Új hozzászólás Aktív témák

• hurrikan

addikt

válasz bluekoli #5990 üzenetére

Érdekes.
    Nálam semmi ilyen nincsen.
    Minden betűt jól jelenít meg mindenhol. Viszont pár kérdés.

update: De mégis xD csak nem is tűnt fel

1. Az automatikus alvó mód mi takar?
    Nálam speciel annyit ér, hogy ha be van kapcsolva, és leteszem az asztalra, nem kapcsol le a kijelző... még 10-15perc múlva sem.

2. A zenelejátszó bárkinek is bármelyik számnál megjeleníti a dal szövegeket? Nekem soha egynél sem sikerült még előcsalnom. :(

3. Az albumban, az online részlegben nektek sem jeleníti meg az összes Picasa mappát? Mikor bejelntkeztem akkor belistázta az összeset elsőnek, ahogy görgettem lefelé, úgy töltötte be őket. Mostmár csak az első 5-6mappát tölti be. :(

4. S-OFF-ot etsztelte már valaki? Működik? Nemt eljesen vagyok vele tisztában, mert az OneX-emen a bootloader volt nyitva. Roothoz elég az S-OFF is?

5. 4.2.2-ről van valami hír? :)

6. A képeket, amikor szerkeszteni szeretnétek.
    Szerkesztés-Retusálás-Bőr simasága opcióra bökve nektek is azt írja, hogy "ezen a képen nem található arc"? Akkor is ez van ha a képet szinte csak arc(ok) töltik ki.

Bocsi ha valamelyikről volt szó, most telóról nincs energiám visszapörgetni. De holnaptól követem gépről, meg a tesztnek is nekiállok lassan. :)

Egyébként mostanában etsztelgettem az új funkciókat.
    Pl a változó sebességű videót, a dinamikus montázst-t, a nem kívánt járókelők eltávolítását, stb. nagyon kafa :)
    Az üzemidő pedig egyre jobb :)
    Legutóbb 2.5óra kijelző használattal 1n 2órát bírt :)
    Legtöbbször 3-5-4óra kijelzőhasználatom van, a 16órát ezzel is átlépem mindig :) de volt hogy 18-at értem el. :) fényerő automatán.
    Kamerával is teljesen elégedett vagyok. Tájképek esetén néha nem elég a dinamika tartomány HDR nélkül. Minden másban nagyon szuper. Makró fotók gyönyörűek, ahogy a videói is. :) éjszaka pedig verhetetlen, az EXMOR-R/RS-nél is jobb :) még a csillag teszten is átment :)

Új hozzászólás Aktív témák