- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Giorgio7105
tag
Tisztelt fórumozó V10 tulaj társak!
Valaki mondja,illetve írja már le nekem legyen szíves, hogy hogyan lehet vissza varázsolni a 6 - os droidot erre a csodára. Legnagyobb bajom a Nougat - al, hogy ( nálam) valóban romlott a fotók képmimősége..
Megpróbáltam manuál módban fényképezni, de az eredménye az lett, hogy a telóm kikapcsolt, még a képet sem mentette el!
Samunak(S7 edge) meg volt a lehetőség rá ( Odin), nem hiszem el, hogy itt nincs..
Légyszíves és előre is köszönöm!!! -
-
Giorgio7105
tag
Én kicsit hiányolom, hogy még mindig nem lehet külön icon pack - ot cserélni a gyári launcher - ban....( tudom, használjak másik launchert... :-( ) !
-
Giorgio7105
tag
Nekem is szuper eddig a Nougat.
Viszont dupla öröm a mai nap ( eddig), mert meghozta a postás az asztali töltőt.. -
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5726 üzenetére
Köszönjük szépen!!!😀👍
-
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5724 üzenetére
Az EU-s szoftver verzió szerintem e betűvel végződik..
Nekem a mostani V20e-EUR-XX
De ettől függetlenül lehet, hogy benne van a Magyar nyelv.. -
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5722 üzenetére
Hát, ha így van fent, akkor a függetlenekre már jönni kellett volna!!!
-
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5720 üzenetére
Szerintem ez lenne az..!
Hol található?!😀 -
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5607 üzenetére
Megnézem...
-
Giorgio7105
tag
válasz
MaxxDamage #5605 üzenetére
Már kint van. Csak éppen vmi indiai, vagy más távol keleti verzió, ami nem tudom, hogy nekünk jó-e..
Június 7 körül adták ki.. A V10 Facebook csoportjában láttam... -
Giorgio7105
tag
Az újlenyomat olvasó csak akkor működik, ha beállítod, tehát nem kötelező, launcer - től függetlenül.. 😀
A dupla kopp, viszont más launcher alatt nem biztos, sőt, nem valószínű, hogy működik..
Nálam, Xperia launcer alatt pl. nem működött.. 😥
De már nem is érdekel, használom a jól megbízható gyárit.. 😀 -
Giorgio7105
tag
válasz
MaxxDamage #5569 üzenetére
Annyit lehet csak tudni, illetve az LG azt közölte, hogy ez év második felében, valamikor július és december között. De szerintem, ha augusztusban piacra dobják a V30 - at,mivel az már állítólag 8.0-val jön majd, addigra nekünk is meg jön a Nougat.. 😀
Egyébként nekem is van pót akksim és már megrendeltem ebay-ről egy asztali töltőt amivel tudom a mobilt, illetve a pót akksit is tölteni! 😀 -
Giorgio7105
tag
válasz
MaxxDamage #5506 üzenetére
Teljesen igazatok van!!! Büszke is vagyok rá!!! 😀
-
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5504 üzenetére
Szó mi szó, ez valóban egyedi!!! 😀
Máig nem értem hogy miért nem forgalmazták hivatalosan itthon... 😮 -
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5502 üzenetére
Páromnak P9 van, nagyon szereti...
Nekem ez a V10 a csúcs..! Dágaszág.. 😀 -
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5499 üzenetére
Üdv közöttünk!!!
Tuti hogy nem fogsz csalódni benne!!!
S7edge után mondom...!!! 😀 -
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5471 üzenetére
Üdv!
Akkor Neked a H960A verzió kell.
Jófogáson, ill. a hardveraprón is találsz szerintem.. 😀 -
Giorgio7105
tag
Bár, nem ide tartozik, de érdekesség képpen leírom, hogy 2011- ben vettünk egy Samu Tv-t ( 82 cm). Sima LCD Tv volt, igaz fullHD.
3 évig tökéletesen működött, aztán a garancia lejárta után 1héttel!!! duplikálta a képet... a javítás 60E Ft. lett volna... Karácsony előtt...
Elöntött a méreg és Karácsonyra vettünk magunknak ( bolti ajánlásra!!! ) egy LG Smart Tv-t ( FullHD, LED, 3D, 104 cm.)
Mondanom sem kell, tökéletesen működik, imádjuk! Még annyit, hogy az S7 edge - t baromira nehézkesen tudtam párosítani vele WIFI-n keresztül, ami ha sikerült is, videót lehetetlen volt átjászani, mert 5 másodpercenként frissített és leállt....
A V10- el érdekes módon semmi gond, pillanatok alatt csatlakozik és gyönyörűen átvisz bármilyen tartalmat, képet,hangot, 4K videót!!!! Tehát nem az LG tévével van, volt a gond.... Ugye milyen érdekes?!!! 😀 -
Giorgio7105
tag
Nekem jó az akkuidőm... mint már leírtam, gyakorlatilag megegyezik az S7 edge - vel. Ugyanúgy laktam be,ugyanúgy használom ( telefonálás, folyamatos 4G, Facebook, Messenger, Viber, Mobil internet használat...) Ha azt veszem, hogy a Samunak 3600-as az akkuja + amoled kijelzős, ahhoz képest nem rosz ez az üzemidő!!! Reggel 6-kor vettem le a telóm a töltőröl, ebben a pillanatban 47%-on vagyok.... Oppá... 😀
-
-
Giorgio7105
tag
Ehhez még annyit ( hogy ne csak a Samu - t " fikázzam " , hogy sok telefonom közül volt egy SONY Z2 -m, ami ugye ugyancsak Snapdragon procis volt. Na most. Egyszerűen nem tudtam vele 15 másodpercnél hosszabb 4K -s videófelvételt készíteni, mert egyből jelezte, hogy a processzor túlhevült, kikapcsolja a felvételt. Persze, meg is tette.... Ami érezhető is volt, hogy brutál módon felforrósodott.... ez a jelenség például észlelhető volt néha intenzív WIFI használat esetén is.....
No, ez az pl., amit még a V10 - el soha nem tapasztaltam!
Nagyon odatették az optimalizációt!!! -
Giorgio7105
tag
https://www.youtube.com/watch?v=BUt53WC6-xs
Egy kis ízelítő , hogy mennyit is számít a tökéletes szoftveres optimalizáció ( LG V10 ), még egy fiatalabb és hardveresen erősebb készülékkel szemben is ( SAMSUNG S7 )!!!
És akkor a kamerás képességeket még nem is említem.... -
Giorgio7105
tag
Ez így igaz. Egyébként megítélésem és tapasztalatom szerint ebben a hónapban, de legkésőbb júliusban kijön az összes régióra a Nougat ( Legalábbis a gyári független verzióra)! Ez abban az esetben igaz, ha legalább olyan ütemben dolgozik az LG, mint a Samsung. Én maximálisan türelmes vagyok, lényeg, hogy tökéletesen legyen optimalizálva, hiszen ez nagyon is készülék specifikus!!! Na, ez az, amire pl. a Samsung nem képes ( S7 edge)!!!!
-
Giorgio7105
tag
Éppen ezért nem értem, hogy mi a francért nem tudják már kilőni végre legalább a kártyafüggetlen V10-re a globális Nougát frissíttést
.... ( pedig azt lehet olvasni egy - két központi fórum oldalon, hogy nagyon jól sikerült optimalizálni!!! ) .... Holott, már igen csak tavalyi verzió... ( Augusztusban már kiadja a Google az Android 8.0 - át!!!
Nem baj, türelem, rózsát terem...!!! 😀 -
Giorgio7105
tag
Sajnos a képernyőképek nem jeleníthetők meg, de amit a Nougat frissittésről ír, az szuper! Kétségeim voltak, a z S7 edge frissítése után, de nem csodálkozom, hogy az LG odatette magát ( idézem: " Az LG V10 valóban egy egyedülálló és csodálatos eszköz " ) és profin optimalizálta készülék specifikusan a Nougat - ot!!!
Már nagyon várom!!! -
Giorgio7105
tag
Ok, tehát a váltás okai.
1. Random előfordult, hogy zsebben hordva ( annak ellenére, hogy be volt kapcsolva az ezt meggátló funkció ), egy - két csengés után elnémult a telefon....
2. Szép - szép a hajlított kijelző, de emiatt egykezes használatnál sokszor volt " belenyúlás " miatt nem kívánt alkalmazás megnyitás.
Itt jegyzem meg, hogy ( lehet hogy épp a nem hajlított kijelző miatt ) bár az V10 maga és a kijelzője is nagyobb, mégis sokkal jobban kézre áll és tökéletesen kezelhető...
3. Mint már említettem, gyönyörű Samu, de elöl - hátul üveg... így hát, ha az ember fia sokáig épségben szeretné tudni, muszáj a tok.... nekem speciel 3 féle is volt hozzá.. így már viszont ugrik a szépsége..
Ennek ellenére már lett rajta elöl - hátul egy - két mikrokarc... :-(
4. Baromi nagy előny az LG javára még a strapabírása ( " A keret és a belső váz egy Dura Guard névre keresztelt anyagból készült, ami a gyakorlatban 316L rozsdamentes acélt jelent, ez nehezebb, de ennek köszönhetően ellenállóbb, mint a normál alumínium. A keretet ezen kívül krómoxiddal vonták be, így karcolódás esetén sem kell aggódnunk, mert a króm reagál a levegő oxigénjével, így egy oxidréteget létrehozva a felületen.
A védelem másik része a Dura Skin, ami a hátlapot védő plasztiklapot takarja. Ez egy elasztikus, szilikonszerű anyagból készült borítás, ami egyrészt stabil fogást biztosít, másrészt az alumíniumnál tízszer jobban ellenáll a karcoknak. Ezeknek hála a V10 megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak, tehát a magasról való leejtés, a keresztirányú hajlítás nem árt neki, viszont azt érdemes észben tartani, hogy a masina nem vízálló, bár személyes tapasztalatom támasztja alá, hogy néhány vízcsepp nem árt neki. A csúcstelefon előlapja is ki van téve az ütődéseknek, ezért az LG kétrétegű Gorilla Glass 4-gyel borította az 5,7 hüvelykes képernyőt.." )
5. Nekem speciel számít az is, hogy nem unibody, tehát cserélhető az akksi benne " házilag ", nem kell szervízbe vinni ezért.. és vehetek akár tartalék akksit, ha úgy érzem... bár mint említettem, én kellemesen csalódtam az üzemidő terén.
6. Az S7 edge , a Nougat frissíttés után meghülyült, laggolgatott, illetve szerintem nem igazán optimalizálták megfelelően... így kénytelen voltam ODIN - al visszatenni rá a 6.1 - et.
Nem hinném, hogy a V10 esetében hasonló probléma várna majd, ha eljön a frissítés ideje... ;-)
Végül, de nem utolsó sorban, nekem baromira bejön a V10 designja, még az S7 edge után is! Imádom kézbe venni és akár egy! kézzel is biztosan használni!
Eddigi telefonjaim közül, úgy érzem ez az a mobil, ami számomra minden szemponból tökéletes. Pedig volt már sok... gyakorlatilag Iphone kivételével minden....
Biztos vagyok benne, hogy ha nem fog rendetlenkedni akár hardveresen, akár szoftveresen, akkor sokáig nálam marad és megdönti az eddigi mobil használati rekordom ( Ami eddig átlag max. 1 - 1,5 év volt ) !!!!!Ha bármi kérdésetek van, még szívesen válaszolok!
Üdv Néktek és jó / hosszú / hétvégét! -
Giorgio7105
tag
Üdv, Sziasztok!
Pár napja boldog tulajdonosa lettem én is egy független, fekete V10 - nek!
Hamar " belaktam ", a jót könnyű megszokni! ;-)
Egyébként S7 edge - ről váltottam, de egyáltalán nem bántam meg!!!
Az üzemidőtől féltem egy kicsit, illetve hogy kamerában tud-e annyit, mint a Samu, de nagyon kellemesen csalódtam, mindkét szempontból!
A minőségről és sebességről nem is beszélve! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Epson nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest