Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

Mivel az M9 lesz a következő telefonom, én is nagyon kíváncsi vagyok minden hírmorzsára.

Én is nagy dobást várok. Szerintem marad a dupla kamera de 6/8 UP lesz + tovább csiszolgatják a zoe-t meg az egyéb kamera feature-öket. A 64bitet én már kb borítékolnám úgy mint az 5-5,2" QHD kijelzőt.
    Remélem marad az M8 burkolata legalább 90%-ban, és remélem azt is hogy igazak a BOSE pletykák.
    Álmaim netovábbja egy ~3200mAh akku...

off: Nemrég újra kézbe vettem két S5-öt egy feketét és egy fehéret. Azt hittem hogy meghülyültem, de a feketének sokkal gumiszerűbb volt a tapintása, mással is kipróbáltattam. De ezt már korábban is éreztem veletechen. A fekete gumiszerű tapintásával nincs baj mert javult a helyzet, de körben az a fényes díszfos az még mindig valami undorító.
    A másik ami most feltűnt, hogy a vibramotor kattant egyet mindkét S5-nél és elég zavaró érzés volt a kezemben tartva, és ugyanez a helyzet videolejátszáskor is, mert végig vibrál az egész már 60-70% hangerőn is. Ezt nem tudnám megszokni, valahogy még mindig olyan érzésem van mint egy olcsó alkatrésznél, ami ugyanúgy néz ki, de mégis lehet érezni hogy silányabb.

megint más, de off: Ismerősöm most vesz előfizut, és telefont is... Árkategória 110-130k, havi törlesztőre, mert így jobban eloszlik a kiadás stb... Eddig egy valamilyen Samsungot nézett mert azt ajánlották neki, de pont most mielőtt még ezt megtudtam volna hogy telefont akar venni úgy adódott, hogy oda kellett adnom a telefonomat hogy hívjon fel valakit. Na aztán most annyira megtetszett neki, hogy ilyet szeretne aztán persze hagytam is hogy kipróbálja és mondtam pár dolgot róla, de tényleg objektíven hasonlítottam. :D /HTC One M7 addictive kiadás :DDD / Mivel laikus, ezért segítek neki a szolgáltatónál is........

Új hozzászólás Aktív témák