Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Hajszál karcok sincsenek a telefonon?
A nejem a One mini telefonját csak egy hónapig nem tartotta tokban és összeszedett vele jó pár hajszál karcot.Meg aztán, ha a zsebedben tartod, akkor ugyanúgy nem látszik, hogy "milyen szép" a teló, szóval akár lehet tokban is. Próba kedvéért rendeltem egy Nillkin tokot hozzá pár napja, mert olcsó volt, de szerintem az ilyen jellegű védelem nekem sem fog bejönni, nem azért mert csúnya lesz tőle a telefon, hanem mert vastagabb lesz tőle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- iPhone 16 Pro Max 512gb tökéletes állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest