- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nigér
őstag
Üdv!
Először is grat a sikeres javíttatáshoz!
Másodszor, kis segítséget kérnék, akár privátban is.
Én személyesen mennék be, vigyem minden tartozékát a telónak vagy elég csak a készülék, az adásvételivel?
Leadásnál a 24 hónapos szavatosságra hivatkozzak, vagyis ez azt jelenti hogy ha olyan hibája van amit nem én okoztam, akkor ez beletartozik?
Bocs ha lámának tűnök, jónéhány telót "elfogyasztottam" már de eddig egyiket sem kellett javíttatni, se gari, se szavatossági időn belül.
Köszönöm előre is! -
E2E4
aktív tag
Ahhoz képest, hogy az LG állásfoglalása az, hogy csak az IMEI vagy gyári számmal ellátott számlával rendelkező, EU-s értékesítés keretében vásárolt V10-eket javítják jótállási / szavatossági keretek között, ez korrekt és példamutató helytállás.
Van egy olyan érzésem, hogy informális módon („házon belül”) elismerik a G4-el azonos forrasztás technológiai hibát, csak ezt (valamiért) nem tették meg nyilvánosan.
Gratulálok!
-
MaxxDamage
félisten
Én a V20 Ezüst B&O amit ajánlani tudok... Magyarítása egyszerű és nagyon jó ár/érték arányt képvisel.
Én PartNero -tól vettem, bontatlan full gyárit kaptam kézhez.(#6474) koxx: Csak kihúzza még egy ideig (és nem adja fel)
Én V10 -em is fiókba pihen és remélem "ha" majd 1x szűkségem lenne rá, akkor bekapcsoláskor nem lesz BootlooposMD
L -
zoleeno1
veterán
Akkor tul saccoltam, pedig hosszabbnak tunt
Akku ido nalam sem szempont, meloban is tudom barmikor tolteni, van powerbankom, raadasul a mai gyorstoltesekkel mar fel ora alatt bele lehet tolni kb annyi kraftot, amennyi egy szuk napra eleg (persze hasznalattol fuggoen). Mondjuk en a mai napig egy 0.7A-es toltovel toltom, ha van ra ido, amit meg anno a Galaxy s2-hoz kaptamHa igaz, nagyban noveli az akku elettartamat, ha lassabban toltod.
En sem adnek sose 250k-t vagy tobbet egy teloert. De V30 ara ugy fog zuhanni mint a magyar forint ertekeLg telokkal mindig ez van
-
-
Reggel 6-tól ment, otthon wifi majd melóban mobilnet 3gmail acc szinkronizálva, fb, viber stb, majd 5körül hazaértem és estig wifin lógtam így jött ki az 5ó 50% fényerőn. De ezt azóta megközelíteni sem tudtam. 3,5-4 körül már örülök. Állítólag brutáljó lett a V30 üzemideje.
Most nézek egy V10-V30 összehasonlító táblázatot így már jól látható, hogy sokmindenben fejlődött az utód, bár a 2nd displayt sajnálom mert egyrészt szeretem másrészt ettől (is) volt különleges a V10. -
E2E4
aktív tag
Nagyjából ennyi lehet a különbség egy új, és egy másfél éves akkumulátor elektromos kapacitása között.
(Folyamatos használat mellett általában 2 év az élettartamuk, ekkor nagyjából eredeti kapacitásuk 2/3-át biztosítják.) -
Arween
senior tag
A gondolattal én is eljátszottam,hogy mi van ha váltanom kellene?Nem jutottam sehova,egyszerűen nem találok ilyen telefont ami szép is/hozza a V10 szintjét /van benne B20. (ha V20-ban lenne magyar nyelv tuti azt választanám,bár közel sem ilyen szép telefon mint ez) Nálam egyedül az S7 Edge lehetne esélyes ami árban még beleférne ,de mikor megnézek egy videót róla valahogy sose tud meggyőzni hogy akarom
Szóval jó nagy sz..ban leszek ha cserélnem kellene a telefont... -
stemplar07
őstag
:-) ha visszaolvasol írtam erről, mivel egy évig használtam a V10-et a V20 előtt , röviden , ,,még alacsonyabb zajszint ,, az amúgy is nagyon jó zajszintű V10-hez képest ( QUAD DAC ennyit hozott , tisztább hangok) , de.. csak ezért nem kell cserélni, a hardver sem eget verően jobb , .. én csere -berélős típus vagyok amúgy is .
Magyarul kütyü és HiFi b...zi .. ( tőlem érdemes venni dolgokat, drágán veszem és viszonylag olcsón adom)
Az alapvető gondom nekem a V10-el az aksi idő és a 4g esetén a hálózat eldobás (vidéken) volt csak a gondom .. Nagyon kedveltem , kettő is volt belőle :-) ha nem tudtam volna szerezni V20-at akkor V10 H961N-t (dual sim 64Gb) vettem volna megint .. -
Első pillanattól kezdve fólia volt rajta, csak most egy másikat rakok rá.
Az a baj én sem tudom mire lehetne lecserélni ami hasonló fícsörökkel bír és nem kerül 2x ennyibe. Érdemes talán kivárnom a G6/S8-at ami nyilván horror áron lesz :/ De meglátjuk mit hoz a nugát ha egyszer valaha megkapjuk. -
zoleeno1
veterán
Innen is +1, ez lesz az első telefonom, amit nem cserélek le 1-1.5 éven belül. A V30-at (ha lesz) tuti megvárom. Az akku engem sem nagyon érdekel, töltöm amikor kell
Azon viszont agyalok, hogy rendelek hozzá egy gyári pótaksit, ha a mostani bexarna. Ki tudja meddig lehet kapni hozzá.
-
-
psg5
veterán
Az már a te bajod, ha egy ismeretlenben az e-bay-en jobban megbízol...
Azért azt leszögezhetjük, hogy kézzelfoghatóbbak a "retek magyar jogszabályok", mint egy ismeretlen, akire majd jóóó nagy "büntit" szab ki "valaki", "valamiért", "valamikor"
De tényleg én is ki fogom próbálni, főként ha azt mondjátok, hogy akár eredeti cuccokba is bele lehet szaladni. Amúgy mennyiért szállítanak ki vámmal, adóval egy 10k alatti tételt? Gondolom nem a feltüntetet összeg a végösszeg...
Visszatérve topikhoz:
Képzeljétek azt vettem észre, hogy többször gyönyörködöm a V10-ben, mint előtte bármelyik telefonban és van, hogy csak azért ujjnyomok egyet, hogy ránézzek a képernyőre -
hito
nagyúr
&koxx:
Rakás fölösleges kör, V10 pótlékok tömkelege
Volt itt minden, ami szar és méltatlan az elődhöz: Note 4, Note 5, G4, 950XL, meg a jó ég tudja még mi. Egyébként a 950XL a win10m-lal meglepően szórakoztató és kellemes gép. Felüdülés volt az az 1-2hét vele. Már sugárba hánytam a zöld robottól. Muszáj volt egy kis vargabetű, hogy megint rá tudjak nézni a droidra. És ha droid, akkor mi más, mint V10?!
Jó újra itt
-
.:Ádám:.
tag
Szerk idő lejárt:
Mondjuk kiadhatná az LG az appot G4-re és G5-re is hivatalosan ha a szenzor ugyan az. Nagyon szegmentálni akarják még a felsőkategóriás repertoárt is. Mindennnek van két oldala.
Talán egy jó párhuzam a G4-V10 és a S7-Note7. V10 mutatott újat a G4-hez képest, a Note7 pedig nem sokat a írisz szkennerével és a vékonybb tollal az S7-hez képest. -
.:Ádám:.
tag
camera2 api lehetővé teszi azoknál a exmor szenzoroknál ahol nem támogatott. OP3 kamerája támogat egyéb funkciókat a RAW melett is. Pl.: IMX240 a Note 4-ben ugyan az mint a S6-ban, de csak az S6 kapta meg a camera2 api-t a RAW és Pro móddal együtt. De ha nem az app teszi a jó minőséget akkor Samsungnál miért nem tudták megoldani a manuális videó módot (S7), újabb a szenzor és 1,7-es rekesz (objektív). Sima képkészítésnél sem megy 30 sec-ig a záridő.
G5 és G4-re azért próbálják felrakni mert ugyan az a szenzor, nem kell a visszafejtett alkalmazást annyira átírni.
-
E2E4
aktív tag
+1
Meg hol tudná már azt a lencsét, ami a V10-ben van?
objektív f/1.8 kontra f/2.0.Meg hol tudná már azt az audio minőséget?
Meg hol tudná már azt az optimalizált rendszert?
Meg hol tudná már azt a prémium megjelenést?
Meg hol tudná már az ütésállóságot?
Meg....
(#3119) gretzky77
Ne haragudj kedves fórumtárs, de nyers leszek:
Ha egyáltalán csak gondolati szinten felmerült benned azt, hogy a V10 helyett egy kínai csodát vegyél, akkor szerintem a V10 nem neked való. Add el, bármi áron....A V10 új ára olyan 127 eFt körül mozog, a tiéd használt, van rajta egy karcolás, (a V10-en, vagy a bumperen?) de vannak extra dolgok is hozzá.
Nem írtad, mennyi idős, meg ugye fehér is, ami behatárolja a potenciális vásárlók körét.
Hát' szerintem olyan 110 eFt körül lehet a használt ára.
A továbbiakat kérlek, hogy egy beárazós topikban konzultáld meg.
Köszönöm. -
-
-
E2E4
aktív tag
OK, de én már érzékenyen figyelek az esetleges moderálandó dolgokra.
(Lásd malphitee trollkodásos ámokfutását, aki vélhetően még a moderátornál sem tudott leállni, mivel a nevénél vastag, piros betűkkel az olvasható, hogy (* A felhasználói fiókot véglegesen felfüggesztettük. )
Szóval tessenek kérem óvatosan fogalmazni.
-
E2E4
aktív tag
A S7-et megeszi reggelire és ki is szarja, kamera terén.
Na de kedves fórum társ, hogy írhatsz ilyen moderálatlanul.A Samsung S7 egy remek telefon azoknak, akik csak Samsungokat keresnek.
Akik hajlandóak kipróbálni egy LG-t, azon belül egy V10-est, azok megtapasztalhatják azt, hogy a V10 sokkal-sokkal jobb:
- fotó készítésben
- videózásban
- Hi-Fi zenében
- ütésállóságban
- megjelenésben
- rendszerben (Mondjuk a Samsung "Taccs Vizeleténél" (szleng) nem sok rosszabb modifikált Android rendszer van. Na tessék, én sem tudom moderálni magam.)
- árban
- a szerviz hozzáállásában (Kifogás kezelés kontra szolgálatkészség)
- .... kihagytam valamit?Persze nyilván ha a Samsung S7 topikban felteszed a kérdést, akkor lehetséges, hogy majd meggyőznek az ottani hívők, hogy mirt is vedd meg az S7-et.
Javaslat: vedd kézbe minkét telefont, használd, teszteld (főleg a Hi-Fi képességet BEkapcsolt Hi-Fi üzemmódnál - ja, az csak V10-nél van.) s végül hallgass arra, aki számodra leghitelesebb, az-az önmagadra.
-
-
E2E4
aktív tag
Mit kerestél, ami nem világos?
Ha azt, hogy hogyan hajtja meg a V10, akkor ott a válasz:
"Nominal impedance 60 Ohm per system"
60 Ohm -> high gain alapból, és ezt is kell, hogy kiírja, amikor csatlakoztatod az "fejesed", tehát a külön bónusz high gain trükk ez esetben nem működik.Azonban, mivel a high gain szinthez tartozó 50 - 600 Ohm közötti impedanciatartomány alsó értékéhez közelít a "fejesed", így logikus, hogy kellően meg lesz hajtva. (lásd. Ohm törvénye)
Ugye most már minden világos?
Vagy csak én írok úgy, mintha érteném is? -
tothak
tag
Szia,
Az tény, hogy előidézhető ez a jelenség, de ahhoz nem elég egy "nagyon picit erősebb" nyomás. Egészen konkrétan erősebben kell nyomni, az előidézéshez a kijelzőt, mint az iPhone 3D touch esetében (ha egyáltalán így hivják). Tehát hétköznapi használat során ez nem jöhet elő.
Ha mégis előjön, akkor az bőven a rendeltetésnek megfelelő használaton túl van.
Nem akarom senki rossz hírét kelteni, de W333 kolléga néha hajlamos előbb megszólalni minthogy levegőt venne
-
-
-
zoleeno1
veterán
naaa ne legyél "olcsójános", akkor én egy AUDIO-TECHNICA ATH-W5000-at, vagy egy SENNHEISER HD 800-at kérek
(#1786) E2E4: Tudom, hogy nagyon sok meló, sosem kezdenék bele
+ én nem is fogalmazok olyan választékosan, a helyesírást is csak "ugatom". Egy szó mint száz, sajnos ez a te sarad lesz
Egyébként ha tudok segíteni valamiben, írj nyugodtan.Tényleg, a K3003 is jó lenne nagyon
Bár sosem adnék ennyit egyetlen fülesért sem, még lottó ötös mellett sem
u.i.: ment pm
-
E2E4
aktív tag
sixpak: Ha így lenne, én kérnék szépen hozzá még denevér hallási képességeket is.
Jó lenne hallani a 10 Hz - 40000 Hz-es frekvencia sávot is.zoleeno1: "sok melo lesz vele" - De még mennyi... Skacok, ezt nem mondtátok előre.
Amúgy elég, ha csak intuitíven mondsz nekem 5 LOTTO számot privátban.
Csak hogy picit domborítsak sixpak felajánlásán, full nyeremény esetén legyen részemről minden fórumtársnak egy AKG K3003. Csak hogy zsebre lehessen tenni. -
E2E4
aktív tag
A TV / hangdobozok esetében (nagy, porosodó felület, a rejtett otthonban) jómagam is megfontolnám a fehér szín használatát. (kevésbé látszik meg a por a nagyobb felületen.)
De a telefonnál... Hát...
Ui.: Viszonylag ritkán viszed magaddal a TV-t? Amikor ez megtörténik, kérlek szólj, mert megnézném, ahogy előkapsz a zsebedből mondjuk egy 108 cm képátlójú televíziót.
luimapeiz: Privát viszont ment.
-
E2E4
aktív tag
Összefoglaló
Meg van bennem az indíttatás az összefoglaló megírására, (erre már kétszer is tettem megjegyzést, és nem blöfföltem) de még várok két - már megrendelt - kiegészítőt (L extender, és 75 Ohmos impedancia illesztő), hogy a tervezett nagy Hi-Fi tesztet megcsinálva írhassak bővebb tapasztalatokat. Továbbra is úgy látom, hogy ez a telefon megérdemel egy alapos "Hi-Fi szekció"-t az összefoglalón belül.
A kezdeti mámoros lila köd már elmúlt, csupán a kellemes érzés maradt meg, így gyűlhetnek bennem a telefonnal kapcsolatos negatív tapasztalatok is, amely az eddigi semmiből a későbbiekben számszerűsítve is megjelenhet, amely - interpolálva az eddigi tapasztalataimat a jövőre nézve - akár 0 is lehet.
#luimapeiz
Minkét kérdésedre megtalálod a választ, ha visszaolvasol a fórumban, vagy használod a keresőt.Szubjektív válasz:
Szín: a fekete maszkulin (férfias). Tapasztalatom szerint nem igazán gyűjti a port a kijelzőn kívül. (A hátlapon meg szinte nem is látszik.) A kijelzőn mindegyik színűn ugyanúgy látszik, mivel a kijelzők azonosak.
A fehér nőies, az aranyozott szegélyre leginkább a távol-keletiek buknak...
Javaslom, hogy inkább nézd meg a bézs színűt.
A kék szép lehet, bár Magyarországon hivatalosan csak a fekete és fehér színűek elérhetőek.H961N kontra H960A
Kiegészítés: ha fontos a garancia megléte, és a "4G/LTE kelendő neked" akkor az "itthoni 32GB verzió" a te választásod.
(H961N-en a 4G/LTE varázslat csak rootolás után működik, root egyenlőre csak 5.1.1 Androidon van, emellett a garancia ekkor természetesen ugrik.) -
MaxxDamage
félisten
Melyiket érdemesebb venni? Fehér vagy Fekete?
(fehér az női szín, de feketén látszik minden...portól kezdve bármi.)
Fehérbe viszont az tetszik, hogy arany, fehér a színe...és inkább ilyen sötétebb fehér árnyalatú az egész....)
EZ viszont viszi a prímet ! (kék a kedvenc színem , de kérdéses, hogy miben különbözik az itthoni 32GB verzióhoz képest... 4G/LTE kelendő nekem pl.!/L
-
E2E4
aktív tag
Apropó tárhely.FLAC-ek esetében már ez is kérdéses lehet. (Szerintem a 32 GB már nem is biztos, hogy elégséges.)
Ajánlottak itt már 64 GB-s Samsung EVO+ szinttől a SanDisk 200GB-osáig, az ár azonban exponenciálisan nő.
Kinek mi jött be, és milyen tárhely "szokások" mellett?
-
k5.20
senior tag
-
k5.20
senior tag
ITT találsz megfelelőt - xiaomi megbízható - , és hétvégéig meg is érkezhet, ami raktáron van.
-
E2E4
aktív tag
Jómagam a Gruppi vásárlói klubból vettem két 20.000 mAh-s Power Bank-ot.
Ránézésre is no name, kínai, de eddig még (közel egy éve) tökéletesen működik mindkettő, (a másikat nem én használom) a kontakt hibás, és cserére szoruló vezetéket leszámítva. Ezért viszont kárpótolt az ára: 2990 Ft/dbAzonban ha kisebbet, ránézésre is jobb minőségűt és jó érték/ár arányút keresel, akkor – ahogyan azt zoleeno1 írta – érdemes lehet a Xiaomikat megnézned. (Mármint a Power Bankok tekintetében.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest