- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Nekem egy CaseMate tokom van, sokáig nem használtam tokot, mert egy ilyen telora nem esztétikus, de végül találtam rá egy tökéleteset. [link] Nagyon jól védi a telót, ha fejjel előre ejted akkor is, esztétikus, nem lesz tőle vastagabb és a fogása is sokkal jobb. Minap mikor mentem sportolni, bemelegítésnél véletlen eldobtam a telomat, zuhant egy jo 2 m-t , de égvilágon semmi baja nem lett, pedig képernyővel előre esett a salakra
. Nem tudom speedshopban árulják e még ezt, de azon kevés tokok közé tartozik amit megéri rátenni még egy ilyen telora is.
-
enginev3.0
félisten
Azt nem tudom, nekem le van fóliázva a készülék
-
Angel78
aktív tag
Hát nem tudom ti mit csináltok vele, de nálam aktívabban nem sokan használják ezt a telót.
Reggel 5-től éjjel 11-ig folyamatosan nyüstölöm, tokból ki-be, farzsebből ki és vissza, íróasztalon ide oda pakolászás, a kezemben folyton, online flash game, email, non-stop skype, szövegelés stb, stb.
és semmi, ismétlem semmi kopás, foltosodás nincs a cuccon. Tökéletesen gyári állapot!
Csak az aksit kell napi majd 2x etetni
Ja és ez Augusztus közepén vett ezüst One.... The Best Phone
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboozzal, 1 Év Garancia!
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetle, Töltővel, 1 É Garanciával!
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest