- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Hát ezt én sem, egyszerűen nevetségesek ezek az akkukapacitások. Bár hozzátenném a V40 sokkal jobban bírja mint a V20, de mégjobban bírná rendes akksival. Egy csomó gyártó kisebb házba bele tud tenni 15-20%-kal nagyobb akksit.
hcs57
A hangzásbeni különbség érzékeléséhez azért elég jó füles kell. Meg persze hallás és megfelelő zenei forrás (nem Spotify meg Youtube). Ég és föld egy hétköznapi telefonhoz képest. Már annak aki fogékony rá.
Az egyik különbség az lesz, hogy gyakrabban kapsz majd frissítéseket, Xiaomi nem olyan lusta mint az LG. Amúgy amikor elkezdtem használni a Xiaomit, ugyanazt mondtam amit te: soha többet drága telefon. Aztán az apróságokból azért rá kellett jönnöm miért drágább egy LG például, de ez megint egy szubjektív dolog. Ami engem zavart lehet téged nem fog. Nemrég én is nézegettem a Xiaomi és Huawei kínálatát, de az a fránya DAC!Pedig még jobban is néznek ki és egy csomó mindenben előrébb járnak.
-
-
.:Ádám:.
tag
Sajnos nem elég, elvileg az "OEM unlock" is be kell, hogy kapcsolva legyen a dev módban, hogy a fastboot-ot keresztül lehessen kernelt "égetni". Elvileg kell a bootloder nyitáshoz.
Be kellene kapcsolni és eljutni a menüben oda hogy tudjam bekapcsolni. Sajnos egyszer tudtam elérni fastboot menüt, azután zöldhalált kapott. It's dead Jim.
-
tag
XDA-n találtam egy megoldást.
Ha be van kapcsolva a telón az USB debugging (szerencsére be volt) akkor Lefele hangerőt nyomva tartva belépni fastboot módba és a verziónak megfelelő moddolt kernelt feltölteni a telefonra. Elvileg letilja a 2 Nagy magot, csak a 4 kicsi marad használatban ami elvileg visszahozza a telefont.
Vettem egy másik bootloopost 20k ért mert már volt szervizelve az enyém sárguló kijelzővel és 25k akartak kejelzőt cserélni garin kívül mert újra elkezdett sárgulni, ennyit megért az a másik, azon megpróbálom hátha vissza tudom hozni (bár azon USB debugging nem volt bekapcsolva xD)
Link az XDA fórumhoz
[link] -
tag
Nemtudom mi lehet a gond, lehet nem is HW probléma. Kezdett az akksi gyengélkedni 3 év után és volt amikor 15% kikapcsolt. Pénteken töltöttem fel kb 78%-ra és még az nap este behalt. A saját akksijával be sem kapcsol, de volt egy kínai backup akksim amivel bekapcsolt és elért a lock screen-ig aztán utána bootloop, vagyis LG logóig jut aztán meghal.
Az a baj mivel minden integrálva van a CPU-ba (SoC) ezért lehet mégis forrasztási gond lehet.
Néztem Aliexpress-en stencilt a procihoz, kb 3-USD elvileg a G4-es is jó hozzá mert a SoC ugyan az. Ha leszek annyira bátor mint a feljebb linkel indiai a videóban akkor megpróbálkozok újraforrasztással.
Vagy mélyhűtős trükk, vagy megvárom a telet.(GoT xD)
Akkor jobban jártál kicsit a mentésekkel mert a telkönyvem ragadt a telóbanHívni tudnak de nekem meg nincsenek telszámaim.
Sajnálom mert tényleg jó telefon. Mentve vannak a cuccaid akkor ne aggódj
Napi fotókat mentsed SD-re és akkor még azokat sem veszíted, nemtudom milyen gyakori a felhős mentésed. Azt nem tudom viszont a Nexus 5X-el voltak-e ilyen gondok mert az is SD808-as.
Sajnos Qualcomm nagyon elbaszta a SD810 gyártását és ez miatt a SD808 is megszívta. -
tag
Igen VAN jelentősége, beázásjelző. Amikor vinnéd a garis telefont szervízbe megnézik hogy ezek a fehér pontok elszíneződtek-e víz hatására. A hátoldaluk festett pirosra és amikor vizes lessz oldja a festéket. A szervíz meg visszadobja a telefont javításból mert eláztattad és azt nem garizzák.
Persze ha nagy páratartalmú helyzetről van szó akkor a telefon beázása nélkül is elszineződhet. -
MaxxDamage
félisten
V30-m ki tudja mikor jön vissza, így addig a V10-m használom
(#6766) gjoco1: Meglepő, hogy mennyire bírja és milyen gyors!
V20-ra köröket ver gyorsaságra és üzemidőre is. /még a gyári battery van hozzá használva, amit még az LG adott második körben 2016 vévén, 2017 elején/ de van 2.-ik gyári battery-m is hozzá ha kellene -
Ixion77
addikt
Az enyém is jó. Volt. Ma reggelig. Ma ugyanis minden előjel nélkül megadta magát. Először csak lefagyott boot közben. Aztán már be sem akart kapcsolni. Később jött egy "This device is corrupted" szokatlan üzenet. Következőre a zöld halál. Most pedig már egyáltalán nem is reagál semmit semmire: kikapcsolva marad bármit teszek. Mintha csak direkt öngyilkosságot követett volna el.
Ez egy időzített bomba volt. A családban négy telefon az LG-től, mind a négy teljesen meghalt legkésőbb 3 éves korára. 10+ éves Alcatel, 8 éves samsungok, Oneplus One, mind működnek a mai napig. Az LG-k meg mind meghaltak. Részemről soha többé LG telefon. Remélem, csődbe is megy a telefon részlegük. Megérdemelten. -
atike
nagyúr
Nálam aktív, mindennapi használatban van. Maximálisan meg vagyok elégedve vele.... Nézném az utódot, de nem találtam még olyat ami megfelelne... Nyilván a fizetésem duplájáért lenne, de annyiért meg nem fogok venni telefont...
Szóval nálam maximálisan minden rendben vele, imádom, használom.
-
Outblast
tag
-
szatyi1006
csendes tag
Én felmentem Pestre a Váci útra. Megmondtam, hogy a telefon tegnap este újraindult és hogy az LG logonál tovább nem megy, elkérte az adataimat, a telefont, aksit, hátlapot és a számlát és le is adtam szervizbe. Meg hogy postával szeretném megkapni, mert nem vagyok Pesti. Szóval ha te is így teszed megcsinálják, szerintem.
-
atike
nagyúr
Szerintem ez konkrétan gáz...
De köszi azért a tippet, lehet lesz akit érdekel.
Ennyi erővel itt a ájfón képernyőbe-belógó-szenzor app is...
-
atike
nagyúr
Szóval van a V10 alapból és mellé 2 db G3 tartaléknak? Azaz a tartaléknak is van tartaléka...?
Milyen vészhelyzet indokolhatja ezt - atomháborúra készülsz...?
Amúgy ha anyagilag meg fogom tudni engedni én sem fogom eladni...
Mondjuk nekem nem tartaléknak kell, hanem megörökli a kisfiam - így is imád Youtube-ozni rajta - jobban mint a tabletjén...
-
parts
tag
Basszus... Működik. Igaz, hogy még csak egyszer próbáltam az előbb, de amint beleszóltam, felvette. Jó, a fél másodperc lehet, hogy benne van, de na. Miért nem lehet a verzióváltásnál részletesebb listát közölni a változásokról, esetleges új ficsőrökröl?
Úgy kell mindent összevadászni fórumokról, stb.
@MaxxDamage:
-
MaxxDamage
félisten
Nos el kell, hogy mondjam, lehet nálad van a hiba.
1. a telefont a fülemhez emelem és csak attól/azért nem kapcsolja a vonalat
2. de ha beleszólok (mikor a fülemhez emeltem) , hogy haló (vagy bármit) akkor instant kapcsolja a vonalat és a másik fél hallja is aztJó kis megoldás, eddig ezt nem is próbáltam és ezután csak ezt fogom alkalmazni, ha hívnak.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
Fontos, hogy a külföldön vásárolt készülékek esetében nem érvényesíthető a plusz második év szavatosság amit az
itthon vásárolt készülékek esetén van lehetősége. Bízom benne, hogy tudtam segíteni. ---->> Miért, van itthon 2.-ik év?(max.a 200k-s áron vásároltra van, amit Euronics meg MM és társaiban lehetett kapni...)
MD
L -
zoleeno1
veterán
En meg tudom, hogy az, legalabbis nalam, mert 1.5 evig semmi gond nem volt vele, amint feltettem a nougatot, mar aznap produkalta. Csak akkor meg azt hittem a trekomnal van valami halozat karbantartas. De nem, azota is csinalja. Most mar azt is tudom, hogy csak akkor, ha be van kapcsolva az lte. Ha nem talal lte jelet, nem tud vissza allni masikra. Amikor kikapcsolom az lte-t megszunik ez a problema. 3g-rol siman oda-vissza all gsm-re. Ja es lte-vel sem mindig produkalja, de elegszer ahhoz, hogy idegesito legyen...
-
parts
tag
Köszönöm, de ahogy az első véleményben is írták, leáll, és nem is vette fel a hívást
. Már a telepítés után kiírta, hogy nem biztos, hogy működni fog. Már próbáltam a Nougat telepítés után párat, de egyik sem működött. Mindegy, remélem még kapunk frissítéseket. Azért Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest