- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Shinjike87 #6826 üzenetére
Szia!
Sajnos tanácsot nem tudok adni,mivel minden telefonomon SmartKeyboard Prot használok és ki is szoktam kapcsolna a funkciót,amit kérdezel.Engem kifejezetten idegesít.
Igen,már szépen átszivároktak a tagok más topikokba(telefon váltás miatt).Én is Csütörtökön letettem pihenni a V10-et.Így már három LG van tartalékos állományban. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6805 üzenetére
Ebben teljesen igazad van,Nálam az volt,hogy a tartalékos G3-hoz kellett szintén az eredeti helyett és ha már rendeltem,hozzácsaptam ehez is.......
Egyébként az aláírásodban ott a megfelelő válasz. Én csak "szép" vagyok. -
gjoco1
addikt
válasz
vincze02 #6803 üzenetére
Elképzelhető,hogy az "új"akku is kuka.....
Én hasonló cipőben vagyok,csak még nem szembesültem vele.Enyém is 3 éves és az eredeti akku van benne,de szintén nyár elején rendeltem egyet,ami a fiókban pihen,mert még húzom a gyárit.Hosszabb beszélgetés után Nálam is zuhanás szerűen megy le a töltés.Ha totál elfárad,akkor derül ki,hogy az "új"akku mit tud.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6801 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
.:Ádám:. #6787 üzenetére
Igazán érdemben nem tudok hozzá szólni a gondodhoz,viszont Nekem annyi szerencsém van h van egy spanom Szegeden,aki komoly szaki és Vele megnézetném.
Én a névjegyzéket is állandóan frissítem a mem.kártyán,ha van új.......Söt,ahogy mondtam számítógépen minden-Kingston DTSE9-en szintén.Túl vagyok biztosítva.De jól is tettem,mert már kezdetektől fogva(még a simby.-s korszakból)szoktam meg.De jól is teszem h meg vannak a dolgaim.Egy fél éve a mem.kártyám halt meg.Nyugodt voltam,mert pikk-pakk átmásoltam és pacsi.
-
gjoco1
addikt
válasz
.:Ádám:. #6784 üzenetére
Köszi az infót!
Sajnos a gari,már Nálam sem játszik......Úgyhogy Ez a veszély nem fenyeget.A beázás sem(vigyázok).
Pfúúú,ez nem jó hír,hogy a bootloop elérte a telcsid.Sajnálom.Az Egyém Januárban mút 3 éves.Csak reménykedni tudok.......Mentési gondom nincs,mert +két helyen vannak tárolva az adataim.
De azért a beszarás jelzőm bevillant.
-
gjoco1
addikt
Ezek szerint igazán nincs különösebb jelentősége...
Köszönöm! -
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #6774 üzenetére
Szia!
Csatlakozom az előttem szólóhoz.Mai napig használom a telefont,ami Januárban múlt 3 éves és még a gyári akkuval......Nemrégen tapasztalom h egy picit már gyengélkedik,de szállítás alatt van hozzá a fenntebb linkelt oldalról.
Egyenlőre nem is tervezem a cserét.Amire használom tökéletesen megfelel.
Bátran ajánlom..... -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6765 üzenetére
Legalább picit meg lesz újból dolgoztatva.......
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6763 üzenetére
Mondom Én,h jó "kis" telók ezek. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6761 üzenetére
Huh...Szerncsére nem lett nagyobb baj. Az idegrohamon kívül.
-
gjoco1
addikt
válasz
Ixion77 #6748 üzenetére
Ajaj......Akkor nagy a baj.
Az Enyém még bírja(hogy meddig nem tudni),igaz Decemberben beszaratott egy pillanatra.Nyugiban pihent mellettem és valamiért fel szerettem volna ébreszteni,de semmi.Meghült a vér bennem,de egy akku kivétel-visszarakás és visszalöttyent az agya.
Van ezenkívül még 2 db G3(tartalékban)egy 2/16 és egy 3/32.Azok is teljesen makulátlan működőképesek.
Mikor eszembejut beteszem az akkut és rátöltök........Szóval Én így állok,egyenlőre mennek.A V10 majd lassan új akksit szeretne,ahogy figyelgetem az üzemidőt. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6729 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6727 üzenetére
Akkor nem csoda,hogy nem tölt,ha Neked sem.Tehát a V10 nem tudja ezekszerint.
-
gjoco1
addikt
válasz
petWar97 #6719 üzenetére
Mobilnet nélkül félkarú óriás........De azért használd egészséggel.
Én is pont Január közepén múlt,hogy egy éve használom,és nagyon meg vagyok vele még mindíg elégedve.Bár a múlt héten egy picit lehidaltam.Heverésztem a laptop előtt és szerettem volna beállítani az ébresztőt és se kopogtatásra-se hátoldali nyomógombra nem éledt fel.Meghült a vér bennem,hogy ennyi volt,kész.Azután egy sugallat és kikaptam az akkut és azóta minden okés.Ez nem tudom mi lehetett,de remélem nem egy jelzés,hogy kampec lesz.Előzménye nem volt,de remélem nem is lesz soha ilyen.Vagyis egyszercsak biztos meghal,de legyen ez minnél később.
Pedig nagyon szeretem!
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6717 üzenetére
Valószínű,hogy úgyis bele botlasz valamibe......
-
gjoco1
addikt
Már azt gondoltam,hogy csak Én vagyok az utolsó mohikán.
Igen,azt lenne jó,1,6-os,de nem is nagyon láttam.....Ugyanis,csak használtra futja.1,4-es van elég szépek.A kraft annyira nem lényeg.60-on túl,már nem igazán száguldozok.
Mondjuk,ha előzni kell és megy a klíma,akkor kicsit lassul a gép.
No,közben látom vagyunk még,csak ugye mivel jó kis vas ez nemigazán pörög a topik.
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #6684 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6682 üzenetére
Nosztalgia.......
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6680 üzenetére
Rosszul fogalmaztam.........
Tehát újra.Akkor egyedüli vagyok aki használja.
Egyenlőre indokolatlan még számomra a csere.Tökéletesen megfelel,amire kell.Teszi a dolgát-akku is bírja még stb stb.....Pedig Én is telefon csereberélős típus vagyok,de egyenlőre nagyobb vasra gyűjtögetek.(KIA Ceed Kombi). -
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #6678 üzenetére
Gratulálok az új telefonodhoz!
Fogyunk rendesen........Vagy már egyedül vagyok?
-
gjoco1
addikt
Meg kellene kérdezni az LG-t a Váczi úton,van-e Nekik normális akku........
Egyébként ismerős a púpos akku jelenség.Nekem a G3-am akksija púposodott fel a múltkor,de az érthető,mert már 4. éves.Még szerencse,hogy van tartalékom(még original).Igaz nem használom,hanem a V10-et,de a vész esetére jól jön. -
gjoco1
addikt
Nos,észrevettem valamit,de lehet,hogy csak a véletlen műve,hogy a RAM használat,mintha javult volna a frissítés után,pedig Launcher és egész komoly Zooper témám van a vason.Eddig olyan 2,3-3 körül volt,és most 1,6.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6625 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6623 üzenetére
Kész. Kíváncsi leszek észrevehető lesz-e valami.
Bár az előző is stabil volt.
-
gjoco1
addikt
válasz
szatyi1006 #6610 üzenetére
Egyenlőre nincs szükségem javításra.Kiváló állapotban van a szeretett vasam.Csak reménykedni tudok,hogy nem is lesz.Már 2 G3-at(nem mai gyerekek és meg is vannak)nyúztam az elmúlt 4 évben javítás nélkül.Ja hazudok,a 2/16 nak SIM foglalatot kellett cserélni,de azt is az Én hibámból.Véletlenül rosszul tettem bele az SD kártyát és felgyűrte az érintkező lemezeket.Persze az LG csak főpanel cserével szerette volna megjavítani(ha jól emlékszem valami horror áron,olyan 35 ezer talán),de találtam Szegeden egy remek kezű és spec.forrasztó állomással rendelkező srácot és tokkal-vonóval 12 papírért 3 nap múlva már itt is volt Nálam.
-
gjoco1
addikt
válasz
szatyi1006 #6599 üzenetére
Gratulálok!
Ezek szerint,ha az Én 2017.01.20.-án vásárolt V10-em,ha ilyen gond előfordulna,akkor nagy a valószínűsége,hogy javítják.(?) -
gjoco1
addikt
válasz
adamcsik #6538 üzenetére
Mindenképpen megéri.Akku időben jobb(szerintem a RAM-al is jobban bánik).Eleinte bosszantott a automata hívás fogadás,mert valahogy azt elcseszték....De összességében sokkal jobb a rendszer.És szerencsére a felrakása is gyerekjáték.
Azt hiszem senki nem bánta meg.Rajta,heggezd rá.
-
gjoco1
addikt
Az Enyémnek Jan.20.-án kettyen le a gari.Kezdhetek reszketni.
-
gjoco1
addikt
Igaz nem szorosan a témákhoz szóló megjegyzés,de ha valaki szeretne V10 Edge kijelzőt telepítse ezt(most ingyenes a Pro):
[link] -
gjoco1
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #6393 üzenetére
Videót mentettem és várjuk a fejleményeket egy pár nap múlva.Nem kell itt méred drága forrasztó állomás.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6386 üzenetére
No ugye,hogy ugye,marad az tartaléknak.......
Drakulálok az új telcsihez és használd sokáig egészséggel.Addig míg nem jön a 30-as.
-
gjoco1
addikt
válasz
zoleeno1 #6357 üzenetére
Itt Nálunk a Szolnoki Samu-LG szervíz(felvevő pont),ha Ők nem tudják orvosolni a problémát CSAK a Váczi útra küldik.Ezt onnan tuti,hogy lecsekkoltam,mikor le adtam a V10-em és rá nem sok idővel felvettem a központival a kapcsolatot,hogy mizu a vassal.
És persze ott volt....
-
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #6346 üzenetére
Nálatok nincs mobil felvevő pont?Én ott szoktam leadni.
-
gjoco1
addikt
válasz
-Mosquito- #6344 üzenetére
Ezek elég jó paraméterek.Úgy tűnik jó lesz az.
Én meg a 30-as felé kacsingatok,de úgy tűnik,ahogy olvasgatok,hogy ez is olyan lesz,mit a 10-es,hogy "szürke"inportból kell beszerezni,bár ahogy az árát saccolgatják jó sokat kell majd kapálni...... -
gjoco1
addikt
válasz
-Mosquito- #6340 üzenetére
Adja az ég,hogy tuti legyen.
photozol: Akkor még van rá esély,hogy helyre löttyenjen és nem kapcsol ki majd a vas.
-
gjoco1
addikt
válasz
-Mosquito- #6338 üzenetére
Ez sem rossz ajánlat,viszont huncutok,mert úgy van fotózva,hogy a gyártási dátumot,mint általában az Ebay-on nem látni.Plusz nagyon nem vágják,hogy ezeket a mostani aksikat már nem kell formázni.
photozol,Mennyi kraft volt benne,mikor betetted?
-
gjoco1
addikt
Fiúk a navi sávot el lehet valahogy tüntetni?
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6304 üzenetére
Ha ez a vas,addig bírja,mint a még mindíg működő 2db G3-am,akkor csak megvárnám a 30-ast és egy hasonló jó állapotú-használt-garisat......Bár az szerintem még 2 év....
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6301 üzenetére
Hihetetlen akció........Venni kellene még egyet gyorsan,míg el nem fogy.
-
-
gjoco1
addikt
Köszi srácok,csak bele botlottam és kíváncsi voltam a véleményekre.
-
gjoco1
addikt
Ezt néztétek már?
[link] -
gjoco1
addikt
válasz
Silent Enemy #6242 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #6231 üzenetére
Viszont egy hiba javító "csomagot"készíthetnének.Lásd(sokunknak búgos)automata hívásfogadás.
Szeptember 20.-án írtam az LG-nek,hogy ezzel többünknek problémája van,akkor azt a választ kaptam,hogy továbbítják az SW fejlesztő csoportnak és szólnak(elkérték az IMEI-m stb....),de azóta sincs semmi válasz.
Jó hogy szóba került itt ez a téma,Rájuk írok már,hogy mizu(?).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest