- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Természetesen ha lesz rá igény, akkor bekerül.
A Témaösszefoglalóban bár volt róla pár szó, most azért alaposabban ki lett emelve az, hogy mit érdemes tenni Android főverzió frissítéskor.
Bár egyenlőre még nem áll rendelkezésre régiónkban az Android 7.0 Nougat, (reméljük minél hamarabb elérhetővé válik) azért mindenképpen érdemes lesz megcsinálni az upgrde-t, már csak azért is, mert például:
- A jobb optimalizálás miatt várható az akkumulátor üzemidő növekedése;
- A 7.0-ban számos jól használható funkció belekerült (Pl. a kettéosztott kijelző natív támogatása, amely minden alkalmazásra kiterjedhet [6.0-ig az LG saját felülete ezt csak korlátozott alkalmazási körrel oldotta meg.]);
- Az LG UX 5.0+ felülettel jó esély van rá, hogy a másodlagos kijelző megjelenítése is olvashatóbb lesz (Hasonlóan a V20-hoz.) -
Csillag01
aktív tag
Itt csak te kotozkodsz. Normalisan kerdeztem. Ha nemtudsz normalisan valaszolni ne valaszolj, nem kotelezo. Nekem minden nap megjelenik, ahanyszor bedugom a fulest es amig elnem nyomom nem tunik el a felirat. Lehet masik dimenzioba elunk. Sony in ear headset.
Ha meg nem lehet, akkor nem lehet. Nem kell tulmisztifikalni.megertem elsore.tegnap szakado essobe bedugtam a fulest es nyomjam el a feliratot hatha elazik.
-
stemplar07
őstag
:-) Ez így van ahogy írod , bármilyen kábel jó az Aux kiváltásához . Egyébként semmi baja nem lehet az Auxtól a fülesednek, és 1,5 éve mindkét Audiotechnika fülest High Gainban használom , az pedig még erősebb + 50%-al mint az aux mód .
Valószínű csak az android play/fel/le nyomógombos kábel jó a fent leírt (aux) trükkhöz , de mivel a V10-em már nincs nem tudom kipróbálni .
-
tothak
tag
Valójában tényleg lesz holnap minden nagyobb kínai webáruháznál mocsok nagy akciozás.
De az is tény, hogy nem a black friday az aprója.#4061
Gyanítom a 3D film lejátszásának trükkje abban rejlik, hogy a 2 szemedre 2 különböző képet vetít ki.
Amúgy nem érdemes sokat költeni magára az eszközre. Nekem a szemüveg 3000 volt az Auchan-ban és most rendeltem hozzá egy kontrollert még 2500ért. A technológia jelenleg nem ér többet. -
psg5
veterán
Igen.
Akkor előjön, ha visszaállok az LG alap képernyőjére a Nova helyett.
Arra jutottam, hogy olyan user hibe van, hogy a novához egy ikoncsomagot is feltettem amiben idáig benne volt a telefon ikon, de valamiért most nem rendeli hozzá, hanem egy másik tablet formájú ikon teszi ugyanezt a funkciót. Lükén néz ki, de megszokható. -
Kisbea
csendes tag
Szia, bevallom én a 6.0 frissítést is fr nélkül csináltam, lehet ez ütött vissza. Most minden ok, hasít WIFIn ezerrel, a mobilnet ugyis car itt. Másnak másmilyen telefonon (pl Samsung 7, ) szintén le van kapcsolva, most kérdeztem meg, tehát ez szolgáltatói hiba. Haleluja a telefon ezek szerint ok.
-
psg5
veterán
ááh, nekem minden megy, állandóan ezer lap nyitva, app futnak stb...de észre sem veszi a rendszer, ugyanolyan gyors. Kár állítgatni, nyugodtan használunk mindent, szerintem. Szerintem egy végtelenül jól optimalizált rengeteg rammal rendelkező telefon ez
Kíváncsi is leszek, hogy két év múlva is ezt mondjuk, ha igen, akkor sosme térek vissza win mobilra. -
E2E4
aktív tag
Köszönet a biztatásért mindazoknak, akik ezt kinyilvánították.
Amint lesz ihlet és lehetőség, talán újra billentyűzetet ragadok egy átfogóbb írás erejéig.stemplar07 ezen írásából arra következtetek, hogy igen. Ez az ESS Sabre 9602C fejhallgató IC sajátossága, az-az hogy a csatlakoztatott impedancia függvényében változtatja a kimeneti erősítést. Az említett esetben az "aux" módnak megfelelő kimeneti erősítést ad. S ha már működik a fejhallgató erősítő IC, logikus, hogy a dedikált DAC is üzemel.
Erről azonban még – a telefon hiányában, – egyenlőre nincsen tapasztalatom. Terveim szerint az elsők között szeretném majd a telefont a végfokerősítőre kötni, és használni az eddig bevált „műszert”, a füleimet. Talán még abból is születhet egy írás.
Ha egyre többen és többször emlegetjük stemplar07 fórumtárs nevét, talán újra megidézhetjük őt ide. Számomra sokat adtak a lelkesítő írásai.
-
A beállításokban is? Hol?
A Facebook-féle dolgokat csakugyan megtaláltam, de pl. az email alkalmazáson belül tuti nincs ilyen menüpont. A telefon beállítás menüjében a hangoknál alul van ugyan egy értesítések hangbeállítása, de az globális. Az alkalmazások fülön, a beállításon belül pedig nincs hang menüpont az értesítések kezelésénél. Szóval passz.
Más szóval: el lehet-e érni pl. azt, hogy az SMS értesítési hangja eltérjen a többitől, és általam választott legyen? -
Pityukaka
tag
A G3-hoz (ami amúgy nagyon szerethető teló) mérve egyértelműen nagy előrelépés lenne rengeteg tekintetben, ez nem kérdés. Ami viszont számomra nem egyértelmű, hogy megéri-e a minimum 40 %-os felárat egy G4-hez képest. Igazából az a kérdés, mik az előnyei használat során egy G4-hez képest (Pl. érezhető-e a +1 GB RAM előny, vagy a G4 ugyanolyan jól elketyeg 3GB-tal is)? Ujjlenyomatolvasón, nagyobb kijelzőn és a plusz kijelzősávon no meg a hangzáson kívül nem látok nagy különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest