- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Az, hogy melyik a legfrissebb szofver verzió, ami OTA megérkezik a készülékre, az régió kód függő.
Megpróbálhatod LG Bridge segítségével is frissíteni a készüléket. (Lehetőleg a gyári kábellel.)Nem ismert olyan program rajta gyárilag, ami, ha nem naprakész, megakadályozná a frissítést.
-
E2E4
aktív tag
Nincs tudomásom ilyen lehetőségről.
Ezt majd a H961N típust használók megerősítik.Megjegyzés: Az előző hozzászólásomban az 1. válaszban a V30c-EUR-XX az EU-ban forgalmazott H960A-ra vonatkozik. Más régiókban ez a verziószám (régiótól függően) különbözhet, azonban a H961N készülékeken is az utolsó hivatalos fő verzió: Android 7.0 (Nougat).
-
.:Ádám:.
tag
Ott meg lehet a bootloop-os probléma bújik meg a háttérben. Mennyivel olcsóbb úgy? Belinkelnéd?
Mint a Xbox360 1. generációja, nem hiszem el, hogy 2015 és még mindíg nem tudnak normálisan gyártani dolgokat, a Note 7 öngyulladásáról nem is beszélve.
Cikk
[link]
Ezen jót röhögtem, megkellett volna rendesen tervezni és nincs baj. -
s4tch
veterán
A Hiby szerintem szépen szól, és tud hálózatról (samba, ftp) lejátszani. Számíts rá, hogy nem túl puccos a felülete, és túl sok beállítási lehetőség sincs, de legalább a hangja jó. Szerintem egyébként a Neutron szól legjobban; sajnos csak limitált ideig ingyenes.
Rengeteg klassz (kínai) füles van ebben az ársávban... A head-fi is tele ajánlásokkal, illetve helyben Ide nézz be, ízléstől függően fogsz kapni pontos javaslatokat. Én legutóbb egy ilyet rendeltem review-k alapján, bízom benne, hogy jó hangja lesz.
-
tag
A doboz oldalán a matricán az kell, hogy legyen LG-H960A. Biztos vagyok benne, hogy az van rajta, szóval semmi gond nem lesz vele.
@E2E4
Köszönöm az olvasmányt.
Valóban ezek után én is szkeptikus lennék velük szemben, de mivel a cég megalakulása (1+) óta követem mit művelnek nem aggódok, hogy "szart" csinálnak. Nem jobb a V10-nél, de jó telefon az OP3.
-
tag
Szia,
Partnero-tól vettem és TIM-es (olasz) készüléket kaptam. LG-nél simán tudtam regisztrálni. OTA-n jött egy 6.0-ás update, de a legfrisebb még nem jött, ami javítja a Qualcomm biztonsági rést.
Szerk.: Nekik volt készleten. Most hónap 25-én vettem, még aznap át is tudtam venni tőlük a boltban. Hívd fel őket holnap ven-e nekik. És bontatlan a csomag. Mindenképpen kérj tőlük számlát IMEI-vel.
-
GoneTom
tag
koxx:
Köszi, jónak tűnik, az ára sem vészes és a kártyaolvasó különösen tetszik. Az eladóval viszont remélem nem lesz gond, mert azért olvastam egypár negatív kommentet, pl, hogy nem a megrendelt termék érkezett meg (csak kiemeltem egyet).
A Lexar-os értékelések viszont pozitívak. Egy felhasználói értékelés van, ami azt írja, hogy a sebessége nem egyezik azzal ami fel van tüntetve...
Megnéztem a Lexar hivatalos weboldalát, ott is az van, ami az ebayen, szóval aki írta az értékelést nem tudom, hogy mit nézett....
Lite:
A dobozán van a hivatalos címke, amin az IMEI is rajta van, meg a szín is, stb... s ott van a TIM-nek a logoja. Meg a dobozban a papírok is olasz nyelven vannak, de csak ennyi. A telefon, mivel európai és mint kiderült kártyafüggetlen, ezért semmi másban nem különbözik a többi európai régiókódostól.
Ennek (mármint, hogy TIM-es) sem hátrányával, sem előnyével nem találkoztam még....
Elküldöm priviben, hogy hol vettem, ha esetleg még valaki kíváncsi rá, írjon...válaszolok, de lehet nem egyből
Fehérből több van, mert az arany (oldalélek) párosítással elég nőies... szépnek szép, de fiú lévén nekem nem kellene
-
MaxxDamage
félisten
Erre gondolsz?
(kép)
Ilyet akartam szerezni és is, de külön kérdeztem boltot és nem tudták beszerezni külön (nekem) csak a fehér és fekete közt lehet(ett) választani, anúgy Irelandból rendelve -135k körül van 6hó garral...és H961N 64GB-os széria(#2673) psg5: fogalmam nincs mi lehet, de ha annyira érdekel biztos rákérdezel és mondanak rá valamit (amúgy elérhető... most néztem árukeresőn és van feketében elérhető, normális áron is - (130k alatt)
L
-
MaxxDamage
félisten
Akkor üdv a V10 tulajok között előre is !
(#2661) psg5: szerintem a kutyát nem érdekli, hogy milyen nemzetiségű is ahonnan vagy akitől veszi... lényeg, hogy legyen megfelelő áron, új (független az alap szempont) , számla vagy gari doku (vagy 2in1) és a hivatalos 1év LG -nél gari érvényesíthető legyen, ha szűkség van rá.... mi kell más ?
(lehet kispista kft. is akitől veszed, csak a fenti dolgok legyenek adottak...)
Sok esetben a szolgáltatói telefonok amik nem kellenének számomra (mert egyrészt nem függetlenek, másrészt a szervizelés is rajtuk keresztül sokszor több hét mire a felhasználó vissza kapja a telefont...
V10 esetén a legjobb az, mikor személyesen felveszem az LG-vel a kapcsolatot és ha kell (önköltségen, futárral) fejúttatom a Bp.-i Váci útra a telefont és biztos kezekbe van !
Negatívum ennél a telónál? Ugyan már.... tökéletes telefon a világon nincs és nem is lesz... de a V10 közel van hozzá, a tökéleteshez! (ár/érték arányban is verhetetlen!)
L
-
E2E4
aktív tag
Szia!
Éppen most lett kitárgyalva darthsmoke fórumtárs jóvoltából a legideálisabb vételi hely.
(Szerintem ennyi pénzért, gyári LG garanciajegyes telefont senki sem vett még ebben az országban.)
Ha EU modell, akkor az csak fekete és fehér?
Igen, Magyarországon ez a két szín érhető el, melyek természetesen EU régiós modellek. (Lsd. Téma-összefoglaló, készülék-típusok.) -
MaxxDamage
félisten
Szia!
Mobilkernél újra elérhető a fekete
(én itt vettem G4 -em és V10 -em is , korrekt , csak ajánlani tudom!)L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest