- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ingyom
csendes tag
válasz
Badboys #34036 üzenetére
Kösz a gyors választ. Közöltem az álláspontot, miszerint szarul fogja a telefont beszélgetés közben. Jól megkaptam a magamét, mert nem szokott hadonászni vele beszélgetés közben, meg egyébként is én dumáltam rá HTC-re. Ugyanakkor, én is furcsállom a dolgot. A kihangosító billentyű a képernyő alján van, el nem tudom képzelni hogyan sikerül megérinteni. Szép napot.
-
Ingyom
csendes tag
Üdv. Minden htc felhasználónak. Előre is elnézést de, nem rágtam át magam a 30x ezer bejegyzésen. Régi htc motoros vagyok, most egy M8-at bökdösök. A probléma az oldalbordám m7-ével van. Beszélgetés közben feléled a képernyő, és össze-vissza tapicskolja a fülével. Hol kihangosítja, megszakítja a hívást, hol bekapcsolja a repülő módot, stb. Az igazság az, hogy én nem tudom reprodukálni a hibát, ha én próbálom minden ok. Lefutattam a htc function test-et, és a közelség szenzorral semmi gond. Mondtam neki, hogy user error. Valaki találkozott hasonló problémával. Szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest