- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hurrikan #8312 üzenetére
ez baj....
de baj az is, hogy a zene app-ban nincs lehetoseg meret szerinti szuresre.
kb. 200 felesleges kis hang van benne (pl. navigaciobol) amit sehogy nem lehet a listabol kivenni(#8313) zack!
minden uj bazisu romban (legyen az google, vagy viper, vagy mas) ez hiba, de csak a nehany napja megjelentekben van jelen. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hurrikan #8307 üzenetére
ez nem az!
itt 2 faja ertesito hang van:
1.) fogadott uzenetek ertesito hangja
2.) elkuldott uzenetek ertesitesi hangjaDE nekem (ahogy irtam a problema felvetesekor) a kezbesitesi jelenteshez tartozo hang megvaltoztatasa kellene, mert az megegyezik a bejovo sms hanggal.
ezt viszont nem tudom megvaltoztatni, csak vagy bekapcsolom, vagy pedig ki.
(beeallitasok, szoveges uzenetek, kezbesitesi jelentesek) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hurrikan #8272 üzenetére
igaz nem vagyok régi one felhasználó, de ezt cáfolnám.
nekem jó pár napja van fent a viper rom (szigorúan "gyárilag" beleépített kernellel) és hibátlan!
legalább is nekem ...(#8278) zack!
ez előző viper romban még benne volt ez a funkció, de a tegnap megjelent frissítésben már eltűnt.
szerintem valami általános hiba lehet, mondjuk eddig míg nem jelezted észre sem vettem...(#8277) adam.zoltvai!
nekem nem tatszik....elveszi a kecsességét, az alakját a telefonnak.
ha megtehetném, nem is tennék rá tokot. -
Loboda
senior tag
válasz
hurrikan #6404 üzenetére
1. Elvileg ha mozgatod a készüléket nem kapcsol ki a kijelző!
4.1.2 alatt nálam se müködött rendesen, 4.2.2-alatt tökéletes (Android_Revolution_HD-One_)!
4. Működik! S-OFF mindenhez elég ,nem csak a roothoz! És nem jár garancia vesztéssel mert vissza állítható az eredeti állapot!
5. Talán hónap vége felé! Kivéve a főzött romokat, ott már van! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hurrikan #5457 üzenetére
en nem tudom, hogy milyen termekeket vettel, de nekem egyikkel sincs/sem volt bajom. (mikro, porszivo, tv-k, telefonok, mondjuk mindbol a magas, csucskategorias van)
egyebkent a szervizrol volt szo, az pedig a legjobb, sot paratlan.a htc-vel viszont eddig nem volt szervizes tapasztalatom, de az biztos, hogy alkatreszeket realis aron nem lehet hozzajuk kapni. (ebay-t hagyjuk...)
a diamond 2-hoz egy kijelzot kerestem...de brutal aron volt.ezen telefon eseten is remelem nem lesz hatrany az "egybehaz" , vagyis nem esnek neki szetszedegetni, hanem, mint az i-nel komplett cseret adnak, ha gond lenne vele.
mondjuk, hogy mi lesz garancia idon tul.....majd lejarat elott eladjuk! -
balika333
tag
válasz
hurrikan #5379 üzenetére
Most rendeltem én is egy fekete One-t. Ez az alkalmazás bezárás dolog aggaszt hiszen egy éve ezért adtam el a One X-et mert párhuzamosan a face meg a böngészés nem ment. Nagyon idegesítő volt.Mennyire jellemző ez a One-nál? Tehát egy YouTube Face böngésző trió megy egymás mellett újratöltés nélkül? Előre is köszönöm
-
Badboys
őstag
válasz
hurrikan #5276 üzenetére
Tegnap voltam egy T pontban volt három fekete. 72 órás cserét akartam,de nem cserélték. Azt mondta a szervizes és a főnök,hogy csak a pixel hibásakat cserélik,de azt is kizárólag akkor,ha az meghatározott számú és elhelyezkedésű. Tehát az illesztési hibásat nem cserélték-cserélik. Pedig nálam még a kijelző széle is olyan,hogy a köröm bele akad. A használhatóságot nem befolyásolja ez a lényeg. Az illesztési hibásat vissza küldik a HTC nek bevizsgálásra,ha kéred és az dönti el,hogy mi lesz vele. Ez volt az információ. Talán segítettem aki cserén gondolkodik. Ezek szerint a Webes rendelés bármennyire macerás talán jobb megoldás,ezeket figyelembe véve.
-
Exelsior
őstag
válasz
hurrikan #5262 üzenetére
HTC One S telómra nem egy játék van megvásárolva pl. a Most wanted, 9mm,mass effect,és nem támogatja a az új One-t, Andreno-s chipes mind a kettő telefon.
Elég szív fájdító hogy kifizettem érte pénz és nem érhetem el a játékot legális úton de még sok esetben illegálisan sem.
-
Exelsior
őstag
válasz
hurrikan #4890 üzenetére
A cikk amit linkeltél és mellé a videó könnyet csal a szemeimre majdnem.
Rég óta van HTC telefonom és számomra még mindig ők a legjobbak.
Nagyon sajnálnám ha nem lennének többé. Nem csak azért vettem meg a One-t mert jó hanem mert nekem fontos hogy a cég sikeresen legyen a jövőben és mivel már tudtam hogy bajban van.
Igaz csak egy készülékkel tudtam besegíteni de ez is valami.
-
-
Loboda
senior tag
válasz
hurrikan #4739 üzenetére
Nem, pc-ről 400 mA körül tud, hálózatról nem néztem, de kb 800mA körüli az érték!
A képen lévő értékeket közvetlenül a pc-re való rádugás után mutatta, majd szépen felment 400mA-ra!Most beállítottam egy perces frissítésre, 400mA-t mutat!
A gyári hállózati töltője 1000mA-es, de 900mA fölötti értéket még nem láttam tölteni! -
Loboda
senior tag
-
-
válasz
hurrikan #4212 üzenetére
alapos teszt, és a terjedelméhez képest, hibát is alig találni, ritka az ilyen, gratula!
bízom benne, hogy a napokban kiadott 10.1.1.a.1.253 firmware verzióval is tesztelted, nem csak a 10.1.a.1.434 verzióra gondolsz, ami bár javított a fehéregyensúlyon a 10.1.a.1.350 verzióhoz képest, de közel sem annyit, mint a legújabb firmware!
a kamera tesztjét szintén érdemes elvégezni az új firmware verzióval, nem túlzás azt mondani, hogy ég és föld lesz a különbség a fényképek között!Badboys; ennyire nem sarkítható le a dolog a samsungra, mert egy köztes cég csinálta a one lejáratást, akivel a módszer(ek) miatt bontotta a szerződést a samsung, de ettől függetlenül elnézést kért...stb.
BroCreSt; ezért is írtam feltételes módban, mert a t-mobile jellemzően nem szokott szőrözni, sokszor akár a jogszabályoktól is eltér az ügyfél számára kedvező irányba - ha azt hivatalosan megteheti -, de attól még előfordulhat, hogy nemet mondanak valamire, mert jogszabályilag akár azt is megtehetik.
a leggyakoribb példa; amennyiben nem náluk vásárolt készülék miatt kell sim kártya csere (micro, nano), akkor elvileg fizetős a dolog, de nagyon sokszor jófejek, és díjmentesen cserélik, pedig nem lenne kötelességük!
nem akartam leírni, de akkor már mindegy; más üzletekben is ez a helyzet, mondta a csávesz, hogy az általunk kibontott három one is megy majd eladásra, nézzünk meg nyugodtan bármennyit, bár mi nem visszük el, ha van rajta pixeles, illesztési...stb hiba, de sokan nem nézik ennyire, szóval őt nem igazán érdekli a dolog...
ezért is kérte meg a haver, hogy menjek el vele, és nézzem meg, illetve teszteljem le alaposan az általa megvásárolandó telefont, mert nagyon szeretne ilyet, de több ismerőse is vett hibásat, és nem szeretne ilyenbe belefutni.
nem beszéltem le a típusról, hiszen az ő döntése, de nagyon bosszantó, hogy ilyen rossz a problémás arány... -
markyy18
aktív tag
válasz
hurrikan #4202 üzenetére
Igen nekem cserélte a speed a készüléket minden szó nélkül. Mikor volt raktáron egyből küldtek egy magyar garisat az EU garis helyett, szóval én elégedett vagyok. Volt 5 pixelhiba amit találtam. Elméletileg a 3 hiba/cm2 a kritérium de azt mondta az eladó h a 3 napos cserénél nem szőröznek annyira cserélik és kész pixelhiba esetén.
Amúgy aki T-től vette webshopon annak 8 munkanapja van a cserére. Tudom biztosra mert tavaly mikor One X-et vettem webshopon és az is pixelhibás volt pont a 8. napon vittem vissza és cserélték azt is szó nélkül.
Egyébként az h webshopon van raktáron semmit nem jelent ha a boltba ahová visszaviszed nincs raktáron.
A webshop és az üzletek két külön szálon logisztikáznak. -
válasz
hurrikan #4200 üzenetére
azért csak óvatosan azzal a 3 napon belüli cserével, mert van egy fontos kitétel a jogszabályban;
Amennyiben három munkanapon belül érvényesítjük csereigényünket, az eladó nem hivatkozhat az aránytalanságra, hanem köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
vannak/lehetnek bosszantó hibák, amik nem feltétlenül akadályozzák a rendeltetésszerű használatot...
nem okés, hogy a negyedik kibontott készülékre lehetett azt mondani, hogy egyáltalán nincs vele probléma!az s4 anyaghasználata nem vészes, legalábbis nem mindenki ódzkodik tőle annyira, illetve sokan csak rámondják, de nem is próbálták még, csak a régebbi szériák alapján általánosítanak, a z kijelzőjéről meg akkor mondj véleményt, ha már láttad az új firmware verzióval, amibe bekerült ilyen kalibrációs lehetőség, mert mint kiderült, nem is a kijelzővel volt ott probléma;
a z kamerája dettó, mint a kijelző, az új firmware verzió alatt jelentősen jobb lett, szóval nem a hardverekkel van probléma, hanem szoftveres volt a nyűg, amiket gyorsan javítottak.
a one esetén a pixeles hibákat, meg a problémás összeszerelést nem fogják javítani új firmware verzióval...GyureX; webshop útján rendelted, vagy üzletben vásároltad?
-
Zolik
senior tag
válasz
hurrikan #4202 üzenetére
Valaki írta, hogy neki nem akarták cserélni, sőt az eladó azzal riogatta őket, hogy azt neki fogják a fizetéséből levonni! A végén a márkaszervízzel hivatták fel a boltot mert az eladó megtagadta a cserét. Legyen igazad, de félek sokak be fognak dőlni a szokásos eladói dumának.
-
-
Coyote2000
őstag
válasz
hurrikan #4099 üzenetére
persze, 91 ropi, Kínában, a soron...
2012-es adat: 0.6 USD órabér (igen, 60 cent).... ha 8 órával számolod és 20 munkanappal (mondjuk ez tuti több mint 8 óra és nem csak 20 munkanapot melóznak) akkor kb 100 dollárt keres egy sori dolgozó havonta, ami 20-25ezer forintra jön ki...
Ukrajnában 30.000 Ft a minimálbér, összehasonlításképp.
-
robit74
tag
válasz
hurrikan #3912 üzenetére
Nem kell, hogy felhívjanak, mivel csak akkor hívnak, ha új vagy és előfizusat kérsz, vagy már van nem átvett csomagod tőlük. Ugyanis akkor egyeztetik a "hitelképességedet".
Én már többször rendeltem tőlük, ezért a rendelés leadása után kb. 2 órával kaptam tőlük egy SMS-t, hogy a rendelésem állapota "szálításra vár"-ra változott. -
-
szanyi20
tag
válasz
hurrikan #3908 üzenetére
Ohhh, tehát akkor most az fog történni, hogy akit felhívott a T és közölte hogy ÖN TÉVED, EZT A GYÁRTÓTÓL KAPTUK, szintén kap egy telefonhívást, hogy: Kedves Ügyfél, elnézést kérünk öntől, amiért kretének voltunk és még józan paraszti ésszel sem tudtunk rájönni, hogy a HTC One adatlapjára a HTC One X adatait raktuk. Szíves elnézését kérjük... Engésztelés képpen had küldjünk két db HTC One készüléket (Egy feketét és egy szürkét)... Vicc ez a Té
-
Red@Arc
tag
válasz
hurrikan #3912 üzenetére
2 hete vettem a fiamnak egy OneX-et, részletre, előfizetés megújításával. Nem hívtak fel (nem kellett kötbért vagy mit fizetnem), egyszer csak jött az email - két nappal korábban, mint a rendelés visszaigazolásában szerepelt - hogy mehetek a PPP-be átvenni.
Én 23-ra kaptam az előzetes visszaigazolást a One-ra, de remélem hamarabb átvehetem.
-
-
robit74
tag
-
mumk1
addikt
válasz
hurrikan #3591 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy van elég szabad helyed
, akkor 3 dolgot lehet megpróbálni.
1.
Beállítások/Alkalmazások/összes Keresd meg a Google Play Áruház és a Google Play Szolgáltatások appokat, mindkettőnél adatok törlése és kényszerített bezárás. Utána indítsd újra a készüléket.
Ez általában megoldja a Play problémákat.2.
Törölni kellene a cache-t. Ezt kétféle képen lehet, vagy fastboot alól kiadod a "Fastboot erase cache" parancsot, vagy elindítod a gyári recovery-t és amikor feltünik a piros háromszög, egyszerre kell nyomni mindkét hangerő gombot+power. A feljövő menüben megkeresed a cache törlést, a hangerő gombokkal tudsz navigálni, a powerral nyugtázni, pont ahogy a HBOOT menüben.3. Teljes gyalu.
-
joey04
titán
válasz
hurrikan #2928 üzenetére
Nem csak akkor jön az jól... De ettől még én sem szeretem az amoledet, az állítható szaturáció sem ér számomra sokat, de amiben jobb, azt érdemes elismerni, és nem lényegtelen apróságként beállítani. Nekem inkább azért nem érvágás a dolog, mert az ips fejetéje is nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mini-ITX
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Airsoft
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest