- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
darthsmoke #5107 üzenetére
Ennél jobb kijelző?
Az érdekes... Mégis miben?
-
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #5105 üzenetére
Szabad tudni miért adtad el és mi lett az utód?
-
hito
nagyúr
válasz
darthsmoke #4925 üzenetére
Én mondjuk a Panasonic CM1-emet azért adtam el pár hónapja, mert 5.0.1-en állt meg a gyártó vele. Az már azért tényleg vérlázító. És került majdnem 300eFt-ba a telefon.
Engem annyira nem zavar az update hiánya, csak ilyen kirívó esetekben, ami már pofátlanság a gyártó részéről. -
Yondaime 四代目
tag
válasz
darthsmoke #4923 üzenetére
Na igen, asszony G5 nougatja isszonyatosan bugos volt, így downolva lett mm-re, remélem,ha egyszer megérkezik v10re az N a sok bugot kiküszöbölik.
-
hito
nagyúr
válasz
darthsmoke #4923 üzenetére
Ezek szerint vagy Nougat, vagy stabilitas?
Mutim imadja a Q702-t azota is
-
stemplar07
őstag
válasz
darthsmoke #4912 üzenetére
Alpha V4 (704) nekem működött a V10-en is ,és a V20-on is azt használom :-) a PA fórumon kérdeztem , március-áprilisban jön ki a végleges verzió .
Én elfogult vagyok a PA-al szemben , még ha a 24 bit outot nem is tudja ,csak a 48/16-ot akkor is a legszebb hangú player amit valaha hallottam, pedig megvettem a Neutront,Playerprot, Black, st. próbáltam megszokni őket .. de ez olyan mint a drog, mindig vissza tértem a PA-hoz.. -
MaxxDamage
félisten
válasz
darthsmoke #4912 üzenetére
Ezt szomorúan hallom/látom... sajnálatos Poweramp részéről !
Akkor lehet átpártolok "Neutron" -hoz... azt majd meglátom.L
-
válasz
darthsmoke #4537 üzenetére
én megpróbálnám a gyári akksival esetleg
-
tothak
tag
válasz
darthsmoke #4537 üzenetére
Ez sem kizárt, de ma nálam is merül, mint a veszedelem a telefon, illetve feleségem S6 edge telefonja is...
Szóval gyanítom, hogy itt inkább valami Android server oldali probléma van a dologban... -
darthsmoke
Korrektor
válasz
darthsmoke #4536 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem a gyári aksi van benne, hanem az itt is ajánlott 3500 mAh-s.
Most kikapcsolva töltöm egy elég erős (2A) töltővel, és fél óra alatt kb. 8%-ot töltődött, ami szerintem nagyon kevés.
Ez azt jelenti, hogy az aksi feladta? -
hito
nagyúr
válasz
darthsmoke #3298 üzenetére
-
Arween
senior tag
válasz
darthsmoke #3107 üzenetére
szuper
a matricát cserélted ki vagy vettél új komplett hátlapot?Ha az utóbbi kérhetek egy linket honnan?Én nem szeretnék matricát mókolni komplett hátlapot keresek ami működik is..
-
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #2397 üzenetére
Szerintem ez akkor jelenik meg ha zárolva van a kijelződ tehát fel kell oldanod,sztem,hogy ne tudja akárki elolvasni!
-
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #2395 üzenetére
Köszi, most még jobban sajnálom,hogy lecsúszott róla haver! Ennyiért nagyon jól jártál vele sztem, Üdv a csapatban!
-
d@minator
addikt
válasz
darthsmoke #2376 üzenetére
"hivatalos LG garanciapapírt és teljes csomagot adtak"
Piros-fehér füzetecskét kaptál nénivel az elején? -
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #2380 üzenetére
Nem is kell rugózni,ennyiért nagyon jó vétel sztem,haver most akar telefont venni gyorsan be is ajánlottam neki a V10-et meg ezt a boltot! Nem lesz semmi baja de nyugodtan viheted az Lg-hez nagyon korrektek!
A téma betűtípus kérdést passzolom én nova launchert használok! Ahhoz rengetek ikonkészlet van!
-
E2E4
aktív tag
válasz
darthsmoke #2378 üzenetére
Próbáltad OTA-n frissíteni?
Ha tényleg eredeti LG garancia jegyet kaptál, akkor az eladó az LG szerződött disztibutora, tehát a készülék regisztrálva van az LG FOTA rendszerében, így mennek rá OTA is a frissítések.
A garancia jegyen mennyi garancia idő van feltűntetve?
Van rá lehetőség, hogy feltöltsd a garamcia jegy szkennelt képét az érzékeny adatok kitakarásával?Ennyi pénzért, ilyen feltételek mellett V10-et venni, szinte hihetetlen.
Ha minden klappol, akkor lehet, hogy megfogtad az Isten lábát.
-
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #2376 üzenetére
Üdv! Lg-nek nem muszály az áfás számla főleg ha van eredeti garijegy! Viszont a hirdetésben 2 év gyári garit írt ami nem fedi a valóságot,mert csak 1 év! 2 év a szolgáltatós készülékekre van! Amúgy eu modell? H960A vagy N?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest