Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Nekem egy CaseMate tokom van, sokáig nem használtam tokot, mert egy ilyen telora nem esztétikus, de végül találtam rá egy tökéleteset. [link] Nagyon jól védi a telót, ha fejjel előre ejted akkor is, esztétikus, nem lesz tőle vastagabb és a fogása is sokkal jobb. Minap mikor mentem sportolni, bemelegítésnél véletlen eldobtam a telomat, zuhant egy jo 2 m-t , de égvilágon semmi baja nem lett, pedig képernyővel előre esett a salakra
. Nem tudom speedshopban árulják e még ezt, de azon kevés tokok közé tartozik amit megéri rátenni még egy ilyen telora is. -
enginev3.0
félisten
Azt nem tudom, nekem le van fóliázva a készülék
-
Angel78
aktív tag
Hát nem tudom ti mit csináltok vele, de nálam aktívabban nem sokan használják ezt a telót.
Reggel 5-től éjjel 11-ig folyamatosan nyüstölöm, tokból ki-be, farzsebből ki és vissza, íróasztalon ide oda pakolászás, a kezemben folyton, online flash game, email, non-stop skype, szövegelés stb, stb.
és semmi, ismétlem semmi kopás, foltosodás nincs a cuccon. Tökéletesen gyári állapot!
Csak az aksit kell napi majd 2x etetni
Ja és ez Augusztus közepén vett ezüst One.... The Best Phone
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem tudom speedshopban árulják e még ezt, de azon kevés tokok közé tartozik amit megéri rátenni még egy ilyen telora is.