- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #6772 üzenetére
De, több ujj van hozzáadva. Elég szelektíven, de egy másik is működik. Szóval most 4-ből 2. Eddig a 4 különböző hibátlanul nyitotta.
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #6769 üzenetére
Nem, arra még sosem volt szükség. A 4. ujjat viszi... :S
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #6760 üzenetére
Nekem azt csinálja, hogy a hozzáadott 4 ujjból csak egyet ismer fel, a többit valamiért nem. Kb. 2 hónapja kezdte, de eddig semmi sem segített rajta...
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #6740 üzenetére
Nekem a 4 működött, majd egyik napról a másikra mintha nem érzékelne.
-
Lite
őstag
Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki, hogy az ujjlenyomat-érzékelő megadta magát?
4 felvitt mintából egyet néha érzékel, a többi kuka.
Minden más hibátlan az "öregen"... -
Lite
őstag
Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre,de két kérdésben kérem a segítségeteket:
1. mi a legfrissebb szoftver a V10-re (német piacos,single sim)? Egy darabig wifin tudtam frissíteni, de kb. 1 éve azt írja, hogy a legfrissebb verzió van rajta és az utolsó ellenőrzés ideje nem változik, hiába kerestetek vele bármit...
2. hol lehet / hol érdemes H961N verziót beszerezni? Fontos lenne a dual sim...
Köszönöm!
-
Lite
őstag
Sziasztok!
Van a V10-re kifejezetten javasolt antivírus proggi?
-
Lite
őstag
válasz
.:Ádám:. #5098 üzenetére
Ha igazi, egy sötéték elég durva lenne...
Mondjuk, az eladó jónak tűnik, viszont furi, hogy nincsenek vélemények... De ahogy nézem, más eladóknál is ezen összeg körül mozog az ár. Szóval lehet, hogy ott már szabadulnának a készletektől...Update: közben ránéztem az értékeléseire, illetve egy másik eladó értékeléseire.
V10-re sehol sem panaszkodnak. Amit hamisítványként a legtöbbet felhoztak, az a Samu S5, LG G3/4, Sony Z3. De azok, a V10-hez képest tömegtelefonok...Egy picit olcsóbban viszont refurbished készülékeket adnak.
-
Lite
őstag
válasz
stemplar07 #5065 üzenetére
OK, ezt megpróbálom, köszönöm! Az lepett meg, hogy eddig otthon felcsatlakoztam wifire és simán ment. Most meg mindent ugyanúgy csinálok és nem...
-
Lite
őstag
Sziasztok!
Mi lehet a hibám, ha manuálisan keresnék szoftverfrissítést (20c van a telón) és csak keres, keres, mintha soha véget nem érne, de nem talál semmit? Eddig mindig gyorsan meglettek a frissítések...
-
Lite
őstag
Sziasztok!
A Casse-o-player-t próbálta valaki, hogy az milyen minőséget képvisel? A HiFi módot azonnal tudja kapcsolni, ott hallatszik a különbség.
-
Lite
őstag
És vannak a félig passzív / kezdő V10 tulajok, akik még csak olvassák a fórumot, tanulás és információszerzés céljából, csak néha kérdeznek, de mégis érdekli őket a fejlődés iránya, pláne, ha egy tényleg jól eltalált telefon jövőéről is szó esik...
Bocs, hogy belevauztam!
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4394 üzenetére
Pedig jó lenne vmi normális. Ott is volt több. Ugyanaz a fejlesztője, mint az eredetinek?
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4379 üzenetére
Ha rákeresek az áruházban, többféle Messenger Lite van. Melyiket javaslod? Még soha, semmilyen messenger sem volt a telón.
Bolodok Karácsonyt mindenkinek!
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4286 üzenetére
Akkor ez ugyanaz az anyag, mint amit kaptam a QI matricával... De legalább méretpontos!
Köszönöm! -
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4280 üzenetére
Köszi!
Ha ez passzentos, akkor jó. Mennyire más az anyaga / tapintása, mint az eredeti?
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4277 üzenetére
Bocs, elnéztem. Hol vetted? Fekete ott nem volt?
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4274 üzenetére
De gyárit vagy utángyártottat vettél?
-
Lite
őstag
válasz
stemplar07 #4272 üzenetére
Én 1 hónapja kaptam meg. Nem javult...
A gyárit meg elég drágán mérték a németeknél... (12e körül volt). -
Lite
őstag
válasz
stemplar07 #4270 üzenetére
És az a hátlap méretpontos? Nekem szerintem ugyanonnan van, de műa, a gyári mintáját akarták megcsinálni, és az nem pattan rá hibátlanul...
-
Lite
őstag
Szia!
Köszönöm a tippeket! Annyit elfelejtettem odaírni, hogy csak offline zenehallgatás lesz, főleg elektronikus (de a régi elektronikus, azaz még hangszerek is voltak benne) zenékre keresem.
És ami még fontos lenne, hogy a lejátszóval a zenéket azonnal törölni is tudjam a telóról.
-
Lite
őstag
Sziasztok!
Segítséget / javaslatokat kérek: nem túl sűrűn, de amikor igen, akkor jó minőségben szeretnék zenét hallgatni a telón.
Melyik a legjobb, ingyenes zenelejátszó (tudom, a PowerAmp a favorit, de én most ingyeneset keresek)?
Melyik fülest ajánljátok 20.000 alatt? (Ahogy olvastam itt és utána máshol, az RHA MA750 és a SM E80 tűnik a legjobbnak, de én most azok és a gyári közötti zónában keresgélek.)
Köszönöm!
-
Lite
őstag
Sziasztok!
Ilyen töltőpadot/dokkolót használ valaki?
-
Lite
őstag
Elképzelhető. Bár, ahonnan vettem, onnan eddig mindenki TIM-est kapott. Ez nekem se pro, se kontra, csak meglepődtem, mert (lehet, hogy figyelmetlen voltam,de) nem ez volt a jellemző itt a fórumon.
Mindenesetre örülök, remélem, minden rendben lesz és frissíteni is fog, ahogy kell... -
Lite
őstag
...és megérkezett! Azt hittem, TIM-es lesz, de nem. Mintha holland lenne. Legalábbis a dobozra vmi holland szervíz/forgalmazó (?) címke lenne ragasztva, de semmi szolgáltatói dolog. A matricáján DEU / EU feliratok.
Akkor most mit is kaptam? -
Lite
őstag
Sziasztok!
Azokat kérdezem, akik a mobilkereskedésnél vásároltak: ha nem volt készleten, mennyire volt esély, hogy megkapják a telót? Illetve ott is TIM-es készülékek voltak (aki ott vette)?
Nem akarok senkinek reklámot csinálni, ha valaki a kérdéseimet nem érzi helyénvalónak, elnézést kérek tőle. Pusztán info kell, mert nem jutok egyről a kettőre, izé, V10-re...
Köszönöm!
-
-
Lite
őstag
Sziasztok!
Hol lehet most olyan feketét venni, ami nem valami külföldi szolgáltatótól vásárolt, függetlenített példány?
(FELTÉTELEZEM, hogy az olasz Tim-esek ilyenek, de elnézést kérek, ha tévedek!)Az egyik üzletben megrendeltem, mert volt készleten (net és telefon szerint is), majd másnap már nem volt készleten és azóta sincs...
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2676 üzenetére
Igen, azt hiszem. A hivatalos képen 5 szín volt (fehér, bézs, fekete, sötétkék, világoskék). Ez nagyon dög lenne...
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2668 üzenetére
Én türelmes vagyok... Bár eredetileg a sötétebb kék lett volna a favorit (indigókék?), de az nem európai, ha nem tévedek.
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2665 üzenetére
Korai volt az öröm. Tegnap még volt, mikor beszéltem velük, ma meg hívnak, hogy csak fehéret tudnak adni...
Mondtam, hogy maradok a feketénél... Jól kezdődik. -
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2388 üzenetére
Hallgatva Rád és felhívva a boltot, volt fekete. Le is csaptam rá... Ha minden igaz, hétfőn én is klubtag leszek...
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2388 üzenetére
Ez jól hangzik... Köszönöm!
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2385 üzenetére
Köszönöm!
És itt minden stimmelt? Adtak maguktól mindent, vagy azért rájuk kellett szólni...? -
Lite
őstag
Sziasztok!
Én is most szeretnék belépni a klubba. Azt látom, hogy több helyen is egész korrekten értékesítik a telót, de tudtok olyan helyet mondani, ahol minden stimmel (frissítés, garancia, számla, és még amit nem olvastam vissza)?
Ha EU modell, akkor az csak fekete és fehér?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest