- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityukaka
tag
válasz
MaxxDamage #6183 üzenetére
Új, gyári akksit hol lehet beszerezni és mennyiért? Pl.a váci úti szervízben árulnak?
-
Pityukaka
tag
Sziasztok! A hátlap speckó gumis bevonata így másfél év használat után az egyik sarkon feljött és kezd egyre csúnyább lenni. Hol lehet vagy érdemes gyári (vagy azzal egyenértékű) hátlapot venni? Az aliexpress-ekért pl. szabad pénzt adni vagy azok csak vmi olcsó sorjás plasztik cuccok?
-
Pityukaka
tag
Kedves Fórumtársak!
Gondoltam, megosztok pár gondolatat a V10-ről, amit már kb. 3 hete használok, így nem érhet az a vád, hogy az eufórikus lila köd miatt nem látom jól a dolgokat. Röviden, ez a telefon egyszerűen fantastisch. G2 és G3 volt előtte, mindkettőt nagyon szerettem, de ez számomra óriási ugrás felhasználói élmény tekintetében. Valaki utalt korábban a Toyota-Lexus párhuzamra, szerintem nagyon találóan. Nekem fontos a minél nagyobb és szebb kijelző, a gyorsaság, és a kiváló kamera. Nagyjából most ezeknek a szempontoknak legjobb ár-érték arányban a V10 felel meg, úgy gondolom. Villámgyors a rendszer, megakadás, vagy bármilyen gondolkodás akár csak egy ezredmásodpercig is, elképzelhetetlen, a 4 GB RAM annyi tartalékot ad, hogy több napja hátraküldött alkalmazásokat onnan folytat szempillantás alatt, ahol abbahagyta. A külseje bombasztikus (az enyém fekete) a recés, nagyon jó fogású hátlap a fém peremekkel nagyon maszkulin jelenséggé teszi. Sokan írják az értesítési LED-hiányát, csak nem értem miért. A LED azt jelzi, h. vmi esemény van, pl. sms, mail jött vagy nemfogadott hívás, ez pedig a plusz képernyőn megjeleníti, hogy pontosan mi is az az esemény. Ez sokkal fejlettebb megoldás, így értelmetlenné válik a LED. Talán az egyetlen negatívum az a bizonyos fényszivárgás, amit a tesztben is írnak, tényleg nem szép, de csak sötétben látszik a kis kijelző körül, együtt lehet élni vele, inkább furcsa, mint hiba. Az enyém friss-ropogós április 20-i gyártású az LG Phone From szerint, így plána meglepő, én azt hittem, ez csak vmi elsőszériás probléma, de ezek szerin nem. Viszont a funkcionalitást nem befolyásolja. Az audió rész nekem nem annyira fajsúlyos, így a szuper hifis hangzást csak plusz ajándéknak veszem.Az akkuidő a G2-met idézi, tehát a G3-nál lényegesen jobb a tapasztalataim szerint, de azért 2 napot nem bír ki.
A G3 is nagyon jó és szerethető telefon, még ma is megállja a helyét, de ez a V10 más kategória, úgyhogy aki ebbe az irányba upgrade-elne, nem fog rosszul járni. A méretét félóra volt megszokni, főleg, hogy a G3 sem kis telefon, pláne, ha tok is van rajta. Erre meg végre nem kell tok, mert állítólag extra jól bírja a kiképzés, és nem muszáj ronda fröcsöntött szarokkal eltakarni a szép kis testét. Ráadásul viszonylag kis eséllyel fog szembejönni minden sarkon, mert biztosan rétegtelefon marad. -
Pityukaka
tag
Sziasztok! Azt tudja vki, hogy a V10 kameráján sima automatikus módban is lehet-e vhogy RAW mentést beállítani?
-
Pityukaka
tag
Azt tudja vki,h. a kamera körüli kerek rész mágnesezhető? Mágnessel felrakható kieg.lencsék miatt érdekelne.
-
Pityukaka
tag
A G3-hoz (ami amúgy nagyon szerethető teló) mérve egyértelműen nagy előrelépés lenne rengeteg tekintetben, ez nem kérdés. Ami viszont számomra nem egyértelmű, hogy megéri-e a minimum 40 %-os felárat egy G4-hez képest. Igazából az a kérdés, mik az előnyei használat során egy G4-hez képest (Pl. érezhető-e a +1 GB RAM előny, vagy a G4 ugyanolyan jól elketyeg 3GB-tal is)? Ujjlenyomatolvasón, nagyobb kijelzőn és a plusz kijelzősávon no meg a hangzáson kívül nem látok nagy különbséget.
-
Pityukaka
tag
Váltanék G3-ról, G4-re vagy V10-re. A V10-zel már megjelenése óta szemezek. A mérete számomra nem kérdés, szeretem a nagy kijelzőt. Főleg azon kollégák véleményére lennék kíváncsi, akik G3-at cseréltek V10-re, hogy milyen előnyöket tapasztalnak a mindennapos használat során. Miben hoz nagy változást a V10? Van értelme pl. a másodlagos kijelzőnek, üzemidő jobb stb.? Érezhető a több 4 GB RAM előnye pl. a G4-ben a 3 GB-hoz képest? Bug-ok, rendszerstabilitás? Vajon megéri a jelentős felár az egyre jobb áron kapható G4-hez képest, tud ez annyival többet? Kijelző-felbontás, akksi, kamera, stb. nagyjából ugyanaz, ujjlenyomatolvasó nem annyira hoz lázba, talán az erős tokozás az, ami mindenképp előny.
-
Pityukaka
tag
Olvasva a kommenteket,lehetséges az,h.a kétéves G3 telómra már megjött a hivatalos MM-frissítés, de sok V10 még 5-ös Androiddal fut?? Én nagyon szeretem a MM-t,de kacérkodom a V10-zel,de nem szeretnék visszalépni 5-ösre. Rootolgatni meg buherálni nem akarok,nem is értek ennyire hozzá. Nem tudjátok,hogy a partnero-nál árult sima egysim-es V10-ek milyen régiósak és van-e hivatalos MM-hozzájuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest