- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10592 üzenetére
Az pedig hogy mi a jó, és éppen melyiket favorizálom...Lényegében igen sok droidos tulaj döntött a véleményezésem alapján a One mellett, és eddig még egy elégedetlen tulajjal se találkoztam. Tehát akkor most azt mondod, hogy ezek az emberek vakon követnek engem, és ami nekem jó az jó nekik is? Nem hiszem.
Az, hogy 1-2 júzer felfújt az utóbbi 2-3 hónapban bizonyos dolgokat, elsősorban unszimpátiából adódóan, az engem nem érdekel. Mindennek megvan a miértje, még ha az ott maradt tulajok ezt zokon is veszik. De egyébként S2, Note2, i4-et sosem szidtam még eladás után se. Biztos nem véletlenül. A Nexus 4, S4 más tészta. Voltak pozitívumok itt is, első benyomások nagyon jók voltak, de ahogy másztam bele egyre mélyebben, jöttek elő a hibák. S4-nél ahogy előjött a WiFi probléma, és ahogy láttam, hogy nem lesz ez megoldva a közel jövőben, és problémás lesz a továbbiakban a főzelékek használata, kissé csalódott lettem egy olyan Note2 után, amit így utólag mindenképpen jobb telefonnak tartok globálisan. Persze nem full HD, meg nyáron túl nagy rövid gatyába téve, de mégis valahogy olyan hibákkal sosem küzdött mint az S4.
Most is kaptam pü-t, hogy átjönne valaki One-ra S4-ről, és írjam le a véleményemet, mert elege van a ROM helyzetből, és semmi javulás. -
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10592 üzenetére
"Tudjuk neked mindig az legjobb telefon ami neked van annál jobb nincs a piacon."
Ezt miből is szűrted le?
"Ja azon Onén meg 2 honap után jelentkeznek a problémák Érdkes.Egyik irásod üti a másikat.Ami töled elvárható mint mások is mondták"
Mások azt is mondták hogy szereted rózsaszín tangában riszálni a hátsódat. Ilyen alapon akkor ezt kezelhetem tényként nem?
Végül is...Ha mások ezt mondták, biztos úgy is van.
Azt meg végképp nem értem mi üt és mit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest