- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
Valkűr #12013 üzenetére
Nem a wifi teljesítmény növelésére gondoltam.
Ezt írja ha rányomok:
Internetes szkripteket a goolge-tol ha engedem az alkalmazásoknak telepíteni, akkor az internetes tartalom még inkább hozzáférhetőbb lesz.
Mik ezek a szkriptek? Mit jelent az, hogy hozzáférhetőbb?Fb témában meg azt vettem észre, hogy ha kikapcs a wifit, mobilnetet, akkor üres az a Fb mappa amit írtam. Ha bekapcs net, akkor megjelennek a képek. Szinkronizálás az fb app-ban és a beállítások/ fiókok és szinkronizálásnál is ki van kapcsolva. Máshol lehet még tiltani?
Tok:
Ezt [link] megrendeltem, meglátjuk milyen.Valaki nem nézné meg, hogy nála van-e hangja(ha bekapcsolja) a képernyő lezárásnak/feloldásnak?
T függőséget meg lehet valahogy nézni? Nincs másik micro sim-em. Semmi T-re utalót nem találtam rajta ( előre telepített T-s appok, akármi).
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest