- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stemplar07
őstag
válasz
Pityukaka #1733 üzenetére
Kiváló summázás ... november óta használom, egyetértek :-)
Ha lenne V11 megvenném ...
Bár nekem az általad leírtakon kívül a hifi is fontos, érdekes ,hogy az androidauthory a G5 B&O DAC-t kissé finoman, de nem a must wanted kategóriába tette . ...
http://www.androidauthority.com/lg-g5-bang-and-olufsen-dac-review-686953/
-
zack
nagyúr
válasz
Pityukaka #1083 üzenetére
Csak annak éri meg aki a hangjában levő potenciált ki tudja használni. De ehhez azért nem árt komolyabb fejes, füles. A RAM biztos nem hoz különbséget.
A plusz kijelző inkább innovatív, mint nélkülözhetetlen, de persze biztos van olyan, akinek hasznos.
Aksiban gyengébb a G4-nél, erre fel kell készülni. Viszont a külsőt tekintve, anyagminőségben jóval a G4 felett van. -
aTe014
aktív tag
válasz
Pityukaka #1076 üzenetére
Ahogy én gondolom, a V10 az akksi-időt kivéve mindenben jobb lehet, ezért tervezek én is egy G3-ról váltást.
A picivel nagyobb alapkijelző és másodlagos kijelző, és talán a hangchip az, ami lejjebb viheti az akksi-időt.
Kamerában egyértelműen jöbb a V10, már csak a manuális dolgokat nézni is.
A RAM pedig a multitasking során hatalmas előny (a kiskijelzőn elhelyezhető appok közötti váltás szerintem rettentően gyors lehet).
Youtubeon érdemes 6.0-t futtató V10-es videókat nézni.Üdv, egy leendő V10-tulaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest