- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Működik, persze. Nem használsz mobil netet?
Erről ez a régi upc reklám jut eszembe: "És mit eszik?"
Rengeteg dolgot rendeltem már ebayről, leginkább pozitív tapasztalatokkal, de a telefon az, amit pont nem mernékde ez én vagyok
-
Arween
senior tag
Szerintem ez eddigi leg leg telefonom...Minden nagyon patent rajta
A B20 hiányon én is pörögtem egy darabig de aztán felvilágosodtam,hogy ahol én lakom nem fogom hiányát érezni
Ha esetleg rendelsz innen mindenképp várom a fejleményeket mert jaj az az opal blue imádásssssNehogy vegyek
Szerintem tuti működik nekem is dual sim-es a telóm semmi gondom vele.Rendeléssel nem hiszem hogy gond lenne paypal-al szerintem nincs rizikó.
-
zoleeno1
veterán
Itt nyilvan mindenki szereti, azert vagyunk itt
olvasd el a tema osszefoglalot, abban nagyon jol ossze van szedve minden pozitivum es negativum is. Eloljaroban: sokkal tobb a pozitiv. Viszont ez a 2 kartyas verzio a B20-at csak akkor tudja, ha mokolsz rajta. Asszem 1 ember volt itt a forumon aki megcsinalta, nala mukodott.
Azert azt vedd szamitasba, hogy garanciad igy nem lesz ra, ha esetleg valami baj van.
Arween: detto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest