- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Siri AI nélkül startolt el az iOS 27
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
62764 - 62701
62764 - 62701 62700 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Remélem, hogy a baromarc továbbra is ezzel fog védekezni, és soha többé nem kapja vissza a jogosítványát.
-
sherlock82
senior tag
Ez is tud bosszantó lenni -én sem örülök az ilyeneknek- de mentségükre legyen szólva, hogy lehet először mentek többsávos úton, illetve ők valszeg nem fognak ártatlanokat buszmegállókban letarolni, vagy drogosan a szembesávban frontális karambolt és tragédiát okozni.
Igen, nyílván ő biztos nem fog.

Tegnap reggel M7 Balatonirányába Érdig jutottunk mert baleset, ezt kikerültük Érd városába behajtva majd vissza m7 - en. Nemsokára már 5 km es torlódás volt, szerencsénk volt h időben elhagytuk a pályát .
Másik 2 különös jelenség.
Fényhídon megjelenik h baloldali , belső sáv megszűnik úton folyó munkák miatt, majd azt tapasztaljuk hogy kettő közutas kocsi áll a belső sávban, majd egy közutas ruhában lévő ember a totálisan kiégett füvet - a bal és jobb oldali sáv között füves területen - kaszálja.
Másik példa pár km el később a jobb oldali külső sáv megszünik, mindenki bemegy a belső sávba ,majd látjuk hogy a leálló sávban parkol kettő közutas kocsi és a munkások lent a mély árokban szedik össze a fa ágakat.
Nem értem ezeket a jelzéseket, sehol senki az utakon, nyílván biztonsági előírások vannak, hogy ne üssék el a szerencsétlen munkásokat, de ha sehol senki akkor miért szüntetnek meg sávokat hogy abban km eken keresztül ne lehessen közelekedni ?!
-
mefistofeles
veterán
Topik ellenpéldája pár nappal ezelőtt autópályán az érdi emelkedő körül középső sávban kb. 80-nal ment egy Dácia Duster és mögötte egy utánfutó volt vagy négy cefrés hordó és a kocsiban még három ember és vígan autóztak. Én elhiszem hogy nem siettek és hogy többen nem szabad menni ezzel a jármű szerelvénnyel de miért jó nekik ez hogy ott közlekednek és jobbról még a kamion is megelőzte őket.
Ez is tud bosszantó lenni -én sem örülök az ilyeneknek- de mentségükre legyen szólva, hogy lehet először mentek többsávos úton, illetve ők valszeg nem fognak ártatlanokat buszmegállókban letarolni, vagy drogosan a szembesávban frontális karambolt és tragédiát okozni.
-
Reggie0
titán
Topik ellenpéldája pár nappal ezelőtt autópályán az érdi emelkedő körül középső sávban kb. 80-nal ment egy Dácia Duster és mögötte egy utánfutó volt vagy négy cefrés hordó és a kocsiban még három ember és vígan autóztak. Én elhiszem hogy nem siettek és hogy többen nem szabad menni ezzel a jármű szerelvénnyel de miért jó nekik ez hogy ott közlekednek és jobbról még a kamion is megelőzte őket.
Felnek a kulso savban, tul kozel van a palya szele.
-
sherlock82
senior tag
-
NoLF
veterán
-
Reggie0
titán
A fényvisszaverő mellény (vagy más fényvisszaverő ruházat) viselése kerékpáron lakott területen kívül éjszaka, valamint korlátozott (rossz) látási viszonyok között kötelező.
kérdés, az új kresz mit mond majd.
én megelőzöm az ilyen "bajt" ha tekerek, világítok mindig.
bár már lettem lebaszva a fény miatt egy autós és már egy gyalogos által is, pedig egyáltalán nincs erős lámpám és azt sérelmezték, hogy a szemükbe világítok. bár a fény vetülete tisztán kivehető volt előttem az aszfalton...
En azt meg nappal is felveszem, ha nincs hoseg.
-
-=RelakS=-
veterán
StVZO szerű szabályzást a bringákra, hogy csak olyat lehessen használni, aminek fent le van vágva a fénye?
Bár szerintem egyesek mindent is megszólnának, amivel már lehet látni (példa), mert erősebb, mint az általuk megszokott dinamós szentjánosbogár.
Engem eddig kétszer villogtak meg, de az egyik esetnél egy hasonló retket teszteltem éjszaka, mint amit korábban linkeltem, csak abban 7 led volt, a másik esetben meg rettenetesen lobogott a lámpám, már engem is zavart ahogy ugrált a fénye. Szóval én mindkét esetet értettem, hogy mi a baj
-
tope
addikt
A fényvisszaverő mellény (vagy más fényvisszaverő ruházat) viselése kerékpáron lakott területen kívül éjszaka, valamint korlátozott (rossz) látási viszonyok között kötelező.
bár már lettem lebaszva a fény miatt egy autós és már egy gyalogos által is, pedig egyáltalán nincs erős lámpám és azt sérelmezték, hogy a szemükbe világítok. bár a fény vetülete tisztán kivehető volt előttem az aszfalton...
Sok rolleresnek fent (bőven 1 méteres magasságban) van (azért ezek az új ledes lámpák tudnak világítani) a lámpája, na azok konkrétan vakítanak sok esetben, tapasztalom én is, szóval van benne ráció, hogy ezeket sem ártana felülvizsgálni kressz szabályozás alatt.
-
NoLF
veterán
Ilyen vagy hasonló csodálatos lámpaszettel én már ragyogó napsütésben is kivilágítom magam.
Nem, mintha az autósokat érdekelné, így is elém hajtanak, stb, de azért felrakom őket a bringára.Amúgy kukásmellény vagy hasonló fényvisszaverő cucc volt rajtad? Ha nem, akkor lehet, hogy et sérelmezte. Egyed debilek szerint kb minden időben kukásmellényben kéne tekerni városon kívül, mert különben nem vesz észre
-
-=RelakS=-
veterán
Tényleg megér ez egy hosszú dudát?
Osszuk 3 fázisra az alkonyodás/napvég intézményét:
- még bőven és jól látjuk egymást, de már elkezdődött a folyamat, inkább vagyunk a nappalban, mint szürkületben, opcionális a világítás a kerékpáros részére
- most már azért illene szürkület kezdete
- egyértelmű a helyzet, kell és szükséges vitathatatlanul beléptünk az estébe.Megyünk egymással szemben mindenki a saját sávjában, gyér forgalom, az 1. és a 2. fázis közötti percek. Én bringán, világítás nélkül az utam úgy 2 perc múlva véget is ért épp, célbaérés okán az autós meg a papírautójában, előbb villant, majd egy jaú kövér, ~3 másodperces dudálás, telibe a fülbe.
Nem tudom mennyire van tisztában a saját kürtjének hangerejével és hatásával, de igen szívesen megmutatnám neki. Lehetne persze azt vizionálni, hogy iiiiismeretlenül is annyira szívén viseli a sorsom és a közlekedés dinamikáját is felelősen gondolta túl, hogy eképpen akar nevelni. De inkább van szó agresszív kiventilálódásról. Nem tudom mi a jó kurva anyját képzel önjelölt népnevelőként. Indokolatlan, káros.Duddantásra ésvagy villantásra teljesen igaza lett volna gondolom ez/ilyesmi volt a cél az egyéb területeken elért nyomorokat kompenzálandó. Minek kell ezt túltolni?
Ilyen vagy hasonló csodálatos lámpaszettel én már ragyogó napsütésben is kivilágítom magam.
Nem, mintha az autósokat érdekelné, így is elém hajtanak, stb, de azért felrakom őket a bringára.Amúgy kukásmellény vagy hasonló fényvisszaverő cucc volt rajtad? Ha nem, akkor lehet, hogy et sérelmezte. Egyed debilek szerint kb minden időben kukásmellényben kéne tekerni városon kívül, mert különben nem vesz észre
-
Reggie0
titán
- még bőven és jól látjuk egymást, de már elkezdődött a folyamat, inkább vagyunk a nappalban, mint szürkületben, opcionális a világítás a kerékpáros részére
- egyértelmű a helyzet, kell és szükséges vitathatatlanul beléptünk az estébe.Megyünk egymással szemben mindenki a saját sávjában, gyér forgalom, az 1. és a 2. fázis közötti percek. Én bringán, világítás nélkül az utam úgy 2 perc múlva véget is ért épp, célbaérés okán az autós meg a papírautójában, előbb villant, majd egy jaú kövér, ~3 másodperces dudálás, telibe a fülbe.
Nem tudom mennyire van tisztában a saját kürtjének hangerejével és hatásával, de igen szívesen megmutatnám neki. Lehetne persze azt vizionálni, hogy iiiiismeretlenül is annyira szívén viseli a sorsom és a közlekedés dinamikáját is felelősen gondolta túl, hogy eképpen akar nevelni. De inkább van szó agresszív kiventilálódásról. Nem tudom mi a jó kurva anyját képzel önjelölt népnevelőként. Indokolatlan, káros.Duddantásra ésvagy villantásra teljesen igaza lett volna gondolom ez/ilyesmi volt a cél az egyéb területeken elért nyomorokat kompenzálandó. Minek kell ezt túltolni?
A vilagitas nem opcionalis a kerekpar reszere, ugyan ugy kotelezo vilagitania korlatozott latasi viszonyok kozott, mint barki masnak.
Gondolom azert tolja tul, hogy ne akard, hogy megint megtortenjen. Ez pedig arra osztonoz, hogy hasznalj lampat. Latod, itt lamentalsz rajta, tehat valamennyire mukodik. Mar csak el kene jutnod a felismeresig, hogy lampa kell

-
MasterMark
titán
Világítás nem a szürkülettől függ, hanem a látási viszonyoktól.
Biciklin érdemes inkább előbb kivilágítani magad, mint utóbb. Ezen amúgy nem értem mit kell szenvedni, egyébként se biztos hogy észrevesznek, csak a saját túlélési esélyed növeled...
-
totron
addikt
-
-=RelakS=-
veterán
A közveszélyes autósok mellé egyre több az önveszélyes rolleres.
Vagy nem tudom, de mintha már viszonylag gyakran tűnnének fel a budapesti autósok csatornán
-
Reggie0
titán
-
t72killer
legenda
Sztem sokkalinkább az van, hogy az állam részéről adott x főnyi hely a rácsok mögött, ebből tud "gazdálkodni" a bírói kar.
-
sherlock82
senior tag
Szépen összefoglaltad. Tetézi a bajt, hogy élettapasztalatunk sincs, hogyan is tudnánk bele gondolni magát abba az élethelyzetbe amiben talán vagy még annak környékén sem volt sohasem.
-
Reggie0
titán
A siófoki gázolónak ma lesz valami tárgyalása, kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Pedig de, épp beszéltünk múltkor ismerősekkel akik megöbbentek hogy azaz ember aki egy táborba felrúgott egy kisfiút felfüggesztett börtönt kapott. Pedig a közvélemény is felvolt háborodva.
Mondtam is neki h ennél súlyosabb balhék miatt se kapnak letöltendőt az elkövetők.
Főleg h sok éve már megyünk a reintegrációs őrizet irányába és egyre jobban erőltetik a dolgot h az elkövető minél kevesebb letöltendő börtönt kapjon.
Nagyon sok a liberalhippi biro. Kuria alatt a birok jellemzoen csak jogi segedmunkasok, lenyegeben fogalmatlan hulyek nemi gyakorlattal a hatuk mogott.
-
-=RelakS=-
veterán
Megkezded a balra kanyarodást, de kb ugyanakkor 200-al előzni is kezdenek úgy, hogy még állnak is mögötted? Akkor is te vagy a hibás, ha a mögötted állók miatt esetleg esélyed sem volt észrevenni a barmokat.
[Letarolnak 200-zal előző német prémiumok és mégis te vagy a hibás? Hogy is van ez? [YT]]
-
sherlock82
senior tag
A siófoki gázolónak ma lesz valami tárgyalása, kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Pedig de, épp beszéltünk múltkor ismerősekkel akik megöbbentek hogy azaz ember aki egy táborba felrúgott egy kisfiút felfüggesztett börtönt kapott. Pedig a közvélemény is felvolt háborodva.
Mondtam is neki h ennél súlyosabb balhék miatt se kapnak letöltendőt az elkövetők.
Főleg h sok éve már megyünk a reintegrációs őrizet irányába és egyre jobban erőltetik a dolgot h az elkövető minél kevesebb letöltendő börtönt kapjon.
-
t72killer
legenda
Ahogy a cikk is írja. 1 - 5 évig letöltendő büntetés ír a törvény, tehát nem gondolom hogy a plafont fogja kapni így első körben ( ? ) aztán ne legyen igazam.
elképesztő, ennyit ér egy ember élete...
-
sherlock82
senior tag
-
MasterMark
titán
-
mephi666
nagyúr
Néha nem is csodálkozok, hogy vezetnek emberek.
Múlt héten két alkalommal is tanulóautó hajtott át a piroson a szemem láttára. Az egyik nem kicsit. Már nekem a másik irányban volt zöld mikor átment. Az oktató ott pöffeszkedett.......ilyen pár napja velünk is volt: zöld, indulunk másodikként a belsőben, előttünk fékez az autó... wtf? ...jobbról jön a tanuló és kanyarodik balra nagy ívben
tegnap még szebb volt: nyíregyháza és poroszló közt valami kisebb településen előttünk traktor döcög 20al, bekanyarodik jobbra, megáll... megállunk mögötte, mire elkezd tolatni... semmi tolatólámpa, b*szom gyors rükvercbe, nézem hogy mögöttünk mennyire állnak és takarodtam hátrébb... ha nincs mögöttünk hely, összetol minket gondolkodás nélkül?
...első adandó alkalommal inkább tilosban (de biztonságosan) megelőztük, mert nem bíztam a szellemi képességeiben... ránézésre egy szonda kijárt volna az ipsének... visszafelé meg aznap megnéztem azt a kereszteződést jobban és ott virított a behajtani tilos, ahova elindult eredetileg -
Reggie0
titán
-
mefistofeles
veterán
Néha nem is csodálkozok, hogy vezetnek emberek.
Múlt héten két alkalommal is tanulóautó hajtott át a piroson a szemem láttára. Az egyik nem kicsit. Már nekem a másik irányban volt zöld mikor átment. Az oktató ott pöffeszkedett.... -
FireFox1996
addikt
Az a télinek látszott, nem inkább 4évszakos?
-
mephi666
nagyúr
...nézd meg egy átlag parkolóban, mennyi kocsin van téli
...ez tehetett itt legkevésbé a balesetről... inkább az a furcsa, hogy a másik tengelyen meg nyári van... futja egy ilyen verdára, de ugyanolyan típusú gumira már nem?
-
t72killer
legenda
https://kekvillogo.hu/tragedia-siofokon-luxus-mercijevel-gazolta-halalra-a-kerekparost-majd-lesodrodott-az-utrol-es-felborult-a-jarmu/#goog_rewarded
Pár napos sztori ez amúgy.
Mivel a baleset okozója kórházba került nem kevés familia tag jelent meg enyingről h őt a kórházból elvigyék.iigen, és ezek a hátsó gumik is elég érdekesek így Augusztusban:
(innen) -
Reggie0
titán
https://kekvillogo.hu/tragedia-siofokon-luxus-mercijevel-gazolta-halalra-a-kerekparost-majd-lesodrodott-az-utrol-es-felborult-a-jarmu/#goog_rewarded
Mivel a baleset okozója kórházba került nem kevés familia tag jelent meg enyingről h őt a kórházból elvigyék.Tragédia Siófokon: gépkocsi elütötte, majd az útról lesodródva felborult. A balesetben az autóban utazó négy ember is megsérült. A jármű, amely elgázolta a kerekpárost, felborult. Az elmúlt két hétben két halálos kerékpárbaleset történt Budapesten.
Moszkvaban volt meg tiz baleset, mogadishuban meg 20.
Szerencsere az autopalyakra jon az atlagsebesseg meres, tehat mind megmenekultunk.
-
sherlock82
senior tag
Mivel a baleset okozója kórházba került nem kevés familia tag jelent meg enyingről h őt a kórházból elvigyék. -
talpas
aktív tag
A túloldalon, mikor haladt az átjáró felé, már akkor feltűnő volt a sebessége, persze meg sem állt, ahogy látszik. Ezt a manővert már nem tudtam tolerálni, ijedtükben a bennülők is megjegyezték, ez őrült lehetett. Szűk, 90° útkanyar, átjött az oldalamra, rohadt közel, ijesztő volt. Így elküldtem a felvételt, hátha egy (ráérő) előadó foglalkozik ezzel a "vírembe van" záptojással. A pirossal jelölt lenne a képzeletbeli közép. Mások teljesen odaállnak a fényjelző mellé. Egyszer addig dudáltam egy szép régi mercisre, mire kitolatott a félsorompó alól, a tetejéhez már közel volt, térlátása döbbenetes lehet.
-
mephi666
nagyúr
-
NoLF
veterán
...elmúlt 3 évben olaszországba úgy mentünk, hogy szombat 8-9:00 M7 ...siófokon kellett túljutni és onnantól okés volt mindig... baleset majdnem mindig, lassulás, dugó, terelés, idegbeteg vadparasztok...teljesen más volt ott kínlódni a dugóban, mint maribor környékén beakadni 1-1 órára (az ott gócpont, ahol összefutnak az olasz+horváthföldre igyekvők, visszafele meg osztrákok, csehek, lengyelek, magyarok, stb
horváth?

-
sherlock82
senior tag
...elmúlt 3 évben olaszországba úgy mentünk, hogy szombat 8-9:00 M7 ...siófokon kellett túljutni és onnantól okés volt mindig... baleset majdnem mindig, lassulás, dugó, terelés, idegbeteg vadparasztok...teljesen más volt ott kínlódni a dugóban, mint maribor környékén beakadni 1-1 órára (az ott gócpont, ahol összefutnak az olasz+horváthföldre igyekvők, visszafele meg osztrákok, csehek, lengyelek, magyarok, stb
Ahogy mondod!
Sokan lemennek az északi part irányába a Balaton közelébe pár éve épített elágazónál illetve Siófok és Zamárdi lehajtótól már lehet normális körülmények közt vezetni.
Amúgy pedig BP fele vezető úton hiába van 3 sáv Székesfehévártól megnövekvő teherforgalom miatt is nehéz közlekedni, csak tetézi a bajt aki 110 el megy a belső azaz középső sávban
-
mephi666
nagyúr
-
sherlock82
senior tag
-
Reggie0
titán
Múltkor meló után szombat reggel jöttünk volna haza az M7 en reggel, mondtam is a mellettem ülőnek hogy remélem megússzuk esemény nélkül. Aha.... Érdig jutottunk ahol a belső sávban 5 ( ! ) kocsi ment egymásnak nem kis torlódást okozva.
Balaton irányába csak kettő sáv van sajnos,, így pláne figyelni kell mert ha előzől valaki 125-130 km körüli sebességgel könnyen azon veszem magam hogy érkezik már valaki még nagyobb sebességgel. : /Nyaron az M7 total felejto. Sok evente 2-szer vezeto zombi megy a balatonra, meg jon vissza.
-
sherlock82
senior tag
Múltkor meló után szombat reggel jöttünk volna haza az M7 en reggel, mondtam is a mellettem ülőnek hogy remélem megússzuk esemény nélkül. Aha.... Érdig jutottunk ahol a belső sávban 5 ( ! ) kocsi ment egymásnak nem kis torlódást okozva.
Balaton irányába csak kettő sáv van sajnos,, így pláne figyelni kell mert ha előzől valaki 125-130 km körüli sebességgel könnyen azon veszem magam hogy érkezik már valaki még nagyobb sebességgel. : / -
-=RelakS=-
veterán
Győri gázolót utolérte a karma?
Utolérte a karma, és a meglepetéstől leesett az álla
-
konci79
őstag
Győri gázolót utolérte a karma?
-
-=RelakS=-
veterán
A telex szerint a 3. sérült gyerek is meghalt.
Ráadásul ahogy látom, ugyan a vétkes majmok meghaltak, de most ott marad talán két felnőtt úgy, hogy mindhárom gyereküket temethetik.
Lejárt az idő.
-
-=RelakS=-
veterán
A telex szerint a 3. sérült gyerek is meghalt.
Ráadásul ahogy látom, ugyan a vétkes majmok meghaltak, de most ott marad talán két felnőtt úgy, hogy mindhárom gyereküket temethetik.
-
Reggie0
titán
-
cappa72
nagyúr
...ebben az a durva, hogy ha jobbról száll hasonlóan a taxiba, akkor a taxist is elmeszelik, mert jobbkéz szerint nem adott elsőbbséget
nem foglalkozik azzal a kresz, hogy onnan szabályosan érkezhet-e bárki... nagyon ráfér a kreszre a frissítés és remélem kitérnek a hasonló esetekre isBizony... Én is ezért fordulok be az egyirányú utcába - ahol lakok - óvatosan. Mert nem kevés ember jön szemből. Főleg focimeccs' után autóval, általában meg biciklivel (falun).
Persze mögöttem meg néhányan idegesek, hogy miért nem gyorsabban hagyom el a főutat... -
perempe
veterán
Száguldozó elektromos rolleres gázolt el a zebrán egy idős gyalogost Óbudán
Két halott gyerek, egy harmadik kómában – Vitézy Dávid az Indexnek mondta el, mi lesz az e-rollerek sorsa
A motoros rollereket legalább a járdáról ki lehetne tiltani. -
Reggie0
titán
igen, viszont ha valaki pl úgy okoz balesetet, hogy (szabálytalanul) szemből kihajt az egyirányúból, ilyen szituációban őt terhelje minden felelősség... ez olyan, mintha autópályára felhajtva csak hátrafelé néznél és a tükröt figyelnéd, majd sávváltás után frontálisan találkoznál valakivel, aki ott sem lehetne...
Amugy egyetertek, ez eleg visszas gyakorlat. Ha a gyalogos leugrik a piros lampajanal a zebrara, akkor sem az autos lesz a hibas, mert nem kozelitette meg lassan, hiszen akkor ott sem lehetett volna a gyalogos.
-
mephi666
nagyúr
igen, viszont ha valaki pl úgy okoz balesetet, hogy (szabálytalanul) szemből kihajt az egyirányúból, ilyen szituációban őt terhelje minden felelősség... ez olyan, mintha autópályára felhajtva csak hátrafelé néznél és a tükröt figyelnéd, majd sávváltás után frontálisan találkoznál valakivel, aki ott sem lehetne...
-
Reggie0
titán
...ebben az a durva, hogy ha jobbról száll hasonlóan a taxiba, akkor a taxist is elmeszelik, mert jobbkéz szerint nem adott elsőbbséget
nem foglalkozik azzal a kresz, hogy onnan szabályosan érkezhet-e bárki... nagyon ráfér a kreszre a frissítés és remélem kitérnek a hasonló esetekre isMert hiaba jobbkezes egy keresztezodes, onnan van amikor szabalyosan erkezhetnek, meg ha a tobbseg nem is.
-
-=RelakS=-
veterán
nem foglalkozik azzal a kresz, hogy onnan szabályosan érkezhet-e bárki... nagyon ráfér a kreszre a frissítés és remélem kitérnek a hasonló esetekre isNem is szeretem használni ezt az utcát, mert végig jobbkezes, és kb 60 méterenként van egy kereszteződés.
Azért arra is kíváncsi lennék, hogy hova rohant a merdzsós, mert 80m múlva az ő utcájának is vége.Köteles - Balassa kereszteződés amúgy.
A térképen lévő egyirányú nyilak ne zavarjanak, a Köteles itt két irányú, csak valamiért a Google egyirányúnak hiszi. -
mephi666
nagyúr
Az elsőt nem lehetne lámpavasra húzni?
Telibe verte a taxist egyirányú utcából forgalommal szemben nagy sebességgel kihajtva....ebben az a durva, hogy ha jobbról száll hasonlóan a taxiba, akkor a taxist is elmeszelik, mert jobbkéz szerint nem adott elsőbbséget
nem foglalkozik azzal a kresz, hogy onnan szabályosan érkezhet-e bárki... nagyon ráfér a kreszre a frissítés és remélem kitérnek a hasonló esetekre is -
ncc1701
veterán
Kérdés, nem ide kapcsolódik: hogy lehet, hogy egy több, mint 10 éves kocsi rendszámán még mindig látom a régi 2 fajta matricát? Az egyik zöld színű, a másik fekete/barna? Nem kellett volna leszedniük a műszaki vizsgán? A kocsinak van érvényes forglamija.
Senki nem foglalkozik vele.
-
-=RelakS=-
veterán
Az elsőt nem lehetne lámpavasra húzni?
Telibe verte a taxist egyirányú utcából forgalommal szemben nagy sebességgel kihajtva. -
Reggie0
titán
Az elso videon a fekete szerintem nem versenyzett. Az, hogy van korulotte egy hulye nem az o hibaja.
-
FireFox1996
addikt
Kérdés, nem ide kapcsolódik: hogy lehet, hogy egy több, mint 10 éves kocsi rendszámán még mindig látom a régi 2 fajta matricát? Az egyik zöld színű, a másik fekete/barna? Nem kellett volna leszedniük a műszaki vizsgán? A kocsinak van érvényes forglamija.
-
Reggie0
titán
Meg ugye akkor is verseny ha a másik nem tud róla.

Na pont ezaz. Mert kivulrol annyi latszik, hogy x auto 50-nel nagyobb es hasonlo sebesseggel halad. De ez boven keves ahhoz, hogy azt mondjuk verseny.
-
Reggie0
titán
-
MasterMark
titán
-
kenguru99
senior tag
-
Reggie0
titán
Nem erted a lenyeget. Most nem a dongetes a kerdes, hanem, hogy mitol lesz valami verseny. Mert annak sulyosbito tenyezonek kene lennie, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
62764 - 62701
62764 - 62701 62700 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lightyear - befektetési app
- WARDOGS - Egy nap sem kellett az 1 millió példány eladásáig
- Háztartási gépek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autós topik
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Toshiba PC300 SATA merevlemez garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED SATA merevlemez garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda SATA merevlemez garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD Purple 3,5" SATA merevlemez csak kibontott garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Konfig Ryzen 7 8700F 16GB DDR5 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Használt Samsung Galaxy A31 4/128GB / 12 hónap jótállás
- MSI GF63 Thin RTX 3050 Ti Intel Core i5-10500H 16GB RAM 512 SSD
- MEGŐRÜLTEM?! ÚJ/bontott 16" HP ProBook 4 G1AH Ryzen 5 220 16GB 256GB FHD+ GAR: 1év bővíthető
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 7 i7-1260P 16 GB RAM 512 GB SSD Érintőkijelző új állapot