- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Ez teljesen így van. Felesleges még cserélni ha csak nem Full HD-ban akarod tolni, de oda már akkor inkább GTX295
Én is már csak a GT300-ra várok addig már nem veszek semmit, bár a kényszerlehet hogy hosszútávon már rosszul érezném magam, ha nem lepném meg magam valami nyalánksággal
Messze van még az a 2009Q4
-
Laraxior
titán
ha szépen megnézed mit tud a Te karid 24/7ben..órajelekben... akkor majd látni fogod hogy az én GTX280amhoz képest mindössze 6-8 FPS-el van lemaradva....és az enyémnél gyengébb a GTX285
alapon mindenképpen..talán sima hűtővel sem előz meg... bár erre nem vennék mérget..
756/1566/1323MHz24/7
-
coleen
aktív tag
Igen, úgy tűnik, hogy laza egy hétig bírtam a vöröseknél, de hihetetlenül elegem lett belőle... volt egy-két ismerősöm, aki szintén megszívta már atival, de nem hallgattam az intelmeikre, egy pillanatra elcsábultam... és tessék
Sajnos azt nem értem, hogy a mai IT világban, amikor már nem gyerekcipőben jár a piac, hanem legalább adidas szinten
, akkor hogy a fenébe tud még egy gyártó xar konstrukcióval és xar driverekkel előállni...
-
-
Csabahun
senior tag
Ez valószínű azért van ,mert most az NV összességében "bukott" egy nagyot(eddig)!Hiszen majd 3x-os áron kínál vga-t és mégcsak nem is 2x többlet teljesítménnyel!És tudod ez a nem mind1!Bár ha neked nem számít a pénz akkor hajrá....
De a személyes véleményem az az,hogy az NV most buktázott egy nagyot!!
De tény,hogy a leggyorsabb 1 GPU-s megoldás,csak nem mind1 milyen áron. -
Hát nem tudom... De az tuti, hogy egy C2D 6750, ASUS szuper takarékos P5E deszka, 1db !!! 320-as WD, 2 GB ram, CD-rom, és a GX2-es sok volt neki. 3DM alatt kikapcsolt, mikor már a fehér izzás kerülgette.
Nem tudom most mit szóljak, de most Q9450-esem van, 4db memória modul a deszkában, 750-es Samu, 2db DVDrw, kártyaolvasó, 5db venti a gépben. Szerintem hozzá sem fog szólni a 280-ashoz. Meg nincs is 8 pin-es kanóc a tápomon -
athomi
veterán
Persze, mert a CPU teszt csak a CPU-t pontozza. Érdemesebb a sm3-as pontokat figyelni.
Amúgy sem használják a játékok a 4 magot, szóval hiába a +2 mag, nem leszel előrébb.Tudtommal nagyfelbontásban játszol, teljes grafikai részletesség mellett, szóval kötve hiszem, hogy CPU limites lennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple Watch
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest