- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Nekem egy CaseMate tokom van, sokáig nem használtam tokot, mert egy ilyen telora nem esztétikus, de végül találtam rá egy tökéleteset. [link] Nagyon jól védi a telót, ha fejjel előre ejted akkor is, esztétikus, nem lesz tőle vastagabb és a fogása is sokkal jobb. Minap mikor mentem sportolni, bemelegítésnél véletlen eldobtam a telomat, zuhant egy jo 2 m-t , de égvilágon semmi baja nem lett, pedig képernyővel előre esett a salakra
. Nem tudom speedshopban árulják e még ezt, de azon kevés tokok közé tartozik amit megéri rátenni még egy ilyen telora is.
-
enginev3.0
félisten
Azt nem tudom, nekem le van fóliázva a készülék
-
Angel78
aktív tag
Hát nem tudom ti mit csináltok vele, de nálam aktívabban nem sokan használják ezt a telót.
Reggel 5-től éjjel 11-ig folyamatosan nyüstölöm, tokból ki-be, farzsebből ki és vissza, íróasztalon ide oda pakolászás, a kezemben folyton, online flash game, email, non-stop skype, szövegelés stb, stb.
és semmi, ismétlem semmi kopás, foltosodás nincs a cuccon. Tökéletesen gyári állapot!
Csak az aksit kell napi majd 2x etetni
Ja és ez Augusztus közepén vett ezüst One.... The Best Phone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- HP 635 laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged