüntetve.
Gari nélkül sok az 50? -
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #6546 üzenetére
Én lehet mégis eladom, a gyerekeknek nem kellett, egyiknek sem, túl nagy nekik.
Van papírom az alaplap cseréről, kivülről meg olyan mintha tegnap vettem volna ki a dobozból, egy karc/kopás sincs rajt.
Nem néztem árakat, de 50-et tuti adnak érte. -
sixpak
nagyúr
Köszi.
A gyári szám rajt volt az adás-vételin, valamint a termék ára, vásárlás dátuma.
Valóban, hivatalosan nem ismerik el a hibát, ezt a live chat-en megerősítették.gjoco1:
Arween: volt szerencsém nemrég összehasonlítani egy S7 és egy V10 kameráját, manual mode, nyilván ugyanazok a záridők, iso, etc...hát, nagyon elvérzett a Samsung.
Ettől függetlenül használd egészséggel és minden jót. -
sixpak
nagyúr
Aloha.
Most hozta a postás a V10-et, nem is jeleztek emailben vagy telefonon elotte, csak bedobta a postás.
Munkalap benne van, PCB csere.
Parteros macskakaparás adás-vételim volt csak, számla nem.Le a kalappal az LG előtt, korrekt es gyors ugyintezes volt.
Most van egy V10-em es egy V20-am is, szerintem az egyik lanyom megkapja a V10-et, Huawei P9 lite van most neki.
-
sixpak
nagyúr
Köszi...már mindegy, megrendeltem, szerdára jön meg.
-
sixpak
nagyúr
Most voltam a Vodafonban, vicc ami ott folyik. 150 ezer lenne egy G6 úgy, hogy 4 előfizetésem van náluk évek óta.
Úgyhogy V20 lesz szerintem, egyik helyen láttam 99 ezerért, az nem pénz érte, magyar nyelv hiánya abszolút hidegen hagy. Írtam nekik, ha van, már rendelem is. Ha a V10-et megjavítják, akkor valamelyik lányom megkapja. (De melyik, nehéz ügy...)
MaxxDamage: V20-at nem érinti a bootloop amúgy?
-
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #6470 üzenetére
Persze, EU-s.
Köszi, akkor küldöm is vissza.
Viszont most be kell mennem a Vodafonhoz, muszáj vennem valamit, addig is....de mit???
Sokat nem akarok költeni, pláne, ha ezt megjavítják. -
sixpak
nagyúr
Hey!
Ma reggel meghalt az én V10-em is, 21 hónapos volt, pedig azt hittem, hogy örökké fog élni.
Lefagyott böngészés közben, azóta vagy LG logo vagy valami zöld képernyő, apró szoveggel....
Beszéltem az LG-vel live chat-en, azt mondta, ha megvan a számla, akkor küldjem vissza a készülékkel együtt és bevizsgálják.A kérdés: nincs semmiféle számlám, egy adásvételi szerződést kaptam a Partnero GSM-től, ami szerepel a telefon neve, sorozatszáma és az ára, plusz egy pecsét/aláírás.
Ezzel érdemes visszaküldeni vagy dobjam a kukába? -
sixpak
nagyúr
válasz
rejtettlampa #6298 üzenetére
Ebben az esetben igen....
-
sixpak
nagyúr
Pfff....gondoltam, hogy nem occsó ez sem....
Rejtettlámpa: a bitsebességtől (is) függ a rögzített video minősége, minél nagyobb, annál jobb a videó és nyilván több helyet is foglal.
Itt többet is megtudhatsz. -
sixpak
nagyúr
Ahogy nézem a V30-nál is 52mb/s lesz a max bitráta, a V10-en is ugyanez....a Nougat előtt 64mb/s volt, sajnos butítottak rajt, kíváncsi lennék mi okból.
Amúgy a manual video alatti menü egy az egyben ugyanaz mint a V10/20-nál.
A Red azért jobban kéne.Szerk: ja, OFF....
-
sixpak
nagyúr
Idővel ez is (mint mindegyik készülék) olcsóbb lesz, de szerintem jövő tavasznál előbb ez nem fog bekövetkezni.
Lesz ez még 160-180, csak bírja addig a V10.Szerk.: zoleeno: így van.
-
sixpak
nagyúr
Nálam az akksi idő az utolsó, amit vásárlásnál figyelembe veszek, nyilván vannak akiknek meg az egyik legfontosabb dolog, felhasználói szokásoktól, meg egy csomó más dologtól is függ.
Ha most kellene telefont vennem, akkor nagy bajban lennék...szerintem V20 lenne, esetleg 30, ártól függ.
Nálam a kamera (video) a legfontosabb és ebben a V series a legjobb a piacon. -
sixpak
nagyúr
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
rejtettlampa #5885 üzenetére
Hajrá.
-
sixpak
nagyúr
válasz
rejtettlampa #5883 üzenetére
Nincs mit.
Dehogy, nincs mit elrontani, hamar átszoksz, kicsit gombolgatni kell expo előtt, nem előhúz és lő, de az erdmény nagyságrendekkel jobb lesz. -
sixpak
nagyúr
válasz
rejtettlampa #5881 üzenetére
Másfél éves a telefonom, auto-n még 1 fotót sem lőttem.
A dolog nagyon egyszerű: az iso mindig a lehető legalacsonyabb értéken legyen, esetünkben ez 50.
A záridőt ehhez igazítsd, a képernyőn úgyis látod, az aktuális állapotot. Nyilván szegényesebb fényviszonyok mellett rákényszerülsz a magasabb iso-ra, mert 1/2 másodpercnél hosszabb záridőt nem lehet kézből kitartani. Állvány használatánál viszont nyugodtan állíthatsz több mp-es záridőt és ezzel párhuzamosan csökkentheted az iso-t...feltéve ha nem mozgó dolgokat akarsz lekapni.
A fehéregyensúlyt fotózás előtt próbáld meg a valóságnak leginkább megfelelően beállítani.
Érdemes RAW-ban lőni mindent, később szépen tudod korrigálni az esetlegesen elbaltázott dolgokat...nem bemozdulásra gondolok, az kuka, ha olyan.
Nagyjából ennyi. -
sixpak
nagyúr
Aloha.
Akksit hol érdemes venni? Kezd meghalni a régi.
5500ft körül láttam itthon, létezik ennél jobb ajánlat? -
sixpak
nagyúr
válasz
ShadowDragon #5850 üzenetére
Akkor próbáld frissíteni a Bridge-t, ha nem engedi, akkor reinstall.
-
sixpak
nagyúr
válasz
ShadowDragon #5848 üzenetére
LG Bridge, pc-ről....menni fog.
-
sixpak
nagyúr
Valaki megnézné, hogy a kameránál manual módban van-e 1/60 záridő?
Eddig volt, most viszont az 1/30 után az 1/125 jön, ez nagy szívás ha így van....manual videonal ugyanez.Szerk.: ok, megvan...csak nem jelölik számmal, mint eddig, de ott van a kettő között...kicsit beszartam...
-
sixpak
nagyúr
Microsoft fióknál hogyan kell beállítani, hogy a megnyitott email rendesen megjelenjen?
Először le kell húzni a részletekért, majd külön engedélyezni a képek megjelenítését....ez eddig nem így ment, nagyon bosszantó. -
sixpak
nagyúr
Egy napi használat után: ez tényleg jól sikerült, eddig nem találkoztam hibával.
-
sixpak
nagyúr
válasz
rejtettlampa #5517 üzenetére
Az elején nekem is összejöttek 4,5-5 óra körüli kijelző idők, de most hogy már lassan másfél éves lesz a telefon, a 3,5 óra az átlag.
-
sixpak
nagyúr
Nekem is előjött a "beégés", ami nem konkrétan az, mert eltűnik egy idő után.
2016 márciusa óta használom a telót, gari már nincs rá.
Úgy tűnik az 1 év plusszos készülékeknél jön elő.
Túlzottan nem zavar, csak akkor látszik, ha hosszabb szörfölés közben lehúzom a értesítési sávot, akkor fent latszik a google keresősávja halványan.
De csak sötét szobában véltem felfedezni, normál fénynél nem látszik és néhány perc után el is tűnik.
Szóval ez van, nálam így is marad, amíg meg nem hal. -
sixpak
nagyúr
Enyém is partnero, márciusi.
Én ma elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha hirtelen valamilyen okból váltanom kellene, fel is lapoztam az árukeresőt, kiábrándító volt az eredmény.
Úgy tűnik egyedül a V20 jöhetne számításba, vagy a Galaxy S8+, de az meg horror áron van.
Ezen akadt meg a szemem, nagyon ígéretesnek tűnt, de megláttam, hogy a max vidofelbontás 1080p 30fps.
Nekem a legfontosabb a kiváló minőségű 4K video, ilyenformán csak a V20 jöhet számításba, gondolom az nem rosszabb, mint a V10.
Mondjuk én piacra nem fogom dobni a V10-et, nem akarom szarul érezni magam, ha valami szerencsétlennél elromlana 1 hónap után.
Ha váltok, akkor a kisebbik lányom (12yo) fogja örökölni. -
sixpak
nagyúr
válasz
stemplar07 #5040 üzenetére
Köszi.
-
sixpak
nagyúr
Ezt most találtam.
Csak mert vannak itt, akik a zenei képességei miatt használnak V10-et.
Én nem vágom a témát, jobb a V20 zenei téren, mint a V10? -
sixpak
nagyúr
Hogyan kell elképzelni ezt a beégést?
Ha homogén felület van a képernyőn, akkor látható mindig?
Mi égett be a kijelzőbe, egy sokáig a képernyőn lévő ikon? -
sixpak
nagyúr
Eddig fólia nélkül használtad?
Nekem sem mindig bírja ki a 8 órat, attól függ mennyi meló van, de mellettem van a konnektor, nem gáz.Én a napokban döntöttem el, hogy nem cserélem le.
Amíg működik, addig marad, ez lesz az első telefonom, amin nem adok túl.
Beleástam magam a kínálatba, de még csak megközelítőleg sincs a piacon olyan telefon, ami pótolni tudná a V10-et.
Gondolok itt elsősorban a fotó/videó képességekre, zene, design etc.... -
sixpak
nagyúr
Hi.
Van közületek olyan, aki nem használ fóliát a kijelzőn?
Az enyémen 1 éve van, de tegnap levettem, mert ocsmány volt már.
Mennyire karcálló?
Mert ha bírja, akkor nem veszek másikat.
Zsebbe hordom, tok nélkül, nyilván nem aprópénz és kulcsok mellett. -
sixpak
nagyúr
válasz
Kavinton75 #4562 üzenetére
Ja, értem.
Hát ennyire van szükségem, ha nagyritkán kell valami más, akkor letöltöm, majd törlöm is.
Ez valami elb@szott hajlam lehet nálam, a pc-m is teljesen kopasz, csak a legszükségesebbek vannak rajt. -
sixpak
nagyúr
válasz
Kavinton75 #4558 üzenetére
Nem értem a kérdést....fészbuk nélkül is tudom használni a telefont.
-
sixpak
nagyúr
válasz
saddybaddy #4275 üzenetére
'17 tavaszát olvastam legutóbb...
-
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #3668 üzenetére
Zárold a fájlokat/mappát, nekem is úgy vannak az érzékenyebb tételek...ha véletlen a gyerekek kezébe kerülne a telefon...
-
sixpak
nagyúr
Nálam a telefon mellett azért van rendes fkg is, de teljesen használható képeket lehet csinálni a V10-el, egy minimális utómunka az alap, de hát az a fényképezőgépből kipottyant képeknél is az...
-
sixpak
nagyúr
PC-n csinálom, de androidra is elérhető, free app.
Én nem javaslom az auto mode-ot.
Persze ha valamit hirtelen kell lekapni, akkor jól jöhet, de én még nem kerültem ilyen helyzetbe.
2 mp az egész, az iso-t vedd le 50-re a záridőt meg ahhoz igazítsd....a fehéregyensúllyal nem muszáj babrálni, azt könnyű helyrehozni később, de a magas iso-ból eredő zajt (szinte) lehetetlen. -
sixpak
nagyúr
Nagyjából mindennel egyetértek, a felettem elhangzottakból, kivéve egyet: 64mbps UHD videó rögzítésénél azért tapasztalható melegedés...napi szinten használom, tapasztaltam már elégszer.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Litván Zongora #2333 üzenetére
Ez tényleg elég jól sikerült...nyers kép vagy van rajt valami utómunka?
-
sixpak
nagyúr
Fényképezőgéppel nem is tudod reprodukálni.
Annyira nem zavaró a dolog és csak világos háttérnél látszik, de attól is függ a dolog, hogy a second screen-en milyen tartalom van.
Ugyanaz mint a kikapcsolt screen-nél látható halvány bevilágítás. Csak mivel a main display-en fehér (világos) tartalom van, a másodlagos kijelzőn szintén hasonló, ezért a fő képernyő fehérje kicsit tompul felül.
Szinte észrevehetetlen a dolog, de létezik.
Megmondom a frankot, túl részeg vagyok ahhoz, hogy normálisan le tudjam írni a dolgot, de remélem érthető.Szerk.: javítások, melyeket eszrevettem, maradt bőven így is gondolom..
gondolom... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest