- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
MaxxDamage #6400 üzenetére
hát ennyire komolyan nem szeretnék vele foglalkozni
-
zozzzzzzzzzz
tag
A "VASALÓS" JAVÍTÁSRA!
(Sajnos nem végleges a megoldás)A telefon normál használat mellett 3-4 óráig maradt életben, intenzív használat mellett 1-2 óra volt a max.
Folyamatos használatra alkalmatlan, viszont arra tökéletesen elegendő, hogy egy adatmentést és egy gyári visszaállítást meg tudjon csinálni az ember.Lehet mégiscsak szükség lesz egy komolyabb forrasztóra
Erről is láttam videókat fent a neten, de ehhez be kell szerezni pár dolgot még, illetve idő sem ártana, hogy tudjak pepecselni vele .... -
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!
MŰKÖDIK A TELEFONOM!!!!
Tegnap elhoztam a szervizből, hogy akkor elteszem emlékbe.
Még amikor beszart belefutottam néhány videóba, ahol hajszárítóval gyógyították meg. Minden mindegy alapon nekifogtam én is. (első videó)
Sajna a hajszárítós módszer nem vált be, viszont ha már úgyis mindegy a szintén barbárnak tűnő vasalós verziót is megcsináltam(2.videó)S LŐN CSODA
most már több mint fél órája megy, de majd beszámolok, hogy a nap végén mi a helyzet!
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Búcsúzom, hamarosan átköltözöm Mate 10 pro csoportba.
A hétfői napon bevittem szervizbe az telefonom, BOOTLOOP!
Viszont a "külsérelmi nyomok" miatt esélytelen bármilyen garanciát érvényesítenem.
Az alaplap cserére mondtak 79 ezer pénzt, szóval hagyjuk ......Pedig messze ez volt az egyik legjobb teló amivel dolgom volt, imádtam és ugyanígy a szoftverét is ....
MIndenkinek köszönöm aki valaha is segített
-
zozzzzzzzzzz
tag
megint betettem az akksit, bekapcsolás után eljutott egészen a "gördülő" logóig, aztán kikapcsolt ....
ezért gyanakszom az akksira
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Valakinek nincs elfekvőben egy akksi?
Most néztem a speedshop oldalán, jelenleg nincs raktáron, viszont ennyit megérne nekem, hogy kiderítsem, hogy nem e az akku a problem forrása
-
zozzzzzzzzzz
tag
-
zozzzzzzzzzz
tag
moat be lehet kapcsolni a telót, ha nyomva tartom a hangerő fel gombot akkor bejön a zöld kpernyő ahol a következőt írja(nincs amivel tudnám fotózni):
DEN GOD CRASH HANDLER: APPS WATCHDOG BITE!
GET RAM DUMP PLEASE DO FOLLOWING ACTION
1 PLEASE CONNECT USB
2 GET THE RAM DUMP IMAGE USING QPST CONFIGURATIONmeg alatta még egy csomó számomra kínai szöveg
mi az az Watchdog, valakinek tipp? -
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Ma reggel újraindult a telefonom, bejött egy zöld képernyő .....
A végén volt, hogy dugjam USB-re, azóta se kép se hang
most már bekapcsolni sem tudom ....
Valaki tud segíteni?
-
zozzzzzzzzzz
tag
Akinek ilyen "fülhöz emelős" problémája van annak a hagyományos módon működik?
Csak mert nekem van amikor nem, csak simogatom a kijelzőt, aztán hívhatom vissza amikor letette
Ez nincs összefüggésben a "térerő problemakkal"?
Még mindig szokta eldobni a hálózatot ... -
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
rejtettlampa #5780 üzenetére
most megy fel nekem is a Nougat, még egy kicsit várni kell
Akooos: ahogy indul a rendszer felteszem
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
saddybaddy #5053 üzenetére
Hát ha ilyen egyszerű lenne .....
Egyszer kétszer ez előfordult, akkor működött.
Most viszont a századik utánn se -
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Valakinek valami ötlete, hogy miért nem megy a gyorstöltés? Gyári akksi/töltő kombó
-
zozzzzzzzzzz
tag
Hát a messenger valami brutált fogyaszt
Reggel nyolc óta 47%-ot merült a teló, ebből 28% a kijelző, 22% a messenger ...... a többi az max 4%
(három üzenetet kaptam, négyet küldtem)Pedig már újra is telepítettem ......
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
MaxxDamage #4480 üzenetére
Az LG 38+Áfa+javítás (erre konkrét árat nem tudtak mondani)
a maszekok 30+javítás (ez csak akkor ha a tavalyi áron kapnak még kijelzőt)de ha ennyi akkor javíttatom, nagyon szeretem ezt a készüléket
Samu S7 edge volt nálam, de olyan semmilyen nekema fogása, amúgy nem rossz kütyü
de az LG menü szerintem magasan veri a mezőnyt -
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
A V10 kijelzőjére mostanság mindenki fokozottan vigyázzon
Az LG szervíz, valamint több "maszek" cég is ugyanazt a választ adta:
Jelenleg nem rendelhető és nincs is alkatrész, érdeklődjek később, minimum két hét -
zozzzzzzzzzz
tag
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
stemplar07 #4434 üzenetére
Pffff, de jó ...
Tudom ezeknél a készülékeknél luxus nem védekezni, de szeretem a "csupasz" vasat -
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Szegény, sokat kapott V10-em ma minden eddigi dicséretem ellenére olyan szerencsétlenül esett pofára, hogy berepedt a kijelző.
Vajon mennyibe fog ez nekem fájni? És hol érdemes javíttatni? -
zozzzzzzzzzz
tag
Na az katasztrofális, nemigazán látom a statisztikában, hogy hol fogyasztana, de merül. Nagyon! K..vára!!!
Ha holnap is ezt hozzai ki is kapcsolom. A szokasos használat mellett simán mellett máskor egy nap, ma kétszer volt teljesen feltöltve és most alig 24% a töltöttség.Viszont egyszer sem dobta el a hálózatot.
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
stemplar07 #4404 üzenetére
Szia, eddig dobálta. Ma reggel bekapcsoltam azóta nem volt hiba, mondjuk nem is mászkáltam annyit a városban.
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
stemplar07 #4395 üzenetére
Szia
Nekem Budapesten is simán eldobja a hálózatot, körúton, hidakon 😡
Bekapcsoltam amit mondtál. Ez így nem fogja enni a mobilnetet ha wifin vagyok? A merülésre meg kíváncsi leszek.Amúgy ez nekem kb. egy hónapja jött elő. Egyszer még tavasszal volt ilyen, akkor a Vodát hívtam, hogy mi a szar ez. Azt mondták, hogy fejlesztik a hálózatot.
Valami ilyesmi lehet, mert sok ismerősömnek volt ilyen gondja, a telefonok legszelesebb skáláján. -
zozzzzzzzzzz
tag
A GG4 nem tudom más készüléken hogy szolgál, viszont ez az első telefonom aminek a kijelzőjén egy mikrokarc sincs 1-2 hónap használat után
-
zozzzzzzzzzz
tag
E2E4 köszönjük a beszámolót
A Dura Skin-re meg a telefon masszívságára csak annyit, hogy valamelyik nap repült egy nagyot. 20km/h sebességnél kiesett az autóból (ne kérdezzétek meg hogy) ... A szívem megállt akkorát pattant vagy kétszer. Egyetlen sérülés van rajta a hátlap felső élén kb. 3-4mm-es kis vágás. A kijelző, keret, minden olyan mintha új lenne. Hozzáteszem se tok, se fólia, semmilyen védelem mert így tetszik a legjobban.
A kijelzőt meg nem tudom olyan erősen nyomni, hogy elszíneződjön.
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
ShadowDragon #1402 üzenetére
Szia
Nekem mobilkeres H960A van, imei-es, 27%-os számlával, minden gyári tartozékkal. Gyorsan is hozták.
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #1170 üzenetére
most már rendben, csak nem gondoltam volna, hogy ekkora késésben van
-
zozzzzzzzzzz
tag
sziasztok
Láma kérdés, de a google fiókból hogy tudom visszaszinkronizálni a névjegyeket????
töröltem mindent a telefonról, de bármilyen módon próbálom nem sikerül .....
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
Aryon87 #1154 üzenetére
Gyönyörű is
És amitől a legjobban tartottam az üzemidő az számomra pozitív csalódás. Az én használati szokásaimmal: 2 óra telefon, 10-20 fénykép, netezés, wifi bekapcsolva folyamatosan, 2-2,5 óra kijelzőidővel és így 40% körül szoktam este 8-9 magasságában töltőre tenni.
-
zozzzzzzzzzz
tag
Szia
Én múlt héten szerdán rendeltem meg tőlük, péntekre ígérték, de aztán csütörtökön hívtak, hogy már aznap délután tudnák hozni, naná, hogy kértem
és az sem volt gond, hogy másik szállítási címet mondtam nekik mint a megrendelésen
Cseh készülék (Cze) H960A, teljesen rendben volt minden, rendes, imei-es, ÁFÁ-s számlát kaptam mellé.
A készülék gyönyörű, minden szuper "öröm és bódottá"
Egyébként ma frissítettem MM-re, kb 35 perc alatt megvolt Bridge-el
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #1072 üzenetére
ma megjött a gyönyörűségem, ez az első ekkora telefonom de máris imádom
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Megrendeltem a 'csöppséget' péntekre ígérték, hogy hozzák. Addig valahogy csak kibírom
Eu-s, 32Gb-os, space black verzió
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Tegnap bent voltam a WestEnd-ben a MM-ban, hogy megtapizzam a G4-et viszont ki volt téve a V10 is és azt hiszem szerelmes lettem
Kérdeznem a tulajokat, hogy mik a telefon előnyei hátrányai pro és kontra. Az egész fórumot végigolvastam de azért kíváncsi lennék még személyes tapasztalatokra. Pl. a B20 hiányára, vagy akár az akkuval kapcsolatban is. Az elmúlt napokban nem nagyon ment a fórum, tényleg mindenki ennyire elégedett?
Amúgy a Mobilkereskedésben néztem, most 150 alatt el lehetne hozni, róluk vélemény?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest