-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
A B&O fülhallgatót ne sajnáld: Ha olyan, mint az B&O összes többi produktuma, akkor az első pár órában tetszenne hogy milyen jó, aztán feltűnne hogy valahogy mégse jó, pár nap múlva meg lecserélnéd valami normális gyártó normális termékére.
Az LG mobilos részlege az EU-t nem kedvelte eddig sem. A V10-hez is csak USA-ban lehet $10-ért gyári pótakkut, vagy szintén $10-ért gyári akkutöltőt venni (ingyenes kiszállítással), míg nálunk még csak nem is szerepel a kínálatban. Vehetjük a kínai utángyárottat dupla annyiért. A szolgáltatói telefonok közé sem véletlenül nem került be a V10. DualSim sincs EU-ban.
-
E2E4
aktív tag
Vagy ha ez nem a nagyotmondások topikja, akkor bocsánat
8 óra sot, de nem érzi a tiszteletlen(E2E4) fórumtárs, hogy ez hazugság?1. Valós adatokat osztottam meg, screenshot-okkalal, és leírtam a felhasználás módját is. Olvass vissza.
2. Minden írásomban igyekszem hitelesen írni, valós teszt adatok alapján, ahogyan a téma-összefoglalóban is ezt tettem.
3. Igyekszem mindenki véleményét tisztelni. Így a tiédet is tesztelem, de:
4. Milyen alapon nevezel engem tiszteletlennek?
5. Megkérlek, hogy az ilyen személyeskedő és troll stílustól tartózkodj ebben a topikban! (Figyelmeztetés 1.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest