Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
22darti
üzenetére
Sokan írták a fóliát, az nekem sem volt (T) de a matricák sértetlenek voltak, márpedig azokat viszonylag nehéz sérülés nélkül lehámozni. (Nem hiszem, hogy vesződnének vele, ha meg akarnák nézni a telefont.)
#5400 adodaniel: Nem samsung, de pl: Amikor nekem a HD7 magától újraindulgatott bevittem -> újrahúzták az sw-t, visszaadták -> szerencsére viszonylag gyorsan kb 2 napon belül megint újraindult -> visszavittem, hogy anyátok -> ott helyben alaplapot cseréltek, 1 óra alatt, meg is várhattam. Aztán másnap visszamentem mert a cserénél a hátlap alsó panel egyik kis rögzítő füle letörhetett, és egy kicsit elállt a panel. Ezt akkor azonnal nem vettem észre, amikor átvettem a telefont, de másnap 2 perc alatt raktak rá egy másikat.
Ezt most nem tudod eljátszani, mert külföldön javítják, de ami tapasztalatom van velük azt mondanám, hogy korrekt módon dolgoznak.
Mondjuk nem tudom máshol hogy nézne ki, nem sűrűn kell gariztatnom dolgokat.#5409 istnag: Köszi, megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest