- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltn
senior tag
válasz
Giorgio7105 #5964 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék. Sajna nekem sem hozott megváltást a 7es droid. És a kedvenc funkcióm eltűnt a tárcsázóból.
Raknám vissza a 6ost.A 63-as hozászólásra válaszoltam volna igazából.
-
rejtettlampa
tag
válasz
Giorgio7105 #5827 üzenetére
Ez a Themex tényleg jó, viszont egy ikont nem tudok vele cserélni, méghozzá az alkalmazások ikonját a dokkon. Erre is van valami megoldás? Mert elég hülyén mutat, ha lecserélem az összes ikont valami dizájnosra, az az egy meg ott virít középen, ami nem olyan!
-
akooos
veterán
válasz
Giorgio7105 #5820 üzenetére
-
akooos
veterán
válasz
Giorgio7105 #5816 üzenetére
Play áruház, themex app. Letöltesz és telepítesz a playből bármilyen ikonpakkot, a programmal exportálod a galériába, utána a cserélni vágyott ikonra hosszan nyomj, aztán engedd el, megjelenik a lila kis ecset, katt arra, majd jobboldalt az új hozzáadása felirat után válaszd ki, amelyik tetszik
-
Rickenstein
senior tag
válasz
Giorgio7105 #5725 üzenetére
A ROM-ok:
V10x: Lollipop
V20x: Marhmallow
V30x: Nougat
A végén az "x" helyett a betű pedig az alverziót jelöli. Pl. V20E -
Rickenstein
senior tag
válasz
.
-
rejtettlampa
tag
válasz
A Lollipop sem e verziószámú volt, hanem V10a. Most rákérdeztem a magyar Lg-nél e-mailban, elküldtem a linket is. Meg arra is rákérdeztem, hogy ha ez nem nekünk van, akkor mi mikor várhatjuk a Nugátot! Majd írok, hogy mit válaszolnak!
-
rejtettlampa
tag
válasz
Giorgio7105 #5723 üzenetére
Nekem független, de minden nap ráfrissítek, hátha jön, de eddig semmi...
Van olyan itt, aki kipróbálja ezt, ami a linken szerepel?
Elvileg az Lg weboldala, tehát nem hiszem, hogy valami buherált dolog lenne! Vagy rá kellene kérdezni az oldalon található elérhetőségen? -
rejtettlampa
tag
válasz
Giorgio7105 #5721 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Giorgio7105 #5620 üzenetére
Pontosan!
A szolgáltatói FW-k azok még át vannak szabva és szepitgetve a szolgáltató szerint.... (ami nekem nem igazán fekszik) ezért veszek inkább mindig gyári független telefont.. (ha veszek)MD
L -
gretzky77
veterán
válasz
Giorgio7105 #5620 üzenetére
Ezzel én tisztában vagyok! Költői volt a kérdésem csupán!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Giorgio7105 #5606 üzenetére
Arra gondoltam ami telorol elérhető lesz majd (gyári)
MD
L -
rejtettlampa
tag
válasz
Giorgio7105 #5606 üzenetére
Akkor az nem a H960a-ra van, hanem valami másik verzióra, nem?
-
gjoco1
addikt
válasz
Giorgio7105 #5578 üzenetére
Köszi a választ.
Igen a duplakopp lezárást az Én Launcherem(Total) sem támogatja.De nem is bánom.Megszoktam így,mivel kezdetek kezdete óta használom mindkét G3-on,úgyhogy nem hiányzik.Feléleszteni meg lehet kopp-kopp. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Giorgio7105 #5570 üzenetére
Nekem is van a V10 -hez millió kiegészítőm
Az akksi töltőt még nem is használtam, bontatlanul áll a fiókban , van 2 db Pierre Cardin bőrtokom (barna és piros) a Piros még ki sem lett bontva, barnát használom, meg van 2 db 9H kijelzővédő üvegem is (tartalék)
V30 -at én is várom és remélem EU-ba is lesz kapható (teljes mértékben) és nem ilyen visszafogott verzió...(#5571) gjoco1 : Köszi a megerősítést, akkor bátran használom (talán 5x ha volt eddig használva)
MD
L -
psg5
veterán
válasz
Giorgio7105 #5527 üzenetére
Nekem viszont tetszik. Nalam a kamera a fo szempont ami ugye most is rendben de ha egy picit csiszoltak rajta akkor meg kifijezetten. Nagy ugrast en sem varok, mert abban tok igazad van hogy a v10 is boven elegendo mindenre
-
gjoco1
addikt
válasz
Giorgio7105 #5505 üzenetére
Hát ez az,azért nem találtam még mindíg.
A "kollegának" nagy mákja volt......
-
rejtettlampa
tag
válasz
Giorgio7105 #5505 üzenetére
Mert egyedi és úgy gondolták, hogy emiatt nem lesz kapós! De nem baj, jobb is, hogy nem látom ezt minden második szembejövő emberke kezében!
-
rejtettlampa
tag
válasz
Giorgio7105 #5503 üzenetére
Jó a Huawei is, de nekem 2 év alatt unalmassá vált! Meg mobilok terén valahogy mindig szerettem az egyedibb telókat! Jó lesz ez na...
-
rejtettlampa
tag
válasz
Giorgio7105 #5501 üzenetére
Bízom benne. Én Huawei P8-ról jöttem. Az is jó kis teló, csak már kinőttem!
-
rejtettlampa
tag
válasz
Giorgio7105 #5472 üzenetére
Köszönöm, akkor majd ilyenek között keresgélek. E-bay-es vásárlásról tudtok valamit egyébként? Mennyire megbízható, érdemes-e onnan vásárolni, vagy inkább hazai használt piacon érdemesebb nézelődni? Valamint, tudtok mondani egy reális használt árat, amit érdemes kiadni egy ilyen telóért?
-
válasz
Giorgio7105 #5435 üzenetére
Nem tudom, hogy használod a telód, de én reggel 6kor kapcsoltam be, 98%-on állt, azóta folyamatosan mobilneten van és most tartok 60%-on
-
Aryon87
félisten
válasz
Giorgio7105 #5432 üzenetére
Tudom en azt nagyon jol
Akkora hype van korulotte hogy jaj. Csak azert vettem, hogy lassam mit is tud az istenitett telefon.. hat semmivel se tobbet mint barmi mas. A Honor 8 rohogve megfingatja.. Mate9 utan egybol feltunt, hogy a Samu lassabb joval.
G4, G5 is alazza sebessegben. Sot kameraban is van ami alazza..
S7e 1 honapja vettem MM-ben, 1 hete vittem szervizbe. Valoszinu refurbish-t kaptam.. elso es utolso Samu volt. -
válasz
Giorgio7105 #5429 üzenetére
"Nagyon odatették az optimalizációt!!!
"
- ezzel az LG-nek soha nem volt baja. Ma sem érzem hogy bármiben is korlátozna a V10, maximálisan megfelel a mindennapokban
Kizárólag V20 vagy G6 (dual SIM és DAC változat) jöhet szóba utána.
-
Aryon87
félisten
válasz
Giorgio7105 #5428 üzenetére
Samut lassan minden seggreveri.. plane szoftveresen
Mondom ezt perpillanat S7e tulajkent.. -
E2E4
aktív tag
válasz
Giorgio7105 #5423 üzenetére
Az lehet, hogy augusztusban már megjelenik az Android 8.0, de ez a tény önmagában nem sokat jelent, annak tudatában, hogy jelenleg (2017. június eleje!) az Androidos okostelefonok csupán 9,5%-a képes futtatni az Android 7.0 / 7.1-es operációs rendszert.
Véleményem szerint, - a V10 hardveres tulajdonságait nézve -, még ha meg is áll az Android főverzió frissítés a Nougat-nál, akkor is nagyjából még 3 évig tökéletesen helytállhat a készülék. Audiofil zenelejátszóként pedig még tovább is... (Ez utóbbi azért a legtöbb okostelefonra nem mondható el.)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Giorgio7105 #5375 üzenetére
Csak mire megjön egyből tokban és üvegben akarom tudni.
Bár lehet a tok felesleges lesz rá.
Most egy G4-em van, azt váltja majd a dualsim-es v10, már várom. (6.0 alatt is lehet b20-at aktiválni, vagy ha 5.1 alatt megteszem marad a konfig ?) -
válasz
Giorgio7105 #5370 üzenetére
én innen rendeltem, rendben volt minden
-
válasz
Giorgio7105 #5358 üzenetére
Nalam a 3oras sot sajnos mar jonak mondhato, s7e topikban nem ritkak a 6-8 orak, szoval vagy nagyon jo v10-et vagy nagyon rossz s7e-t fogtal ki
-
psg5
veterán
válasz
Giorgio7105 #5338 üzenetére
Érdekes...
Dual simre kell váltanom ezért keresek V10 leváltására valamit és már az S7-est is néztem, de ez most így tényleg...Lassan elgondolkozom a V10 dualon ha még létezik
Végre szintén valaki aki rájött, hogy a tokokkal ugrik a design -
Aryon87
félisten
válasz
Giorgio7105 #5338 üzenetére
Nem mondtál újat akkor
1 hónapos az enyém, már szervizben van..
Amiket leírtál, pont ezek miatt "dobom" majd a telót. Szép meg minden, de ára van a törésnek. 90k nekem nem ér annyit, úgy hogy az előző telók puffantak párszor pofára is, és egyiknek se volt baja. Az edge nem bírná ezt ki.koxx: V20-ra akarok váltani, bár a ez a model se lenne rossz, pont a baromi jó design miatt is
Üzemidő nem izgatna, már megszoktam hogy mindegyik kaki. Nugattal meg pláne, szal annyira ne várjátok.
5 Nugatos telóm volt eddig, mindegyiknél visszaesés volt üzemidőben -
psg5
veterán
válasz
Giorgio7105 #5333 üzenetére
Bár szerintem is ethalon a V10, sosem volt jobb telefonom és bár nem ismetem az S7 edget eloben, de most meglepodtem...
-
Aryon87
félisten
válasz
Priviben érdekelne a váltás oka
Bár sztem itt is leírhatod.
Felüdülés ilyet olvasni, hogy a híres S7edge-ről vált valakiAmúgy én is tervezem annak dobását, igaz V20-ra.
-
válasz
Gratula!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest