Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Előlapi kamera szellemképes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #9739 üzenetére
Jah...Akkor tedd hozzá hol találkoztál vele. Sosem használtam Sense-et, így azt sem tudom kitalálni mire gondolhattál. Ez ilyet nem tud. De talán jobb is. Az időjárás, és az óra nem app drawer-be való hanem lock screen-re és home screen-re.
(#9740) adam.zoltvai
Nem egyszerű művelet. Tudtommal ki kell nyitni hozzá a bootloader-t ehhez pedig ugye S-OFF kell.
Segítenék, de én is csak egyszer csináltam telefonos segítséggel. Azért úgy nem biztos hogy neki mernék állni, hogy az én instrukcióimat követed.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Gitáros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest