- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
-
parts
tag
Hát sajnos mégsem akar működni a módszer, vagyis csak úgy, ahogy beleszólás nélkül is néha sikerül. Ha újraindítás után próbálom egymás után két-háromszor, akkor működik. Utána meg nem reagál sehogy sem. mintha valamilyen folyamat nem tudna felébredni a Doze után. Pedig még a Bejövő hívás fogadása is ki van véve az akkumulátor optimalizálás alól.
-
gjoco1
addikt
Csak azért furcsállom azt a "módszert",mert azért nagy ritkán Nekem is elkapja,de úgy,hogy nem kell bele szólnom.Fülemhez kapom egy-két másodperc és és felveszi.DE mondom ez 100 ból egy-kettő.
Szóval szervíz.Már csak azért is,mert közben beugrott egy másik gubanc is Szombaton.A másodlagos kijelzőn a dátum-óra random olyan halvány(félhomályban teszteltem),hogy alig látom.Van,hogy normálisan világít,de ez is 100-ból 1-2.De ez igaz természetes fénynél is.Meg vagyok átkozva,mert Júliusban cserélték a fényérzékelő szenzort és az átvezető fóliát+hi ic-t.adamcsik,igen közben el gondolkodtam és valóban az lesz.Ha piros,ugrik a gari......
-
-
MaxxDamage
félisten
-
-
Arween
senior tag
Végigolvastam a másik fórumot is,ott sem csinált senki B20-beállítást,szóval ez egy olyan dolog amire elvileg van megoldás csak senki nem tudja megcsinálni
Megkérdeztem a hardveraprón is jó pár szoftvergurut senki nem vállalja el .Így már csak tényleg halkan kérdezem meg szerintetek mennyire vad ötlet az Lg-hez fordulni ez ügyben?
Jelenleg nem nagy gond még mert UPC-mobil egyébként is csak a +g-t tudja de azért nyugodtabb lennék ha a 2 sim-es verzióra a jövőben megoldható lenne ,nem nagyon tervezném a V10 cseréjét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest