- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
-
gjoco1
addikt
Meg kellene kérdezni az LG-t a Váczi úton,van-e Nekik normális akku........
Egyébként ismerős a púpos akku jelenség.Nekem a G3-am akksija púposodott fel a múltkor,de az érthető,mert már 4. éves.Még szerencse,hogy van tartalékom(még original).Igaz nem használom,hanem a V10-et,de a vész esetére jól jön. -
E2E4
aktív tag
-
-
ronaldo
őstag
Én azt tapasztaltam, hogy klasszikus értelemben vett beégés nincsen, tehát nem marad ott permanensen.
Viszont ha nagy fényerőn, sokáig ugyanazt nézed és utána átlépsz másik tartalomra, akkor a körvonalak, ikonok megmaradhatnak rövid ideig. De ha kikapcsolod a kijelzőt (elrakod a telefont), majd fél óra múlva előveszed, semmit nem tapasztalsz már ebből.Viszont a technológiai háttere baromi érdekes, mert megdöbbentő módon ha képernyőképet mentek ki ekkor, akkor a képernyőképen is látszanak a szellemképek
-
ronaldo
őstag
Típushiba... Viszont az érdekes, hogy ha látod a szellemképet a kijelzőn (nagyobb fényerőn már 20p használat utána előjöhet), és kikapcsolod a kijelzőt, egy idő után "magától" eltűnik.
Én is gondolkodtam a szervízen emiatt, de munka mellett nem volt erőm szenvedni vele. Ráadásul pont ebből kifolyólag, napközben sokszor órákig nem tudom elővenni a telefont, így ezek a beégések (nem azok, mert eltűnnek) elmúlnak, mire legközelebb kézbe veszem.
Ennek ellenére gáz a dolog, szerintem egyébként az lg display olyan hibája, (talán inkább sajátosság), amiről a gyártó tud, de valamilyen kompromisszumos megoldás lehetett. Nálam kb. 6 hónap után jelentkezett először a jelenség, addig semmi ilyen nem volt.
-
Bodagreg
csendes tag
-
stemplar07
őstag
Nem egyáltalán nem mondhatom, hogy sokkal jobb , kivétel az aksit ! +1,5 óra sot a V10-hez és 24 óra biztos üzemidő .
Az AMP gyengébb a V20 -nak, de a hang és a torzítási adatok jobbak , ez csak nagyon vájt fülüek veszik észre . Maga a rendszer sebessége kezelés stb. hasonló mint a V10 volt anno--a Nugát ellenére...) ( nekem volt 961N és 960A- is ) Talán a telefon modem része is jobb, illetve itt nincs a V10 960A esetén itt is leírt LTE esetén lévő hálózat dobálás ... az engem azért frusztrált erősen . Jó kis telefon a V10 még mindig. Az viszont dühítő ,hogy a frissítésekkel leálltak ... de ezzel a V20 is így lesz gyanítom.. -
MaxxDamage
félisten
Mind1 mire készül el (patika állapotú D802 G2-t (2GB RAM , 32GB ROM) beszereztem másodlagos telefonnak, 6.0.1 már rajta is van és jó kis telefon
)... telefonba mondták, ha a javítás költsége meghaladja az értékét, akkor csereutalványt adnak.... pff. mondom neki, hogy kétlem én, hogy arra lenne szűkség... csak szoftver csere (jobb esetben) és memó kártya csati/foglalat csere, töltőkábel csere (kb. ennyi) és ezek nem olyan költséges dolgok, hogy cserélni kelljen....
Én felküldöm a teljes csomagot, ahogy vettem (eredeti számla/doboz, battery, töltő adapter+kábel , bontatlan QuadBeat 3 füles , dokuk , stb... mindent és egy dokut is küldök a csomagban, IMEI szám szerint, tel. megnevezés, szoftver verzió , tartozékok, doboza (állapot szerint mindent) és külön az elérhetőségi adataim is le vannak írva, (nyomtatva , aláírva, dátum, stb..) és eredetit küldöm, másolat nálam marad (és ez is jelölve van *-ozott rész) stb..stb..
(így a tuti és korrekt) ... szeretném visszakapni azt és ahogy elküldtem minimum.
(#4151) stemplar07: Mindenképp megírom majd, mi a helyzet vele..
Futárt sem rendeltem még meg, de a csomagot már össze készítettem, majd Kedden jön érte a Futár előre láthatólag.L
-
aTe014
aktív tag
Hogy egy kicsit ON is legyek:
LG V20 vs LG V10 - Speed Test!Csak nekem használhatatlanra tört össze, így csak akkor rendelték meg az alkatrészt, amikor leadtam. Szerintem 3-4 munkanap mindenféleképpen kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest