Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
NandorHUN
üzenetére
Papíron fele annyi a ROM persze van egy kártya foglalatod(amiben nincs gyárilag 16GB-os kártya), de mint írtam az nem váltja ki tökéletesen a beépített háttértárat. A SoC tök ugyanaz csak magasabb órajelen, semmivel sem tud többet, elér 200ponttal többet Antutuban minden másban észre sem venni
A kijelző nagyobb, de banyek ne mondjátok már nekem, hogy az feltétlenül csak jobb lehet mert akkor rohanok és lecserélem a One-om egy Fonepad-ra. ITT egy szép kis összehasonlítás, ez már nem egykezes művelet lehúzni az NB-t és, hogy ezzel a zsebemben már tuti nem tudnék leülni az is biztos a One is éppen határeset. 5"-el és 3200-as akkuval ugyanakkora méretben lenne mint a One akkor aláírnám, hogy sok mindenben jobb, de az akkut kivéve semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kijelző nagyobb, de banyek ne mondjátok már nekem, hogy az feltétlenül csak jobb lehet mert akkor rohanok és lecserélem a One-om egy Fonepad-ra.