- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
parts
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #6163 üzenetére
A hagyományos, símításos módszerrel fel tudom gond nélkül venni mindig.
Nekem úgy tűnik, valamilyen folyamat nem tud újra elindulni, ha aktiválódik a Doze mód, csak nem tudom, hogy mit kellene még beállítani (lehet-e root nélkül?). Azért gondolom, mert valamelyik este újraindítás után még nem raktam le a kezemből, tehát még a Doze nem aktiválódott (teljesen?) és próbából feleségem hívását egymás után háromszor fel tudtam így beleszólva venni. Ha a telót másnap munkában próbáltam így felvenni, már
nem sikerült - gondolom aktiválódott a Doze és lelőtte az aktuálisan nem használt folyamatokat - de a hagyományos módszerrel azonnal sikerült.
A térerő probléma másként jelentkezik, nem tud visszaváltani a 4G hálózatról pl. a 3G-re és csak pörög a két kis nyíl a térerő ikon felett. kézzel visszaváltva mondjuk 2G-re, majd vissza 4G preferáltra megoldja azonnal a problémát. Addig viszont ha hívnak, úgy viselkedik, mintha be sem lennél kapcsolva, tehát semmilyen formában nem kapcsolódik a hálózathoz. -
parts
tag
Hát sajnos mégsem akar működni a módszer, vagyis csak úgy, ahogy beleszólás nélkül is néha sikerül. Ha újraindítás után próbálom egymás után két-háromszor, akkor működik. Utána meg nem reagál sehogy sem. mintha valamilyen folyamat nem tudna felébredni a Doze után. Pedig még a Bejövő hívás fogadása is ki van véve az akkumulátor optimalizálás alól.
-
parts
tag
Basszus... Működik. Igaz, hogy még csak egyszer próbáltam az előbb, de amint beleszóltam, felvette. Jó, a fél másodperc lehet, hogy benne van, de na. Miért nem lehet a verzióváltásnál részletesebb listát közölni a változásokról, esetleges új ficsőrökröl?
Úgy kell mindent összevadászni fórumokról, stb.
@MaxxDamage:
-
parts
tag
Köszönöm, de ahogy az első véleményben is írták, leáll, és nem is vette fel a hívást
. Már a telepítés után kiírta, hogy nem biztos, hogy működni fog. Már próbáltam a Nougat telepítés után párat, de egyik sem működött. Mindegy, remélem még kapunk frissítéseket. Azért Köszönöm
-
parts
tag
Három dolog nem tetszik. Az első, amit írtam, hogy már nem átlátszó a gyári óra és időjárás widget háttere.
A második, hogy nem nagyon akar működni a hívás felvétele fülhöz emeléssel. Pénteken meg volt a FR a bekapcsoló gombbal, a gyro és a közelség érzékelő kalibrálva lett a szerviz menüben is és a GPS Státusz Pro appban is. Az akku kímélő módban beállítottam a hívás fogadását kivételnek, de így sem akarja nagyon. Ha nagyot lendítek rajta, akkor néha felveszi, de nem mindig. Ugyanakkor a hívás némítása és az ébresztéskor a szundi a teló lefordításával működik.
A harmadik, hogy ujjlenyomat feloldást beállítva a Smart Lock biztonságos hely beállításával nem mindig oldja fel, hanem ujjlenyomatot vagy PIN kódot kér. A megbízható helyekhez egyelőre az Otthon van beállítva a Google Térkép alkalmazásból, illetve a helyeim menüpontban is be van állítva az a pozíció. A hely meghatározás akku kímélőre van állítva.
Ezek addig a pillanatig jól működtek, amíg nem frissítettem Nougátra. Ha valaki tud megoldást, megköszönöm. -
parts
tag
Nem lehet valahogy a widgetek hátterét átlátszóvá tenni (óra, időjárás, smart notice), mint a 6.0-n? Ez a blur effekt sokat kitakar.
-
parts
tag
válasz
rejtettlampa #5738 üzenetére
Gratula
-
parts
tag
válasz
rejtettlampa #5714 üzenetére
Amikor megvettem, a dobozból kivéve ezzel telepítettem rá a 6.0-t. Azután azt hiszem a 20b-re frissítés után bekapcsoláskor mindig feljött az üzenet, hogy van benne SD kártya és arra gondoltam, hogy hátha valami OTA frissítési hiba, ezért az említett funkciót elindítottam (jobb oldalt lent egy link), és ugyan azt kezdte el, mint a frissítéskor, vagyis elkezdte letölteni a ROM-ot, csak nyilván az aktuálisat, csak aztán inkább leállítottam, mert nem volt kedvem gyári visszaállítás után újra belakni a rendszert. Szóval csak azt akarom írni, hogy talán nem kell előző verziót telepíteni, hanem a legújabbat javítaná ki az LG Bridge, de nyilván ugyanúgy kellene Factory Reset.
-
parts
tag
válasz
rejtettlampa #5712 üzenetére
Esetleg LG Bridge - Frissítési hiba helyreállítása?
-
parts
tag
Boldog Karácsonyt!
-
parts
tag
válasz
MaxxDamage #4372 üzenetére
Két link például: Chrome és Messenger. Ha külső forrásból telepítek apk file-t, úgy tapasztaltam, hogy nem akarja a play frissíteni. Messengernél csak töröni kell és apk-ból telepíteni, Chrome-nál talán a gyári telepítésű letiltása (frissítések törlése után) és apk-ból telepítés hozhat ilyen eredményt.
-
parts
tag
válasz
MaxxDamage #4368 üzenetére
Ha az asztali böngészővel való szinkronizálás nem szempont (Chrome mellett ez szokott lenni az érv), akkor própáljátok ki a CM Browsert - gyors.
-
parts
tag
válasz
saddybaddy #4361 üzenetére
Próbáltad már a Facebook Lite és Messenger Lite appokat? Bevallom, én nem használok telón Facebookot és asztali gépen se nagyon, de több topikban olvastam már, hogy ajánlják. Playből telepíthető mindkettő. Nem tudom, hogy mennyire fapadosabbak a símánál.
-
parts
tag
válasz
saddybaddy #4042 üzenetére
Nincs is törölve, mert írja, hogy ott a rendszer alkalmazások között a három ikon. Ezért javasoltam, hogy hozzon létre új parancsikonokat az alkalmazásoknak.
-
parts
tag
Annyit tudok javasolni, hogy telepítsd fel a QuickShortcutMaker appot. Ezzel ikont tudsz hozzárendelni appokhoz, vagy akár rendszerfolyamatokhoz is. Az Applications fül alatt megtalálod a két "Névjegyek" alkalmazást (az egyik a névjegyek, a másik a telefon). Ha kiválasztod, akkor a következő ablakban a "Try" mezőre rányomva kipróbálhatod, hogy működik-e (nekem igen). Ha minkét apphoz a fehér ikont rendelné hozzá, azt ki tudod cserélni, ha hosszan rányomsz.
-
parts
tag
válasz
stemplar07 #3978 üzenetére
-
parts
tag
válasz
Litván Zongora #3756 üzenetére
Innen letöltheted.
-
parts
tag
Sziasztok!
Érdemes ebben a fórumban körbenézni. Most nem olvasom át, de ott biztos, hogy valaki megcsinálta a rootot is és a B20 aktiválását is, ami 6.0 upgrade után is megmaradt, bár a root természetesen ugrott. -
parts
tag
Szia!
Nem tudom, hogy megtaláltad-e már, de kikapcsolt képernyőnél a másodlagos kijelzőt, ahol alapból az idő és dátum, vagy az aláírás látszik, jobbra-balra csúsztatva bejön néhány gyorsgomb (pl. Wi-Fi, zseblámpa) és pl a zene gombjai.
Én is kérdeznék, aki tudja, itt lehet valahogy a zárképernyőre ikont kirakni, vagy a másodlagos kijelző miatt ez felesleges, ill. a záróképernyő feloldó effektjét lehet változtatni (mint pl. G3 esetén)?
Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Drive
- Steam Deck
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Mini-ITX
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest