- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Csak ezzel az a baj h nekem kb 2-3 hétig másoknak meg hónapok óta normálisan merül BELAKVA a telefon. Tehát e-mail, facebook stb bejelentkezve szinkronizál mikor kell és nem merül jobban mint kéne. Csak nekem így eltelik az a bizonyos 2-3 hét és elkezd sz*rakodni és konkrétan fele annyit bír mint előtte ugyanolyan használattal ez az érdekes.
-
Ed Parker
nagyúr
egy ilyennel már nem lenne rossz a hang
-
Piazza
tag
Ha a névjegyben szeretnék csatolni akkor nem kínálja fel, egyéb esetekben (nem névhez való hozzárendelésnél) felkínálja mindig választási lehetőséget. Nem fixáltam még alapértelmezettként egyiket sem. De megnéztem amit írtál, nincs bejelölve a galéria alapértelmezettnek.
Egyébként közben megoldottam már. Elindultam a másik oldal felől. QP kép kiválaszt, beállítás mint, kapcsolati ikon, ennyi. -
Kevin's
senior tag
zack !
Én is most akarok venni egy HTC One -t t mobile-nál .. viszont nekem rootra szükségem van és nem feltétlen akarom frissíteni 4.2.2 re! Tehát a hsz-ed alapján a 4.1.2 re van s-off ? Ami bármikor vissza állítható a gyári állapotra ?
bootloader nyitás nélkül
Hol tálálok, olyan leírást ahol ez le van írva,hogyan tudom s-off ni a készüléket
-
Piazza
tag
Nekem még a gyári Sense van fenn. Itt is tudom valahogy fagyasztani vagy törölni a galériát?
Most pl fenn van QuickPic és a bluetooth-on kapott képeket a gyári galériában nem is látom, miért lehet ez?
És amikor a telefonkönyvben szeretnék egy névhez hozzárendelni egy ilyen képet akkor nem kínálja fel a QuickPic-ből való választási lehetőséget. Miért lehet ez?
Hová mentődik a bt-on érkezett kép hogy a gyári galéria nem látja? -
mézespálinka
senior tag
Akkor igazából csak a kamera ami az s4 felé húz engemet'. Saját tapasztalatod alapján, van e annyival rosszabb a HO által készített képek, hogy csak emiatt megérje S4-et venni, ha fontos lenne a - telefonhoz mérten- jobb képkészítés? (Vagy használható annyira a HO kamerája is - sőt ahogy láttam tesztképeket, kevés fényben talán még jobb is - hogy inkább megéri a többi előnye miatt?)
(Bocsi ha úgy érzed/érzitek, hogy nagyon nyaggatlak/~titeket de eszméletlen kétségek között vagyok :S) -
csacsi67
addikt
Én hiszek biztos jo telefon az one a piacon tényleg a legjobb.Nálam nem azt verte ki a biztosotékot ha nem amit a forumtárs irt.Tudod Te is nem rossz telefon az Iphone és nem egy 2011 es termékkel kell összzehasonlitani egy 2013 csucs gépet amit ki tudja elötte hogyan használtak.
-
csacsi67
addikt
Akkor olvasd el és értelmezd én is értem mit akar mondani de más is van benne.Ami nem helyt álló.Kinek melyik platrform jön be.Volt a kezembe one hidd el nagyon sok telefont kiprobáltam.Van még fejlödnie a droidnak pár dologba.Más a könnyebb testre szabhatóság.Tudjuk neked mindig az legjobb telefon ami neked van annál jobb nincs a piacon.Vita lezárva.
Ja azon Onén meg 2 honap után jelentkeznek a problémák Érdkes.Egyik irásod üti a másikat.Ami töled elvárható mint mások is mondták.
-
GALARDO
addikt
-
NandorHUN
addikt
Csak gratulálni tudok a Samsungnak, néha nem tudom melyik a rosszabb a Samsung vagy az Apple. Ráadásul a vicc az, hogy itt 10% írnak a tesztekben pedig szerintem nem volt 10% különbség sem az alacsonyabban működő HTC One-hoz képest, amit ugye azóta már lehet boostolgatni is 450-re a különböző kernerekkel.... De azért vannak itt ötletek, a gyártóknál.. pfff
-
Bdanyy
addikt
Nekem is kopik a szürke. hatul az athmospherebe bejutott por, aztán osszekarcolta, illetve felül ahol a fenyerzekelo mentén nem védi semmi, van kis kopas. Illetve sosem ejtettem le, mégis mikor a tokot levettem, a feher gagyimuanyagkeretbol megrepedt egy kis rész.
Erre nem éri meg vigyázni, egyik telefonom sem amortizalodott így a semmitől, viszont a sw és hw miatt nem cserélném semmire
-
Avicularia
veterán
-
-
BenHans
addikt
Mindenkinek mások az igényei. A gsam nálam nem működött valami jól, volt hogy nem frissítette magát pl.
Nekem ingyen volt, [appgratis] ajánlatában.
Azért mert neked nem felel meg, és kidobtál rá így 675Ft-ot, az ne legyen már az én hibám.Mielőtt bármit megveszek, én is elolvasom a leírását, nézek 2-3 videót és ha ott is bejön akkor jöhet.
(One X topikban pl volt akinek tetszett.)
-
NandorHUN
addikt
Nem találom a kézmozdulatokon belül nincs home gombra vonatkozó baromság csak "back" gombra van, meg duplakattintás, lefeléhúzás, felfelé húzás és két ujjas opciók, HOME-ra nincs beállítás.
Azért lenne fontos, mert időközben újra felajánlotta, hogy beállítsam és most a Next-re van állítva, de egyszerűen nem tudok belőle kilépni, home-mal kezdőlapra dob, a "kilépés next launcherből" -lel pedig kilép, de abban a pillanatban vissza is töltődik az egész.Azért lenne fontos, hogy kilépjek, mert a lock screenen alul lévő alkalmazásokat szeretném szerkezteni, de azt csak a Sense dock álítgatással tudom megtenni...
-
dani3l
őstag
Az egyetleg funkcio, amit ertelmesnek tartok, meg el tudnek viselni a One-on, az az, hogy amig nezed a kijelzöt, nem kapcsol ki. Praktikus is, meg nem nagyon lehet elrontani, szoval viszonylag jo hatasfokkal müködik.
Többi szerintem parasztvakitas es max az elsö par alkalommal erdekes, amig kiprobalja az ember, aztan örökre elfelejti... -
NandorHUN
addikt
Ezt találtam:
"What's Update Only, Install w/out Wipe and Full wipe in Aroma?- update only: keeps your previous AROMA selection, useful if i dont change menus from version to version. Obviously this works only if you come from a previous version of InsertCoin.
- install without wipe: lets you run through AROMA options, and keeps your user data.
- full wipe: same as above plus erases ALL you data (phone storage isn't affected)
Quick TIP: if you choose "update only" and then go back choosing "install without wipe", the following AROMA selections are already set with currently installed settings. It's useful if you want to change only some selections from the actual environment. "
Akkor szerintem a legjobban akkor járok, ha "install without wipe", mivel akkor biztos nem kapcsolja ki pl. a "louder soundot".
Amúgy csak azért kérdeztem, mert gondoltam itt sokan tisztában vannak ezzel, mivel korábbi verzókat is pl így kellett feltenni (pl. 3.0-4 ---> 3.0-5 ) -
NandorHUN
addikt
Amúgy pixel hiba melyik színekre jellemző?
Én még vásárlás után lefutattam egy csomo pixelhiba testert: sehol nem volt semmi hiba, (fehér, vörös, kék, zöld stb..) DE fekete kicsit érdekes volt: mégpedig azért mert volt 1-2 tesztelő program, ahol mintha 1-2 helyen lett volna kicsit más színű egy egy pixel, de csak bizonyos szögből (mintha zöld meg sárga lett volna) - mindössze 1-2 ilyen hely volt, de más progit kipróbálva eltűnt. Tehát programra jellemző volt, mert van olyan amelyik előhozza, van amelyik nem. -
NandorHUN
addikt
Nem rossz, én is kipróbáltam, de végül a aCalendar+ mellett döntöttem, másik nekem kicsit túl zsúfolt volt.
-
Kai_Rong
senior tag
Köszi a válaszokat!
A végén 15%-nál automatikusan berakta magát Power Save-ba, én akkor szoktam berakni, amikor WeChat-et használom, ahhoz nem kell egy erőmű négy maggalA fényerő le van véve, minimum fölé eggyel, az automatikus profil szerintem iszonyatosan pazarol... Meg itthon 2G-ről megy a telefon, mivel gyenge a 3G, a sok váltogatás pedig megint pazarlás. Remélem, még egy pár feltöltés-lemerítés után lesz még jobb is ez az akkuidő, bár már erre is azt mondom a ZTE után, hogy egy álom
-
Levente17
tag
Tudom,tudom..
Gondolkoztam rajta, hogy S-offolom és valami jó romot ráteszek de inkább hagytam.Ismerem magam és valamit nekem úgy is sikerülne nagyon elrontani...
Tudom vannak leírások de én lennék olyan béna hogy valamit elrontsak.
Majd ha 4.2.2-vel lehet s-offolni akkor megpróbálom.. -
S e t h
nagyúr
Nem vagy következetes,vagy magyarázd meg, hogy miképpen kapcsolódik az S4 topikhoz egy tőled jött felvetéshez kapcsolódó cáfolat?A magyarázat kissé félrement, vagy éppen paranoid, de ha nem általánosságban fogalmaztál volna, hogy mi mennyibe kerül, akkor én sem írtam volna le, hogy nincs igazad.
-
-
dani3l
őstag
Tudom, de azt vagy kikapcsolom, vagy bekapcsolom. Ha kikapcsolom, akkor nem kapcsolgatja a wifit, ha bekapcsolom, akkor igen. Ennyi. Nem lehet testre szabni. Mert napközben, ha mondjuk elmegyek itthonrol, nem baj, ha kikapcsolja, mert ugyse kell, fölöslegesen keresgel a hatterben, de itthon viszont jobb lenne, ha nem kapcsolgatna, mert wifi kevesebbet eszik, mint a mobilnet..
Mondjuk nem regi program, remelhetöleg idövel majd okosodik..g0n21-nel a pont az akksis kerdesben, akinek 4 ora körüli kijelzöidövel kibir egy napot, az valoszinü nem egyszerre hasznalja (en sem pl), ezert birja, de ha egyhuzamban hasznalja annyit, akkor bizony nem bir sokkal többet, mert a kijelzö eszi messze a legtöbb energiat..
En most viszonylag keveset hasznaltam, igy jarok kb 40 oranal.
-
toeki
senior tag
Szerintem semmi megtévesztő sincs benne, mivel egyértelműen látható az energiatakarék mód és leirtam hogy nem telefonáltam közben csak minimálisat, előzőleg már irtam hogy radiótorony tekintetében is jó helyen vagyok ezért a térerőkeresés sem húzza az akksit. Gyakorlatilag minden kiolvasható a linkelt képből.
Hutchdb : pedig nehezen szántad rá magad
-
toeki
senior tag
Én pedig feleslegesnek tartom, hogy fullon pörgessen mindent amikor nincs rá szükségem.
Ha valami hardverigényes dolgot futtatok aminél számit hogy smooth legyen - akkor menjen normál módban vagy esetleg mpm-es governorral.
Ha valami olyat nézek aminél számit hogy gyönyörű legyen a kép - akkor menjen teljes megvilágitással.Egyébként könyvolvasáshoz, telefonáláshoz, emailnézegetéshez, twitter vagy néha facebook lapozásához szerintem ezek nem kellenek.
Ha elinditok egy Gangstars Rio-t vagy Real Racing 3-at akkor igényelem a csúcsteljesitményt...
-
Ed Parker
nagyúr
leírom miket telepítettem:
google authenticator
barcode scanner
beyondpod
currency
dropbox
ds audio
ds download
ds file
ebay
foreca weather
geekbench 2
gsam battery
olive app
opera classic
speedtest
spotify
tunein radio
a tv és youtube nem emlékszem hogy gyári vagy én raktam fel,de ennyi,mind a play-ből szedtem le.nem tudom hogy mi csinál a háttérben forgalmat,de pl a facebook már ki van kapcsolva,így a kezdőképernyőn levő újságot nem tölti.
az lehet hogy a híroldalak generálják ezt,mert azok mennek. -
BenHans
addikt
+1 Ugyan nekem még mindig One X-em van, de olvasom a One topikot is, és már az előző nagyobb terjedelmű hsz-ed is megérdemelte volna. Még csak annyit offban, hogy ami rossz azt szervizbe kell adni, ha nem találunk rá magunk megoldást, csak sajnos a hibás felfogásra nincs megoldás. Ismerős, ha jól számolom 5. javíttatására adta le a 4s-t, és sz@rrá karcoltat kapott vissza más hibával... Mások az igények.
-
dani3l
őstag
Nem vettem sertesnek.
En is csak tenyeket közöltem es ahogy Te, en is pont azt irtam, hogy tularazott es böven van nala jobb ezert az arert, de ettöl meg nem rossz.
Mellesleg a Turbine nem Dre füles, csak "siman" Monster.
De egyebkent eszrevettem mar, hogy ezen a forumon mindenki elöszeretettel szolja le a Beeatseket meg Monstereket, ami valahol jogos is, föleg a hozzaertöbbektöl, de ez most kb olyan, mintha azt mondanam, hogy az AKG szar, mert az alsobb szegmensbe gyartott fülesei ugyanolyan szarok, mint minden mas gyartonak.
Anno olvasgattam teszteket, head-fin, meg egyket hasonlo oldalon sem irtak rosszakat a Turbinerol.
En kb 30k-nak megfelelö euroert vettem az enyemet, nem azt mondom, hogy olcso volt, de az en zenei izlesemhez teljesen jol passzol es szerintem jol is szol. Persze azert hozzateszem, hogy ha akkor, amikor vettem, tudtam volna a Shure-rol, akkor valoszinü most egy olyant hasznalnek..
Pont 1-2 honapja szart be mostohatesom monster fülese, bevittem a boltba ahol vettem, elküldtek "szervizelni" aztan közöltek, hogy nem javithato, visszafizetik az arat (nem tudtak ujat adni). Az mar engem nem erdekel, hogy ök hova küldik, mit csinalnak vele, en visszavittem oda, ahol vettem..Na de nem akarok offolni ugyhogy be is fejeztem, csak a velemenyem irtam le.
-
Ed Parker
nagyúr
Többen kaptunk hibás darabot,az hogy én leírom ha valami szar, én ilyen vagyok.
Ami jó es tetszik ,azt is leírtam.
A formázás megtörtént, a helyzet nem javult.
Ez ugye nem egy htc simogató,ahol egymás zacsiját morzsolgatjukAz i5-ötöt sem tartom meg,lassan kint az 5s.
Ha nem lenne ilyen suttyó stílusod,még raknék is fel képeket,hogy bizony 6:00 üzemidő volt ma,de ezt írtam hogy szervíz is látta.
17óra? Nem semmi,akkor neked szuper telefonod van,el ne add.Attól hogy ide nem mindrnki írja be,privátban sokan írtak cifrákat erről.
Ja és igazad van,nem akarom androidot megtanulni,csak használni akartam,nem szívni vele.Na mindegy
-
Land
veterán
Tesztelem 2 napja a Next Launcher-t. Eddig sebességre, kinézetre nagyon baba.
Én vagyok bamba, vagy App Drawerben függőlegesen nem lehet simán görgetni? Olyat találtam, hogy oldalanként lapoz függőlegesen is. Nem tudom meglendíteni ahogy Novanál lehet, hogy az elejétől a végéig végigszaladjon egy mozdulattal. -
zack
nagyúr
Ellenben erről nyugodtan témázhatunk.
Mondjuk ha feltételezzük, hogy tényleg valós, akkor a töltő hibásodhatott meg, és átengedte a 220V-ot.
Azt mondják a negatív reklám is reklám...Hát ez nem az. -
Ed Parker
nagyúr
már hogy lenne kár?
két csúcskategóriás telefon két különböző cégtől.
máshoz nem tudom hasonlítani,mivel csak iphone-jaim voltak 2008-tól.
azért vettem ilyet,mert most ki akartam próbálni valami mást és az i5 lock gombja besz@rt,ami helyett kapok egy új i5-öt,amit valszeg eladok.
innen jött az ihlet,hogy adok egy esélyt a droidnak,nyitok más fele.én nem köpködöm a droidot,de ez egy fórum,amit nem csak droid tulajok olvasnak és többen megkerestek privátban,akik ugyanúgy váltanának i4-ről i5-ről hogy mi a tapasztalat.
nyilván leírom a tapasztalataimat,hátha valakinek hasznos lesz,nem is értem miért írod ezeket?na várj,azért ha én kiadok ennyi pénzt egy telefonra,azt te sem gondolod halál komolyan hogy mókolni fogok a telefonnal,hogy jól működjön?
az meg hogy az ios faék,lehet,de nem is fagy, vagy az alkalmazás működése leállt,ilyet én nem olvastam az ios-en.
ha neked nehezedre esik ugord át a kérdéseimet,a többiek segítettek,ezt így szoktuk a fórumon.ja és nem,nem az a cél,hogy gyorsan lemerítsem,ez csak egy tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged