- Milyen GPS-t vegyek?
- Netfone
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
BenHans #9917 üzenetére
Senki sem hibáztatott. Azért vettem meg mert jónak tűnt. Ha az elején gondjaim vannak már, biztos nem veszem meg, de amíg kiderül, hogy ez, meg az hiányzik, az idő. A program több "sebből is vérzik", a hiányos infókon felül ez a "trickle charge" bullshit is kellett. Feltöltöd full-ra, majd megmagyarázza miért hagyj fent egy Li-ion/Li-pol aksit a töltőn még 16 órát. Baromság. Csili-vili a cucc, egyelőre még marad, mert az optimalizálás része az jónak tűnik, bár nem tudom mennyit fogok nyerni vele 1 feltöltési ciklus alatt.
-
BenHans
addikt
válasz
BenHans #9917 üzenetére
Bocs lejárt a szerkesztésem.
Ha nem gsam de kell az a funkció akkor [greenpower] (ebből tutira van ingyenes mielőtt még fizetni kéne). Én most fogom feltenni, wakelock detectorral együtt,, mert most nekem is optimalizálni kell a HOX fogyasztását, mert éjszaka sync off, és adtakapcsolat off mellett merült 9óra alatt 5%-ot és utána ahogy bekapcsolt a kijelző és megnéztem a mailjeimet hirtelen még 4%-ot.
Ez a green power kompatibilis elvileg a cerberussal, csak még nem tudom hogy ez miben merül ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen GPS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Netfone
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest