Hirdetés
- Motorola Edge 60 Pro
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
már hogy lenne kár?
két csúcskategóriás telefon két különböző cégtől.
máshoz nem tudom hasonlítani,mivel csak iphone-jaim voltak 2008-tól.
azért vettem ilyet,mert most ki akartam próbálni valami mást és az i5 lock gombja besz@rt,ami helyett kapok egy új i5-öt,amit valszeg eladok.
innen jött az ihlet,hogy adok egy esélyt a droidnak,nyitok más fele.én nem köpködöm a droidot,de ez egy fórum,amit nem csak droid tulajok olvasnak és többen megkerestek privátban,akik ugyanúgy váltanának i4-ről i5-ről hogy mi a tapasztalat.
nyilván leírom a tapasztalataimat,hátha valakinek hasznos lesz,nem is értem miért írod ezeket?
na várj,azért ha én kiadok ennyi pénzt egy telefonra,azt te sem gondolod halál komolyan hogy mókolni fogok a telefonnal,hogy jól működjön?
az meg hogy az ios faék,lehet,de nem is fagy, vagy az alkalmazás működése leállt,ilyet én nem olvastam az ios-en.
ha neked nehezedre esik ugord át a kérdéseimet,a többiek segítettek,ezt így szoktuk a fórumon.ja és nem,nem az a cél,hogy gyorsan lemerítsem,ez csak egy tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest