- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Ezt találtam:
"What's Update Only, Install w/out Wipe and Full wipe in Aroma?- update only: keeps your previous AROMA selection, useful if i dont change menus from version to version. Obviously this works only if you come from a previous version of InsertCoin.
- install without wipe: lets you run through AROMA options, and keeps your user data.
- full wipe: same as above plus erases ALL you data (phone storage isn't affected)
Quick TIP: if you choose "update only" and then go back choosing "install without wipe", the following AROMA selections are already set with currently installed settings. It's useful if you want to change only some selections from the actual environment. "
Akkor szerintem a legjobban akkor járok, ha "install without wipe", mivel akkor biztos nem kapcsolja ki pl. a "louder soundot".
Amúgy csak azért kérdeztem, mert gondoltam itt sokan tisztában vannak ezzel, mivel korábbi verzókat is pl így kellett feltenni (pl. 3.0-4 ---> 3.0-5 )
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest