Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Nekem is ez a kettő, Pixel vagy OnePlus!
Annyira nem szar a szitu, most nem rohanok cserélni (i14 PM) annyi, hogy a köv telóm nem iPhone lesz, az szinte biztos.
közben ilyenek hogy:
-ugye az én telómon még nincs Apple Intelligence, de az iMessage úgy villog néha mintha lenne? Vagy nem tudom valahogy teljesen máshogy viselkedik kijelöléskor meg interakció során.
-Screenshotot csinálok hol feljön a felület hizzá hol nem.
-Kamera portré mód fényes nappal az ülő kutyát nem képes eltalálni.
-Safari hol kidobál innen hol nem.
-és akkor UI-ról már nem is beszélek -
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Örömmel olvastam. A Mini megállta a helyét, a Plus, meg az Air ment a kukába.
-
kutti
tag
válasz
moleculez
üzenetére
Innen is látszik hogy a régi fejlesztőcsapat már régesrég lecserélődött, a mostani meg azt se tudja mit akar és ennek a vásárlók isszák meg a levét természetesen. Az app ikonok sem konzisztensek. A kamera szkeumorf, a naptár ugyanolyan minimál, semmilyen. Ugyanez igaz a számológépre. Már az iOS 7 óta a dizájn elbukott ahogy van. Vicc. Ha nem használnék iPhone-t 2010 óta már rég a Pixel vagy OnePlus táborát erősíteném.

-
7Heads Drago
veterán
[link]
10-15% helyett a 3%... nincs ezen mit magyarázni. -
Mustaros
aktív tag
500e ért sok, de már lehet kapni 390e ért..
Tudás alapján nem a legjobb, de egyedi készülék, majd kiderül az évek alatt mennyire volt jó döntés azoknak akik megvették.
Lehet mindent is fikázni, de nekem spec kéne egy hónap használat, hogy egy rendes véleményt tudjak alkotni.. -
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Google Pixel. És kb ennyi. A sokat szidott kínaiak már 100k alatt is dobálják a 256-ot.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ebben az árkategóriában van még másik gyártó aki 128 gb-al nyit?
-
-
válasz
moleculez
üzenetére
Én ugyanígy vagyok, galaxy s1 után korabeli iphone 4-re váltottam, volt egy két kilengés s3 meg htc one m7 de most eljött az idő otthagyni az iOS-t.
Évek óta hiányolok Apple vonalon valami érdemlegeset, amit csinálnak is olyan fejcsóválós az egész. i17 széria egyáltalán nem érintett meg, év elején ráugrok az S26 ultrára vagy nyáron a Fold 8-ra végre.
Még valamelyik kínai is kalapban kerülhet. -
ddaydome
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Ebben is egyetértek veled. Egyszerűen nem tudom, hogy mi történik az Applenél, de ez nem egy felhasználóbarát hozzáállás.
A minőségben is egyre lentebb van a szint. A kollégám most vettem I17 prot és már sérült a széle, pedig neki mindig iphone volt és sosem volt ilyen gondja ( állítása szerint ). -
janeszgol
félisten
válasz
moleculez
üzenetére
Valamilyen szinten kikapcsolható, de pont most nézem ezt a videót.
Viszlát üveg? iOS 26.1 - béta 4
Nem mindenkinek jött be ez az üveghatás (nekem amúgy baromira tetszik), gondolom a cég még jobban kikapcsolhatóvá teszi a jövőben. Mondjuk nem lenne rossz egy olyan választó, mint a Világos és sötét téma. Egy kapcsoló. Liquid vagy normal. És mindenki azt nyomja be, ami a szimpatikus, nem kell kapcsoló-, meg menühegyeken át matatni. -
moleculez
veterán
Nálam marad a 14 PM, aztán érzékeny búcsút veszek az iOS-től egy ideig. Ez a liquid glass valami ótvar szerintem, és most vagy 5 évig minimum ez lesz.
-
joey04
titán
nem meglepő.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Én most cserélem az aszony i11-ét egy 17 re, szerintem abszolút best buy idén. Az én 13 minin még lehet kap egy új akksit (vagy akksis tokot...) aztán elketyeg még a tavaszig míg majd veszek egy 17 pro-t
-
Schafranek
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
,,...jövőre, ha megjelenik a 18 addigra a 17 ára valamennyit esik, ami alternatíva lehet a cserére."
Jövőre talán, talán nálunk is forgalmazzák majd a hivatalos viszonteladók. Addig maradnak a képek és videók róla, hogy ilyen is létezik (?) - valahol külföldön...
-
Bareszotron
tag
Elismerésem az Almának amiért elhagyták a 128Gb-ot, így talán ezt is fogják copyzni az Android telefonok, remélem :]
-
Az alap modell esetében meg is értem , igazi hiánypótló újdonságokkal büszkélkedik.
-
janeszgol
félisten
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nekem jobban kell a makró, mint a tele. A 15-nél is az zavart, hogy már 8-10 cm-nél sem tudott éles képet lőni. Kell az AF-es széleslátó nekem.
-
cami][us
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Az biztos hogy jobb deal, mint az Air.
-
fornettisuti
veterán
Én 16e-t vettem az asszonynak, 4 éves 11-est váltott. 11-nél bőven jobb, 17 ár-érték arányban nem hozta a must have érzést. Nekem a 13-as lesz négy éves jövőre, ha megjelenik a 18 addigra a 17 ára valamennyit esik, ami alternatíva lehet a cserére.
Normál használatra mindenféle hülyeséget fotózni elég az egy lencse is nekünk, nem az lesz a selling point.
(fun fact: 13,14 és 16e kijelzője ugyan az, üvegfólia probéma megoldva) -
Bár az alma sokkal jobb marketinget rakott az air mögé, amivel megmagyarázza miért jobb neked a kevesebb,
a samsung nagyon benézte, hogy semmi csinnadrattával nem tolta meg mikor megjelent és korlátozott volt az elérhetősége is a 25 Edgenek.Remélem ez vékonyítás, a többért kevesebbet irány bebukik hamar ebben a formában.
-
janeszgol
félisten
Mert az Air szar. Nem, nem az üzemidő rossz benne, hanem az egy kamera, a mono hangszóró, a teljesítmény majdnem 30%-os visszavétele. Minek bele az A19 Pro, ha a sima 16 teljesítményét talán hozza? 500 ezerért meg drágábban.
A sima 17 jól sikerült. Gondolom a növekedésben az is benne van, hogy aki i14-et meg i15-öt vett, annak most jár le a szerződése. És azokról érezhető a fejlődés. A sima 16-ról nem igazán érezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Arc Raiders
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Annyira nem szar a szitu, most nem rohanok cserélni (i14 PM) annyi, hogy a köv telóm nem iPhone lesz, az szinte biztos.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én örömmel használom.