- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #6684 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #6678 üzenetére
Gratulálok az új telefonodhoz!
Fogyunk rendesen........Vagy már egyedül vagyok?
-
rejtettlampa
tag
válasz
rejtettlampa #6430 üzenetére
Közben már megoldottam, köszi!
-
sixpak
nagyúr
válasz
rejtettlampa #6298 üzenetére
Ebben az esetben igen....
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #6231 üzenetére
Viszont egy hiba javító "csomagot"készíthetnének.Lásd(sokunknak búgos)automata hívásfogadás.
Szeptember 20.-án írtam az LG-nek,hogy ezzel többünknek problémája van,akkor azt a választ kaptam,hogy továbbítják az SW fejlesztő csoportnak és szólnak(elkérték az IMEI-m stb....),de azóta sincs semmi válasz.
Jó hogy szóba került itt ez a téma,Rájuk írok már,hogy mizu(?). -
atike
nagyúr
válasz
rejtettlampa #6227 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez bárki számára is kérdés volt, hogy megkapja-e a V10 vagy nem... A 7-nél még csak-csak lehetett kérdés, de itt már nem.
-
válasz
Mondjuk ha almáékat nézem ott azért lényegesen jobb a helyzet. Pl iphone5s ios7-tel jelent meg és a 11-est is futtathatod rajta.
-
válasz
+1
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #6227 üzenetére
Sebaj,úgyis V30-ra gyúrunk itt többen.....
-
válasz
rejtettlampa #6141 üzenetére
Nem annyira mindegy, a H961 nem tud LTE-t csak mókolással. EU-ban nem forgalmazott, így nincs is rá hivatalos hazai LG garancia
-
psg5
veterán
válasz
rejtettlampa #6141 üzenetére
Igen néztem ez valóban egy boltos, írtam is neki kíváncsi vagyok, de tartok tőle...meglátjuk.
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #6063 üzenetére
Igen ez igaz,viszont Én automatikusan erre a típusra gondoltam.
Írtam Nekik még az este és ezt válaszolták:
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Amennyiben Ön Szlovákiában vásárol készüléket, és ahhoz kap számlát, akkor azt az LG 1 évig díjmentesen javítja.
Fontos, hogy a külföldön vásárolt készülékek esetében nem érvényesíthető a plusz második év szavatosság amit az
itthon vásárolt készülékek esetén van lehetősége. Bízom benne, hogy tudtam segíteni.Kérem segítse szolgáltatásunk fejlesztését azzal, hogy a lenti rövid kérdésre válaszolva értékeli a kapott választ.
Amennyiben úgy érzi a tájékoztatás nem volt teljes körű, kérjük küldje el érdeklődését újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06-1--54-54-054-es számon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).Tisztelettel:
Kiss Ferenc
LG Electronics Magyar Kft. - Ügyfélszolgálat -
sixpak
nagyúr
válasz
rejtettlampa #5885 üzenetére
Hajrá.
-
sixpak
nagyúr
válasz
rejtettlampa #5883 üzenetére
Nincs mit.
Dehogy, nincs mit elrontani, hamar átszoksz, kicsit gombolgatni kell expo előtt, nem előhúz és lő, de az erdmény nagyságrendekkel jobb lesz. -
sixpak
nagyúr
válasz
rejtettlampa #5881 üzenetére
Másfél éves a telefonom, auto-n még 1 fotót sem lőttem.
A dolog nagyon egyszerű: az iso mindig a lehető legalacsonyabb értéken legyen, esetünkben ez 50.
A záridőt ehhez igazítsd, a képernyőn úgyis látod, az aktuális állapotot. Nyilván szegényesebb fényviszonyok mellett rákényszerülsz a magasabb iso-ra, mert 1/2 másodpercnél hosszabb záridőt nem lehet kézből kitartani. Állvány használatánál viszont nyugodtan állíthatsz több mp-es záridőt és ezzel párhuzamosan csökkentheted az iso-t...feltéve ha nem mozgó dolgokat akarsz lekapni.
A fehéregyensúlyt fotózás előtt próbáld meg a valóságnak leginkább megfelelően beállítani.
Érdemes RAW-ban lőni mindent, később szépen tudod korrigálni az esetlegesen elbaltázott dolgokat...nem bemozdulásra gondolok, az kuka, ha olyan.
Nagyjából ennyi. -
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
rejtettlampa #5780 üzenetére
most megy fel nekem is a Nougat, még egy kicsit várni kell
Akooos: ahogy indul a rendszer felteszem
-
akooos
veterán
válasz
rejtettlampa #5776 üzenetére
Ha a beégés a szellemképet jelenti, amikor a statikus elemek ottmaradnak a kijelzőn halványan, sárgásan, akkor jelen. Nem változott meg és screenshoton nem látszik. Ez sajnos IPS "tulajdonság", mondja az LG.
-
atike
nagyúr
válasz
rejtettlampa #5769 üzenetére
Mondjuk főverzió váltásnál eléggé javasolt a factory reset frissítés után...
-
válasz
rejtettlampa #5763 üzenetére
a Windowsnak jó ha kevesebbet eszik, de itt pont az lenne értelmes, ha jól teletömködné a memóriát és onnan szedné elő amit használok, nem a lassabb háttértárból - node remélem a Google tudja mit csinál
mindenesetre az akkuidő határozottan javulni látszik
-
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5742 üzenetére
Update nálam is megtörtént.(#5745) OPiiPO: Nagyon faján néz ki!
Első amit kipróbálok szoftver Updatek után az a Poweramp 7.0-s Update (7.0.4. Alpha Build) és had szóljon a kicsikeMD
L -
válasz
rejtettlampa #5742 üzenetére
még soha nem csináltam factory reset-et szoftver update elött
-
válasz
rejtettlampa #5738 üzenetére
Megy fel. V10 H961N dual.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Faja!
Akkor rakjam is fel, én is?
Látható bármilyen változás a rendszerben, felépítés, stb ?MD
L -
parts
tag
válasz
Gratula
-
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5735 üzenetére
Bridge a hivatalos (LG Szerveren/Rendszerben) elérhető szoftvereket dobja fel.
FW pl. így mi gond lenne? (LG Bridge az nem sufni) hanem "gyári"MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5734 üzenetére
Jahm, LG -vel most konzultáltam a kijelző beégéses dologgal kapcsolatban is (csere mulasztás szerviz által, bla..bla..) és felkellett vennem a kapcsolatot e-mailen keresztül az LG -vel és azt írta a Support-os , hogy biztosan megoldást találnak a "problémámra"30-as igen, Nougat (lehet(ne)
) a "B" meg a revízió szokott.
MD
L -
rejtettlampa
tag
válasz
rejtettlampa #5734 üzenetére
Nekem is kidobja ezt a lehetőséget! Én mindjárt rápróbálok. Mivel a Bridge dobta fel, így nem hiszem, hogy bármi gond lehet! Na, majd jelentek, ha sikerült!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5730 üzenetére
-
rejtettlampa
tag
válasz
rejtettlampa #5726 üzenetére
Na, megjött a válasz az Lg-től az e-mailemre. A lényegi részt szó szerint betallózom ide:
"
Az Ön által használt készülékre nálunk elérhető legfrissebb az Android 6 szoftver a Marshallow, a V20Y verzió, melyet Ön
is lefrissíthet a weboldalunkról letölthető LG Bridge alkalmazáson keresztül, amit az alábbi link keresősávba másolásával tud letölteni.
http://www.lg.com/hu/tamogatas/mobil-termektamogatas/lg-LGH960AAz Ön által küldött linken elérhető "opensource" oldalról nem ajánljuk a szoftvert frissíteni.
A szoftverfrissítések általában javítások tartalmaznak, ha a készülék müködésében olyan probléma jelentkezett, mely indokolttá teszi a szoftverfrissítést, akkor az LG Bridge alkalmazáson keresztül ez elérhető, de budapesti szervizünkben, (1134 Budapest, XIII. Váci út 33. H-P: 08.00-18.00) vagy mobilátvételi pontjainkon is tudnak Önnek segíteni."Szóval a legfrisebb a V20Y. OTA-n ezt nem jelzi. Majd ha haza érek felrakom a gépre az Lg Bridge-t és ránézek! Arra viszont nem adtak választ, hogy nálunk mikorra várható a Nougat!
Ez ilyen nesze semmi, fogd meg jól válasz volt. -
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5726 üzenetére
Köszönjük szépen!!!😀👍
-
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5724 üzenetére
Az EU-s szoftver verzió szerintem e betűvel végződik..
Nekem a mostani V20e-EUR-XX
De ettől függetlenül lehet, hogy benne van a Magyar nyelv.. -
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5722 üzenetére
Hát, ha így van fent, akkor a függetlenekre már jönni kellett volna!!!
-
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5720 üzenetére
Szerintem ez lenne az..!
Hol található?!😀 -
parts
tag
válasz
rejtettlampa #5714 üzenetére
Amikor megvettem, a dobozból kivéve ezzel telepítettem rá a 6.0-t. Azután azt hiszem a 20b-re frissítés után bekapcsoláskor mindig feljött az üzenet, hogy van benne SD kártya és arra gondoltam, hogy hátha valami OTA frissítési hiba, ezért az említett funkciót elindítottam (jobb oldalt lent egy link), és ugyan azt kezdte el, mint a frissítéskor, vagyis elkezdte letölteni a ROM-ot, csak nyilván az aktuálisat, csak aztán inkább leállítottam, mert nem volt kedvem gyári visszaállítás után újra belakni a rendszert. Szóval csak azt akarom írni, hogy talán nem kell előző verziót telepíteni, hanem a legújabbat javítaná ki az LG Bridge, de nyilván ugyanúgy kellene Factory Reset.
-
parts
tag
válasz
rejtettlampa #5712 üzenetére
Esetleg LG Bridge - Frissítési hiba helyreállítása?
-
.:Ádám:.
tag
válasz
rejtettlampa #5696 üzenetére
Hát az enyém is hasonloan néz ki. Csak kb volt 2 másik figura a boltban, nem mertem kötekedni hátha.......
,de akkor mivel ráirattam az imei számot a számlatömbös számlára így megprobálom bevinni valamikor a márkaszervízbe. Majd megírom mi történt. -
E2E4
aktív tag
válasz
rejtettlampa #5696 üzenetére
Szerintem hagyd úgy, szinte biztos, hogy elfogják fogadni.
(A számomra kiállított számlán sem gyöngybetűkkel írta oda a Partnero-s eladó az IMEI számot.) A számlán legszebben a vevő neve és címe olvasható - mivel ideadta a számlatömböt, hogy azt én magam töltsem ki.)
-
válasz
rejtettlampa #5654 üzenetére
Partneros beszerzésű mobilt már teszteltek a fórumon (vagy itt vagy a G4 topicban, de gart tekintve egyenértékű a két müvelet), az rendben lesz. A bootlop-ben vagyok biztos, azt az LG is megerősítette, de újabban páran sikerrel jártak a kijelző beégéssel kapcsolatban is, szóval ha az sem tűnik reménytelennek.
-
válasz
rejtettlampa #5652 üzenetére
bocs, tényleg nem akartam kötözködőnek tünni - az egy éven túli gar akkor jár, ha normális IMEI számot tartalmazó számla, garjegy van, ez esetben éven túl a bootlop problémás alaplapot cserélik garban az EU-s modelleknél (egy sim), ezt már többen is tesztelték rendben van.
-
válasz
rejtettlampa #5650 üzenetére
bocs, tényleg nem akartam kötözködőnek tünni - az összefoglalót azt írtad elolvastad, azért nem értem mit nem értesz, érted?
-
válasz
rejtettlampa #5643 üzenetére
Azt hittem ezt már elmagyaráztuk neked 2 ( ! ) napja. Tévedtem, tovább riogatod itt a népeket
-
psg5
veterán
válasz
rejtettlampa #5643 üzenetére
Én még a számlát is bevittem (gsmotthon.hu), személyesen voltam bent kíváncsiskodni, hogy mi lenne ha baja lenne (konkrétan kijelző hibára is kérdeztem) és erre 2 évet mondott egy srác aki kifejezetten telefonokkal foglalkozik.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5616 üzenetére
LG-t hiába kérded (HUN)
A V10-re már rég volt a 20e FW és ők még akkor nem is tudtak róla hogy van... (mikor felküldtem a telit usb kábel cserére)
Majd jön az Update hamarosan....(reméljük)
Én csak a jobb üzemidő miatt várom.MD
L -
válasz
rejtettlampa #5616 üzenetére
( bátorkodnám felhívni a figyelmed az összefoglalóra, érdemes elolvasni mert kitünően össze van szedve ott minden, többek között a frissítéssel kapcsolatban is van egy komplett fejezet)
-
gretzky77
veterán
válasz
rejtettlampa #5613 üzenetére
De ez az LG.com weboldalra vonatkozik, OTA vagy az LG pc suite-on keresztül frissül!!!!
-
válasz
rejtettlampa #5612 üzenetére
eddig is frissültek a függetlenül vásárolt telók, nem?
-
gretzky77
veterán
válasz
rejtettlampa #5610 üzenetére
Ez sztem hülyeség,akkor a nem szolgáltatónál vásárolt független teló nem frissül? A független szoftvert is a szolgáltató küldené ki? Ez sztem kizárt!
-
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5607 üzenetére
Megnézem...
-
atike
nagyúr
válasz
rejtettlampa #5598 üzenetére
Igen, köszi, ez eléggé hiteles. Én abban a hitben voltam, hogy ott 960A van...
De hát sajna nagyon nem. Sebaj, várjuk a miénket, lassan az is itt lesz...
-
atike
nagyúr
válasz
rejtettlampa #5586 üzenetére
Ezt hol láttad...? Van erről valami infó...?
-
Ixion77
addikt
válasz
rejtettlampa #5587 üzenetére
Nova nekem is így csinálta. Ki se kapcsolja a képernyőt, csak feketére állítja. Használd a "turn off screen" alkalmazást, ahogy korábban írtam. Azt hívasd meg duplakoppra, és voalá, működik!
-
saddybaddy
tag
válasz
rejtettlampa #5587 üzenetére
Nekem egyből lezárja de viszont ilyenkor csak knock code-al tudom kinyitni.
-
saddybaddy
tag
válasz
rejtettlampa #5583 üzenetére
Nova beállítás-> gesztus vezérlés-> duplakopp. Ide bármit beallithatsz (pl. Képernyő zárolása)
-
saddybaddy
tag
válasz
rejtettlampa #5580 üzenetére
Az ujjlenyomatal mellé kell egy másodlagos kód pl. Knock code.
-
saddybaddy
tag
válasz
rejtettlampa #5576 üzenetére
Szia. Be lehet állítani úgynevezett biztonságos eszközöket és helyeket amikor nem kell az ujjlenyomatal bíbelődni mert nem kéri pl. Otthon de alapból kikapcsolható az ujjlenyomatal való feloldás. Én G2 óta Novat használok és minden frankon működik meg a duplakoppos lezaras is. Ajánlom a legfrissebb 5.2-es verziót mert hibátlan és nagyon gyors.
-
Ixion77
addikt
válasz
rejtettlampa #5576 üzenetére
Én Nova-t használok. Ujjlenyomat olvasót nem használom, a duplakoppos lezárás pedig kis kerülőúttal működik: egy "Turn off screen" nevű applikáció meghívása van beállítva dupplakoppos eseménynek.
Ugyanez az app beállítva a home gombra is ha a home screen aktív, így ha bárhonnan bármikor duplán kattintok a home-ra, szintén kikapcsol. -
Zoltn
senior tag
válasz
rejtettlampa #5554 üzenetére
Elvileg a 7es androiddal megkapja a telo a teljes temazhatosagot. De cafoljatok meg ha nem.
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #5551 üzenetére
Gyere csatlakozz hozzánk és nem Off-ban segítünk.....
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #5549 üzenetére
Hát igen ez a témázás egy újabb kihívás,de megéri.Akár hobbinak is,ha van időd......
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #5547 üzenetére
Ha szép egyedi témát szeretnél,mindenképpen valami jó Launcher(pl Nova) kell+Zooper vagy KLWP.Ezekkel fantasztikus dolgokat lehet készíteni.Nem egyszerű,mert tanulni kell hozzá sokat,de megéri,hogy egyedi kinézete legyen a telcsidnekÉn ezzel foglalkozom.Szinte hetente készítek egy másik újabb képernyőt.
Lásd Témázgatunk Témázgatunk oldalon a munkáinkat. -
sixpak
nagyúr
válasz
rejtettlampa #5517 üzenetére
Az elején nekem is összejöttek 4,5-5 óra körüli kijelző idők, de most hogy már lassan másfél éves lesz a telefon, a 3,5 óra az átlag.
-
E2E4
aktív tag
válasz
rejtettlampa #5514 üzenetére
Az általad jelzett kijelzőidő reálisan elérhető.
Üdv a "csapatban"!(#5506) MaxxDamage
Valóban van olyan, hogy nem veszik fel a telefon, de légy türelemmel. Amint elkészül a készülék, hívnak telefonon és SMS értesítést is fogsz kapni. (Tapasztalatom alapján.)(#5511) gjoco1
Ha új készülékben gondolkozol, és fontos a hazai garancia kérdése, akkor próbálj meg EU-s értékesítésű V10-et vásárolni, megfelelően kiállított számlával. (Tény, hogy ez már ebben az időszakban nagyon nehéz.) -
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5499 üzenetére
Szia!
Gratula hozzá, jó használatot!
Más.:
Ma hívtam az LG Központi Szervizt (Váci út.) 2x de nem vették fel a telefont... ennyire elfoglaltak, vagy mi?Holnap ismét próbálkozom, délelőtt is (amúgy H-P / 8-18 -ig lehetne hívni őket..) LG munkatárstól kaptam a számot, kicsengett csak senki sem vette fel..
(#5505) Giorgio7105: Ez csak jó, mert kevés embernek van!
(így ritka, mint a fehér holló kb.)
MD
L -
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5504 üzenetére
Szó mi szó, ez valóban egyedi!!! 😀
Máig nem értem hogy miért nem forgalmazták hivatalosan itthon... 😮 -
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5502 üzenetére
Páromnak P9 van, nagyon szereti...
Nekem ez a V10 a csúcs..! Dágaszág.. 😀 -
Giorgio7105
tag
válasz
Üdv közöttünk!!!
Tuti hogy nem fogsz csalódni benne!!!
S7edge után mondom...!!! 😀 -
válasz
Grats!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
rejtettlampa #5493 üzenetére
Pontosan. Még addig nem rendelem még a g4-em el nem megy, jelenleg 2db telefonom van és az a cél, hogy 1db legyen összesen meg egy tartalék (ez lesz a mi 4c)
(#5494) dlaj: Amazon-ról.
-
válasz
rejtettlampa #5477 üzenetére
B20 hiánya eddig nekem nem okozott problémát, soha se nem - mondjuk én csak megyeszékhelyen és Bp-n mobilnetezek, nem tudom mi a helyzet kisebb településeken. Mondjuk ma a Velencei tó északi partján 8 órát toltam mobilnetről és hasított (2 mail kliens és egy chat program folyamatosan, cca 30perc böngésző, 3-4 youtube filmbemutató)
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #5479 üzenetére
Szerintem ki leszünk rúgva a Topikból,de még ezt csak elmondom.
Jelenleg 2 db G3-at nyúzok már több,mint 3 éve és nagyon szuper mind kettő,(csak totál beleszerelmesedtem a V10-be.)Soha nem volt egyik G3-as telcsimnek szüksége garis-nem garis javításra(teljesen "gyári állapotban vannak a szokásos apró kis hajszál repedéseket leszámítva), igaz a V10 sem mai gyerek már,de nagyon tetszik és jók a paraméterei,amire Nekem kell(lene).El se adom Őket.....Egyenlőre marad a használt piaci vadászgatás.....,de sajna nem nagyon akar még senki megválni a V10-től.
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #5477 üzenetére
No ezért vagyok Én is meglőve,mert néztem a H900-at az E-bay-on egész baráti áron,de nem merem megrendelni.Szintén láma vagyok ezekben a kérdésekben.Viszont,ha egy tuti "VEDD MEG VAZE" lendítést kapnék,már lehet úton volna a vas.
Viszont azt hámozom ki,hogy a 960A a tuti. Az a hezitáció,hogy Én ugyan kisebb csomagot használok,de sokszor Piripócsfalván is szeretném használni.
-
hcs57
addikt
válasz
rejtettlampa #5474 üzenetére
Mekkora net csomagod van, hogy annyira fontos a B20?
Mennyit érdemes érte adni? amennyit neked megér. A EBAY-nak van külön fóruma, de a Paypal - ha azza fizetsz - ad támgatást. Olvass utána, az mindig hasznos...
-
válasz
rejtettlampa #5471 üzenetére
egy nagyon picit kellene csak visszaolvasnod, hidd el képes vagy rá - van témaösszefoglaló is, lehetőségeid korlátlanok
-
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5471 üzenetére
Üdv!
Akkor Neked a H960A verzió kell.
Jófogáson, ill. a hardveraprón is találsz szerintem.. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Xbox Ultimate előfizetések
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest